Pa taj sto nema za leba nema ni za mesecni internet verovatno :P
Nisam na sebe mislio ali jesam na većinu ljudi u Srbiji danas... Svako ima prava da troši svoj novac kako hoće ali mi je ipak van pameti potrošiti toliko na stripove...
Verujem da je gdin Dzekson ipak savesni odrasli muzjak koji ume da rasporedi svoje mogucnosti.
A i ako nije, on gi je zaradio.
Ma ne sporim to, svaka čast ali da sam ja toliko pukao na stripove žena bi me smesta izbacila napolje i podnela zahtev za razvod! U svakom slučaju zavidim Džeksonu na kupovini...
Verujem da je gdin Dzekson ipak savesni odrasli muzjak koji ume da rasporedi svoje mogucnosti.
A i ako nije, on gi je zaradio.
Ma ne sporim to, svaka čast ali da sam ja toliko pukao na stripove žena bi me smesta izbacila napolje i podnela zahtev za razvod! U svakom slučaju zavidim Džeksonu na kupovini...
Nema ovde nikakvog Dzeksona, al' ajde... "Savesni mužjak", koji radi u državnoj firmi (zdravstvo), i privatno naravno, jer bez toga ništa. I verovali ili ne, supruga je bila sve vreme na sajmu sa mnom. Ima tu par knjiga i za nju, a i za klinca, naravno...
u stvari za prvih 6 knjiga u gornjem redu + Nova straža
Dragopedia - William O 'Conner Džordž R.R. Martin - Ples sa zmajevima I deo (Snovi i prah) Džordž R.R. Martin - Ples sa zmajevima II deo (Posle gozbe) Rouzmari Satklif - Orao devete legije (I deo trilogije) Rouzmari Satklif - Srebrna grana (II deo) Rouzmari Satklif - Lučonoše (III deo) Sergej Lukjanjenko - Nova straža
Udruženje "Svet Stripa" predstavilo je najnovije izdanje "Kiše", Vuk Marković iz izdavačke kuće KOMIKO predstavio je svoja nova i još novija izdanja (uključujući sjajnu "Fotofobiju" i prequel sage o Palomaru), dok su dobri ljudi iz "Rozenkranca" predstavili i proslavili svoja izdanja uz prisustvo doajena domaće strip-scene: Baneta Kerca, Dragana Lazarevića i Lazara Odanovića. Gospoda Danilo Milošev Wostok i Saša Rakezić Zograf posetioce su uputili u tajnu nastanka dela "Miroslavljevo jevanđelje", u izdanju Kulturnog Centea Beograd, antropološkinja Anika Jugović Spajić je predavala o načinu reprezentovanja LGBT likova u superherojskom stripu, Zoran đukanović je predavao o saradnji Munjoza i Sampaja, odnedavno dostupnoj našim čitoacima u izdanju Darkvuda, a dan su zaključili naši prijatelji iz "Makonda" sa predstavljanjem svojih strip-izdanja i promocijom prve knjige iz edicije "Liga izuzetnih džentlmena".
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"