ajde Tonka24, zbog mene možeš otvarat i svaki dan po 10 Zagorovih topica, samo makni tu odvratnu tetovažu sa avatara.... stavi kakvu zgodnu curu a ne tog izkompleksanog tiposa... ps: ali zato ne moraš otvarat novi topic pa pitat ljude....
meni si ok forumaš,možda malo hipeaktivan...ali mlad si još...i u manjini,večina forumaša(bar 70%) smo u zrelijim godinama pa volimo mirnije vode....ali kako voliš Zagora,ja ti sve opraštam.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ajde Tonka24, zbog mene možeš otvarat i svaki dan po 10 Zagorovih topica, samo makni tu odvratnu tetovažu sa avatara.... stavi kakvu zgodnu curu a ne tog izkompleksanog tiposa... ps: ali zato ne moraš otvarat novi topic pa pitat ljude....
Originally posted by Tonka24 Meni ovo govori tip koji se sjeti nakon ovoga, otiči na facebook i blokirati me.
Blokirati tebe i tvoje gluposti i postove koje smrde od idiotizma je najnormalnija stavar koju bilo kakav insan moze da uradi.
Moku se zaklet da si prije mjesec i po meni tamo javio da si gotov s ovim forumom, ili se varam? I koji kurac si se sada vratio ovdje? Da otvaras topic o bilo cemu sto ti padne na pamet?
Da se bogdom drzis svojih rijeci, svima bi nam bilo puno lakse, ali na zalost...
Originally posted by Tonka24 Meni ovo govori tip koji se sjeti nakon ovoga, otiči na facebook i blokirati me.
Blokirati tebe i tvoje gluposti i postove koje smrde od idiotizma je najnormalnija stavar koju bilo kakav insan moze da uradi.
Moku se zaklet da si prije mjesec i po meni tamo javio da si gotov s ovim forumom, ili se varam? I koji kurac si se sada vratio ovdje? Da otvaras topic o bilo cemu sto ti padne na pamet?
Da se bogdom drzis svojih rijeci, svima bi nam bilo puno lakse, ali na zalost...
Što i tebi smetam? Čudno nisam stvorio takav utisak
nevjerovatno,, **** 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA uskoro (u SNK)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
.
Kao ona sto je bila kod tebe ?
misliš ovu?...evo vratila se, malo starija,jbg...svi starimo,pa i ona.... a tonka?.. pa zanimljiv lik, ostavite ga..ionako fali na tom forumu svježa krv....jesmo malo stariji posetitelji,ali nismo još svi penzijonisti........a za Zagora nijedan topic nije suvišan.... maknio je tonka i tetoviranca sa avatara, pa dokazuje da je razuman.... razumimo i mi njega.....setite se kad ste bili vi (mi) mladi..... ..istina prošlo dosta vode Dunavom od tada ali..... ja ga razumem, čak su mi je uz vronskog2 jedan zanimljivijih likova.... ajme ukusa a? ace jenki se naljutio malo ali kako je to dobričina velika, sve je ok...mislim.... i neki još nisu našli funkciju ignore lista.... a tako je lako.... i tellera stavit tamo...i tonku...i Polija...i DOMIJA...i veljku...i Markosa...i kinga...i.... pa sve se može tamo stavit. važno da je forum zabavan, a za suvišne topice tu su moderatori.... pa valjda jih zato plačamo....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!