Hold Me ( P.J. Proby ) Marcus Nimbler - Charlotte McKinney Special
.....
.....
Full Name: Charlotte Ann McKinney Age: 29 years old (in 2022) Date of Birth: August 6, 1993 Birthplace: Orlando, Florida, United States Profession: Actress, Model Nationality: American Zodiac Sign: Leo
Body Measurements: 38-26-36 inches Bodytype: Hourglass Height: 5 feet 7½ inches (1.71 m) Weight: 66 kg (145 lbs) Waist: 26 inches Hair Color: Blonde Eye Color: Blue Shoe Size: 9.5 (US)
samo daj.šarlote je komad.najvolio bi da jedno drugome potrčimo u strastven zagrljaj i dfa nam se vruće i željne usne spoje u strastven cjelov,tamo negdje na nekoj pješčanoj plaži arube dok zgodne domorotkinje nježno i milozvučno prebiru dugim prstićima po žicama gitare i pjevuše sexy pjesmice ali ja smotan kakav jesam,zapinjem o jedan jedini kamen na toj plaži i drito facom padam na šarlotine sise.
samo daj.šarlote je komad.najvolio bi da jedno drugome potrčimo u strastven zagrljaj i dfa nam se vruće i željne usne spoje u strastven cjelov,tamo negdje na nekoj pješčanoj plaži arube dok zgodne domorotkinje nježno i milozvučno prebiru dugim prstićima po žicama gitare i pjevuše sexy pjesmice ali ja smotan kakav jesam,zapinjem o jedan jedini kamen na toj plaži i drito facom padam na šarlotine sise.
pa di si arubu iskopa da si reka bar curacao pa ajd još nekako.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu