Evo i mene sa stripom Daniel kojeg radim tako d aobjavljujem jednu tablu dnevno. Objavljujem ga na istoimenom blogu gdje mozete vidjeti i neke pripremne skice; http://daniel-a-day.blogspot.com/
Evo dosad izasle table. Slobodno komentirajte. Damjan
Ima potencijala! Samo jedna mala primjedba; razmisli o upisu fonta preko kompa. Tada djeluje puno ozbiljnije nego ovak ručno. ...makar, mora se priznati da se može pročitati, navikli smo u ovom podforumu na stoput gore
Ima potencijala! Samo jedna mala primjedba; razmisli o upisu fonta preko kompa. Tada djeluje puno ozbiljnije nego ovak ručno. ...makar, mora se priznati da se može pročitati, navikli smo u ovom podforumu na stoput gore
Da mi je samo znat na koga mislis? Inace super strip,sa zanimanjem pratim nastavak.
Dobra priča pravo! @Logan ima tu štofa, vremenom ćeš sigurno napredovati, to si pokazao i u ovom svom uratku, a onda ćeš kad stekneš iskustvo, ujednačenim stilom ići od početka do kraja stripa.:)
@mcn i @Barker: da, slažem se, nažalost, malo jesam otegnija i upila, objašnjavajući iste stvari predugo. Ali sad će se vratit back on track. ;) Hvala na komentarima i svima koji odvoje vremena za pročitat. :)
Zapravo mi se čini, da je ovo pojašnjenje za čitaoce sa jeftinijim ulaznicama: u tome, svakako, ne vidim ništa loše, tim pre jer i sam spadam u tu kategoriju.
As you can see, we`ve had our eye on you for some time now, mister Anderson.
Dobar si s emocijama na papiru, a i priča je zasad ok..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.