forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gaša na Sajmu knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

feniks
Senior Member

1924 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/10/2012 : 11:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Da se otvori poseban topik:
Žalbe na BP (dosadni, dugački postovi)

Podrzavam, da ne gade vise ovaj topik.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1924 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/10/2012 : 11:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Zna li se cena Gaše po knjizi?

I da li ima popust ko kupi sve 3 knjige
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 11:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da Beli put ponovo jaše, i sve najbolje, dobro more, break a leg, i sve u tom smislu.

Ali ja zasad ne kupujem Gašu (na CRŠ-u i/li Interliberu, pretpostavljam da će ih tamo biti), jer s jedne strane imam 13 albuma Zagrebačke naklade i sve stare od Dečjih novina, a s druge me brine dosadašnje loše iskustvo s BP-om.

Dok ne vidim kompletiran serijal, ne želim si još jednom priuštiti naknadna kompletiranja sa strane, kao sa Sandmanom, 100 metaka, Thorgalom, Preacherom i svim ostalim od onoga što su započeli, a moguće nikad neće završiti.

Hebi ga, tko se opeče i na hladno puše, a koga zmija ugrize i gušterice se boji...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 19/10/2012 11:57:09
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21499 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2012 : 15:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Onima koji su najviše verovali, podržavali nas i bodrili, s ponosom najavljujem pojavljivanje 3 albuma Gaša šeprtlja, koji će premijeru doživeti na Sajmu knjiga u Beogradu.

Ukupno 10 albuma, u uobičajenom Beli Put standardu, u 3 knjige su svakako događaj koji će obeležiti ovogodišnji Sajam.

Prve 3, od ukupno 6, koliko će ih biti, skupljaju sve table koje je genijalni Franken ikada stvorio. Posetite nas u hali 1, kao i svake godine i uživajte u knjigama koje smo zajedno čekali...

Vaš Beli Put.

ček,ček, ako sam ovo dobro razumeo - prve tri knjige kompletiraju sve frankenove table?
zar je još neko osim njega radio gašu?
koliko mi je poznato, nije.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 19/10/2012 15:14:36
Go to Top of Page

Max1
Starting Member

63 Posts

Member since 04/03/2012

Posted - 19/10/2012 : 15:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Max1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Onima koji su najviše verovali, podržavali nas i bodrili, s ponosom najavljujem pojavljivanje 3 albuma Gaša šeprtlja, koji će premijeru doživeti na Sajmu knjiga u Beogradu.

Ukupno 10 albuma, u uobičajenom Beli Put standardu, u 3 knjige su svakako događaj koji će obeležiti ovogodišnji Sajam.

Prve 3, od ukupno 6, koliko će ih biti, skupljaju sve table koje je genijalni Franken ikada stvorio. Posetite nas u hali 1, kao i svake godine i uživajte u knjigama koje smo zajedno čekali...

Vaš Beli Put.

ček,ček, ako sam ovo dobro razumeo - prve tri knjige kompletiraju sve frankenove table?
zar je još neko osim njega radio gašu?
koliko mi je poznato, nije.

Ma jok, Franquin je crtao sve Gasine stripove, jedino ako je imao asistenta pri scenariju, ako ...
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 19/10/2012 : 15:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
Između solidnog hrvatskog (npr. Macanovog) prijevoda Spiroua i srpskog prijevoda, odabrao bih hrvatski prijevod. Ali za Gašu bih u istoj dilemi uvijek odabrao srpsko izdanje. Možda zato što je Gaša intenzivan geg strip sa puno urlanja , a možda je stvar samo u nostalgiji. Dimitrijevićev prijevod je, što se mene tiče, jedini mogući prijevod Gaše i Asteriksa.

Beli Put Preše, nemate pojma koliko ste me obradovali ovim knjižurinama. Javite mi kad Gaša bude dostupan u Hrvatskoj.

Dakle, čim se nešto više sazna, javite na topic! Nemojte me zaboraviti!

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 19/10/2012 : 15:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Drago mi je da Beli put ponovo jaše, i sve najbolje, dobro more, break a leg, i sve u tom smislu.

Ali ja zasad ne kupujem Gašu (na CRŠ-u i/li Interliberu, pretpostavljam da će ih tamo biti), jer s jedne strane imam 13 albuma Zagrebačke naklade i sve stare od Dečjih novina, a s druge me brine dosadašnje loše iskustvo s BP-om.

Dok ne vidim kompletiran serijal, ne želim si još jednom priuštiti naknadna kompletiranja sa strane, kao sa Sandmanom, 100 metaka, Thorgalom, Preacherom i svim ostalim od onoga što su započeli, a moguće nikad neće završiti.

Hebi ga, tko se opeče i na hladno puše, a koga zmija ugrize i gušterice se boji...

Potpisujem..
Ironija svega je, da je meni Beli Put i najbolji i najgori izdavac!!
"Najbolji" jer imam gotovo sva izdanja i poklapaju se s mojim izborom 100%
"Najgori" nisu dosljedni,a nikako im ne mogu zaboraviti one VIP popuste za jednokratnu kupovinu.
Ako se nevaram trebao si potrositi jednokratno 150 ili 200€ da bi dobio Zlatnu ili Vip karticu koja ti omogucava odlicne popuste, posebna izdannja za clanove, poklone idr stvari.
Naravno da od toga nije bilo nista!!
Koja ovca!! A?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/10/2012 : 16:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja sam imao zlatnu karticu, sve ok

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 19/10/2012 : 16:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Blago tebi!!
Za VIP su se cekale da se skupi odredjen broj pa da idu u tiskaru,tako mi je bar rekao Vlado,
koji je inace jako susretljiv i odlican momak.
Mozda i imam mailove ali neda mi se kopat, ali ja ništa od toga nisam docekao a bilo je proslo vise od pola godine.
Nakon toga je Beli Put skrenuo s puta i sve je otislo u .....
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1958 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/10/2012 : 17:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Zna li se cena Gaše po knjizi?

Pa mislim da i Beli Put Press očekuje da nam to ti otkriješ. Ne verujem da ne znaš.
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 19/10/2012 : 18:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cenu ćemo znati u petak. Za Sajam ćemo imati specijalnu cenu.

Evo petak je polako na izmaku. Dakle?
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 19/10/2012 : 20:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Dajte vise cenu, majka mu stara.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21499 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2012 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
pa rekoše na DW forumu da je prvi album 2400, a drugi i treći po dve črvene.
U kompletu 6 soma.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21499 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2012 : 20:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

moša

Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 19/10/2012 : 20:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote

Pojedinačna cena svake knjige na Sajmu će biti 2.200 dinara.

Komplet od sve 3 knjige - 5.600 dinara.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/10/2012 : 21:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

A lepote, a lepote .
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/10/2012 : 21:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

a koja je cena bez popusta?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 19/10/2012 : 21:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote

Cene za knjižare još nisu određene. Verovatno će biti OKO 3.500 dinara. Komplet OKO 8.400 dinara.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2012 : 21:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
...isplati se...pod uvjetom da izađe sve...osobno nemam ni jedan strip belog puta...lažem,imam hogara...ostalo me ne zanima...kupit sad...il kupit za godinu dana...kad izađe sve...ako izađe...hmmm...uzeo bih najviše zbog starog prijevoda...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 19/10/2012 : 21:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote

Hm,Globinjo, tek sad videh da si izmešao sastav Hajduka. Ima li za to razloga, ili kako ti je palo? Mešković, Džoni, Buljan...

Inače, i ja sam navijač Hajduka.

Izvinjavam se ostalima za zloupotrebu, bilo je jače od mene...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2012 : 21:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm,Globinjo, tek sad videh da si izmešao sastav Hajduka. Ima li za to razloga, ili kako ti je palo? Mešković, Džoni, Buljan...

Inače, i ja sam navijač Hajduka.

Izvinjavam se ostalima za zloupotrebu, bilo je jače od mene...

da,jesam...namjerno sam izmješao i evo,napokon dočekao da me netko ispravi...svaka čast...blago tebi,sigurno si ih gledao uživo...e to ti ne može nitko oduzet ni naplatit...makar objavio dvadeset albuma do kraja godine...nemaš se šta ispričavat,emocije su zajebane...

i moje isprike,bilo je jače od mene,odoh se isplakat...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 19/10/2012 : 22:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote

Igrao sam košarku 6 godina u Partizanu. Poslednju Kićanovićevu sezonu, Grbović, Arsenije Pešić, Todorić, Marić, Savović...

Fenomenalno, ali želeo sam u Jugoplastiku.

Ipak, pobedila je astrofizika...
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1924 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 20/10/2012 : 14:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

50ak evra
Jos samo me jedna sitica dijeli od kupovine
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 20/10/2012 : 14:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Sasvim korektna cena.
Ako se sve kupi u kompletu, jedan album Gastona ispada po 560 dinara. Da li je potreban dalji komentar?
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 20/10/2012 : 19:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od ukupno 19 albuma, u prve 3 knjige će se naći 10. U prvoj 4, u druge dve po 3 albuma. Preostalih 9 albuma će se naći u sledeće 3 knjige.

Dakle, u ukupno 6 knjiga, kompletan Gaša, definitivno izdanje.

Inače, ne pravimo od pojavljivanja Gaše "big thing". Najvažnije je da Beli Put nastavlja započeti posao, dinamikom koju možemo da priuštimo.

Kao i većina strip izdavača, bavimo se ovim zato što to volimo. Mislite li da ne bismo voleli da objavimo sve što želimo? Nikoga ne želimo (a i ne možemo) da nateramo da kupi naša izdanja. Svi koji to žele, dobrodošli su našem štandu, bez obzira da li će kupiti nešto, ili ne.

Beli Put ima svoju ideju, svoj put i svoj krst. Dok god možemo, nećemo odustati od toga. Dobronamerne kritike volimo i prihvatamo. Nećemo ulaziti ni u kakve rasprave - što nismo ovo, a što smo ono. Vodi nas želja da, ne odustajući od kvaliteta, objavimo što više stvari koje volimo. (Jedan od razloga što cenimo Fibru i ostale strip izdavače, da ne nabrajam.)

Šta god da uradimo, uvek može više i bolje. Nema smisla porediti, objašnjavati, obećavati. Beli Put je zamišljen kao mali izdavač, profilisan i fokusiran. To se neće promeniti. Nekoliko entuzijasta je pokrenulo projekat s najboljim namerama. Stvari su se odvijale na način koji nije odgovarao takvom projektu. Pa, šta?

Idemo dalje, ne odustajemo.

Ako se ikad desi da, ipak, odustanemo, informaciju o tome ćete dobiti od mene.

Čitajte stripove, to vas čini boljim ljudima...

Milan Vuletić

BRAVO!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000