Pročitao i osmicu. Uh, mnogo teška epizoda. Ne mogu nešto puno otkriti, a da ne pokvarim drugima doživljaj prilikom čitanja. Uglavnom, obuhvaćen je period od par godina.
U početku vidimo kako Robert polako realizuje svoje planove. E sad, kakvi su to planovi, na vama je da otkrijete. Na sredini priče otkrivamo neke mnogo mračne i jezive stvari u vezi Grejstorma. Čovek sve više i više prelazi na mračnu stranu sile.
Takođe, vidimo i povratak Džejsona Hauarda u London, kao i prvi susret njegove dece sa istim. Tu je i Ijan, dečko koji barata Hauardovim bogatstvom i koji je zaljubljen u njegovu ćerku Mili. Spominjem ga jer osećam da je i on bitan faktor u celoj priči.
A kao što rekoh na početku, mnogo teška epizoda jer je i sam kraj prilično napet. Moglo bi se reći da je završeno cliffhanger-om. Treba sada dočekati nastavak priče...
Pročitao i osmicu. Uh, mnogo teška epizoda. Ne mogu nešto puno otkriti, a da ne pokvarim drugima doživljaj prilikom čitanja. Uglavnom, obuhvaćen je period od par godina.
U početku vidimo kako Robert polako realizuje svoje planove. E sad, kakvi su to planovi, na vama je da otkrijete. Na sredini priče otkrivamo neke mnogo mračne i jezive stvari u vezi Grejstorma. Čovek sve više i više prelazi na mračnu stranu sile.
Takođe, vidimo i povratak Džejsona Hauarda u London, kao i prvi susret njegove dece sa istim. Tu je i Ijan, dečko koji barata Hauardovim bogatstvom i koji je zaljubljen u njegovu ćerku mili. Spominjem ga jer je osećam da je i on bitan faktor u celoj priči.
A kao što rekoh na početku, mnogo teška epizoda jer je i sam kraj prilično napet. Moglo bi se reći da je završeno cliffhanger-om. Treba sada dočekati nastavak priče...
Crtež i dalje odličan.
Uf, ja se sad bacam na citanje...nema greske sa Grejstormom
Uvek me iznova iznenade, nekako mi se sve cini da bi mi bilo lakse da serijal ima duplo vise epizoda, te bi se radnja odvijala sporije. Ovako je na svake dve epizode (taman u skladu sa ritmom objavljivanja :P) prica znatno odmakla, promenjena, nesto se bitno desava, nekako pogubim niti pomalo ako se ne podsecam ranijih epizoda. Zanimljivo, nikada ne znam kuda bi mogla otici, i nisam ocekivao bas ovakav razvoj dogadjaja, ali mi se dopada ono sto pretpostavljam da sledi, pogotovo nakon sto videh naslovnu za naredni broj.
Izdanje ko izdanje, nema boljeg izdanja Bonelija na Balkanu u mekim koricama, a cak i tad. Format, papir, korice, prevod, nema zamerki. Jedva cekam da kompletiram sve, pa da prelistam od pocetka do kraja. :)
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
Imam svih 8. Pročitao sam samo broj 1 da vidim da li ću kupovati. Iako se nije ništa posebno desilo, ima nagoveštaja da će se radnja odvijati u zanimljivim smjerovima. Kada skupim čitav komplet, čitam...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ajmo Phoenix, dajte bar informaciju kad će sljedeća 2 Još malo pa gotov serijal!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bilo bi super kad bi mogla sva 4 odjednom jer će bit užasno frustrirajuće na zadnja 2 poglavlja čekat tako dugo, ko šta kaže bubo. Jao, ne mogu virovat da je serijal skoro gotov... Meni jedan od najdražih Bonellijevih šta sam čita, baš je kvalitetan.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Poenta je u tome sto ovaj serijal (verovatno) kupuje istih 70-80 ljudi i jednostavno nam se ne isplati da brze izdajemo... mozda ako ulete neka dodatna sredstva pa budemo u mogucnosti da sva 4 odstampamo odjednom ali nesto ne verujem u to.
Meni je, naravno, bitno da se serijal završi. koji mesec gore dole, nije toliko bitno. Samo mi je žao što je prodaja tako slaba. Prosto neverovatno da nema 300 ljudi koji bi kupovali isti. Strašno
They have money for wars, but can't feed the poor!
Stvarno je prosto neverovatno da nema 300 ljudi koji bi kupili ovaj izuzetan strip. Meni lično daleko najbolji od svih kratkih Bonelija koji trenutno izlaze na ovim prostorima. Osim što je sadržaj fenomenalan, i izdanje je savršeno, a cena je u rangu sa ostalim sličnim izdanjima (sa tim što je izdanje kvalitetnije od većine istih). Kad bi samo 5% Zagorofila kupovalo Grejstorma, svi bi bili na konju - i izdavač i čitaoci - a i Zagorofili bi malo "progledali"
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne verujem da to ima posebne veze sa Zagorom... isto tako se pricalo da je Ubistveni Vic prava stvar pa se ispostavilo da se prodalo oko 250 primeraka za 16 meseci. To je zakon trzista, neke stripove ljudi traze a neke ne.
dobio GS 6,7 i 8...i Krvnu liniju...još odlažem sa čitanjem jer desert čuvam za kraj...sad imam na repetoaru Zagor knjigu 4 Ludens i Marka BEZDUŠNI SATAN... od svih novih serijala u SBE GREJSTORM je najbolje izdanje...veseli me da ga je objavio PP jer zaslužuje kvalitet koji zrači iz tog stripa...ovo se čita na dah,bez mučenja....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Uzeo sam nedavno svih osam i trenutno čitam četvrti dio. Za sada sam oduševljen, odličan strip u savršenom izdanju Phoenix Pressa. Dajte čim prije nastavke!
Kad izađu svi nastavci onda ću sve još jednom u miru pročitati...