forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 180

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/06/2013 : 12:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nadam se da će spursi otići do kraja
sinoć sam opet gledao prvo poluvrijeme i sjajno su odigrali
parker je lomio colea ko neko dijete - mislim da je spoelstra trebao odmah promijeniti čuvara
ali ključan je bio ginobili - veliki je to majstor, čista košarkaška inteligencija
a o danny greenu da ne pričam, tip je eksplodirao

e sad, do sada nitko nije imao dvije pobjede u nizu, a morat će netko
ili će spursi dobit i bez dvije zaredom

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 17/06/2013 : 13:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
ne vidim kak moze miami dobit 2 kod kuce , jer san antonio se super prilagodjava koju god igru miami igra

There can be only one, me!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2013 : 13:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

ne vidim kak moze miami dobit 2 kod kuce , jer san antonio se super prilagodjava koju god igru miami igra

Spursi ovo mogu osvojit ako pobjede sad ovu prvu u Miamiu..ako ode u sedmu onda je Miami prvak..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 17/06/2013 13:08:37
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2013 : 13:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ali i dalje stoji cinjenica..James jos nije ima svoju utakmicu..ocekujem u sljedecoj 40+ poena..

Edited by - brni on 17/06/2013 13:10:54
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 17/06/2013 : 13:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
To je istina. Na 4. utakmici je odigrao dobro, ali je ipak Wade bio najbolji igrac Majamija u toj utakmici. Morace da pokida u preostale (ako bude potrebno) dve utakmice jer je ceo njegov legacy "on the line". 3. izgubljeno finale od 4 bi ga definitivno okarakterisalo kao gubitnika, narocito ako uzmemo u obzir da je u 2 od ta tri poraza predvodio jaci tim na papiru. O daljim usporedbama sa MJ-em vise nece biti govora makar osvojio jos 5 MVP titula regularne sezone.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 17/06/2013 13:16:07
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 17/06/2013 : 13:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by maddox031

Spursi ovo mogu osvojit ako pobjede sad ovu prvu u Miamiu..ako ode u sedmu onda je Miami prvak..

ovo ne stoji nuzno ;)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/06/2013 : 13:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

To je istina. Na 4. utakmici je odigrao dobro, ali je ipak Wade bio najbolji igrac Majamija u toj utakmici. Morace da pokida u preostale (ako bude potrebno) dve utakmice jer je ceo njegov legacy "on the line". 3. izgubljeno finale od 4 bi ga definitivno okarakterisalo kao gubitnika, narocito ako uzmemo u obzir da je u 2 od ta tri poraza predvodio jaci tim na papiru. O daljim usporedbama sa MJ-em vise nece biti govora makar osvojio jos 5 MVP titula regularne sezone.

Kao i uvijek shvatio si na sto ciljam..potpis..

Edited by - brni on 17/06/2013 13:19:08
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/06/2013 : 14:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nisam gledao sve utakmice
ali ove dvije koje je miami dobio, dobio je prvenstveno na račun fantastične obrane
a spursi igraju raznovrsnije i imaju ipak širi krug vrhunskih igrača
i imali su fantastičan šut
prošle godine je battier imao finu ulogu u osvajanju titule, a ove nema nekoga tko bi se pridružio jamesu, wadeu i boshu
a ako misle obraniti naslov netko im se treba pridružiti: ray allen je na zalasku, ni miller nije ubitačan ko prije, možda chalmers, pogotovo u obrani na parkeru, jer ovo kako ga je cole čuvao, to bih mogao i ja... ustvari, čovjek je jebeno nezaustavljiv u driblingu i ulazu, cijela ekipa mora sudjelovat u njegovom limitiranju, a i sudački kriterij im mora biti naklonjen, tako da...vidjet ćemo

nadam se, i mislim da će spursi dobit slijedeću
ako bude sedme, to će biti okršaj za pamćenje

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/06/2013 : 14:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Spursi su simpa ekipa, nikad mi nisu bili najomiljeniji, ali ni toliko mrski. Ali ipak sve moje navijačke simpatije idu Miamiju i to samo zbog LeBrona. Nadam se da će napokon eksplodirati i riješiti ovo finale.

Inače, kao što hartson kaže, dugovječno će mu ostati etiketa luzera.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/06/2013 : 10:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/analize/462853/kosarka-nba/parker-ne-mogu-vjerovati-da-je-danny-green-jos-uvijek-ovako-otvoren/

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 18/06/2013 : 10:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Ma green je bas eksplodirao, SA ima puno veci izbor igraca koji su trenutno u formi od Miamija i to bi moglo biti presudno

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2013 : 13:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
danny green je priča br 1
ali ovaj čovjek je po meni prevaga

gledao sam samo prvo poluvrijeme i tu je potpuno izludio colea
a vidim da je u drugom iste strvari radio milleru, wadeu i jamesu

i da
TP9 > CP3

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4115 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 19/06/2013 : 06:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Miami!!!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/06/2013 : 06:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Cudesna utakmica. Ray Allenu bi i u Miamiju trebalo sagraditi spomenik. LeBron zvijer, ali me definitivno razocarao na kraju regularnog dijela s onim svojim solazama i izgubljenim loptama. Daleko je on jos od neponovljivog MJ-a.

Ne znam koliki ce kredit vise imati Ginobili kod Popovica.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11619 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/06/2013 : 06:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sudije iskasapile SA.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/06/2013 : 07:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Kurac su sudije krive za ista, Spursi nisu mogli ubacit free throws u zadnju minutu, i onda ona trica od Allena...
Nevjerovatan povratak Miamija, u sledecoj utakmici ce sigurno da budu veliki favoriti, slabe ce sanse Spursi imat.

Jedna od najboljih NBA gejmova koje sam ikad gled'o, sigurno najbolja Finale utakmica u mom pamcenju.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/06/2013 : 07:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Probudio se taman 20 sekundi prije kraja utakmice

Puno sreće za Miami, San Antonio imao puno prilika za pobjedu, a svaka čast Rayu Allenu, bio je raspoložen baš kad je trebalo, trica za produžetak, dovoljno vremena za pobjedu Spursa, promašaj Parkera, opet Spursi dobro otvorili produžetak i to je to! Mora se priznati kako je Miami odigrao vrhunsku obranu u produžetku, a opet je Ginobili imao priliku u zadnjem napadu donijeti pobjedu Spursima! Tripple double Jamesa 32 koša, 11 asistencija i 10 skokova, Chalmers 20 koševa, dok je kod Spursa samo Duncan bio na razini uz Leonarda, Parker očajan šuterski, a još je i pred kraj forsirao, i baš kao što reče acestroke, Spursi nisu fulali previše bacanja, ali jesu baš kad nije trebalo pred kraj utakmice. Sad je velika prednost na strani Miamija, ali nikad ne treba otpisati Spurse! Mogla bi biti luda majstorica!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/06/2013 : 08:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
U ovakvoj seriji bit će zanimljivo tko će biti MVP finala, nitko ne odskače, vjerojatno najbolji igrač sedme utakmice će biti i MVP?!

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 19/06/2013 : 09:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Neverovatno sta su Spursi ispustili

Imali su ih na konopcima, ali nisu uspeli da zadaju zavrsni udarac. U 7. ocekujem mnogo losiju utakmicu i blowout, nazalost. Otkad je ovaj format, gost nikad nije dobio 7. utakmicu.

LeBron ce biti MVP, uprkos svemu.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 19/06/2013 : 09:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
ajde pa tu su tradicije da se ruse :)

vjerujem u pobjedu spursa u zadnjoj utakmici :) Parker MVP ;)

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2013 : 09:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ova serija me podseća na seriju Lejkersi - Sakramento.
Naravno, Sakramento u onom slučaju je San Antonio u ovom.
Ako nešto ne podnosim kod vrhunskih sportista to su sebični, gordi, napuvani.
Džordan je i imao pravo da bude takav, lažni Džordan ne.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7334 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/06/2013 : 09:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

U ovakvoj seriji bit će zanimljivo tko će biti MVP finala, nitko ne odskače, vjerojatno najbolji igrač sedme utakmice će biti i MVP?!

U Miamiju nema tko nego LeBron, mada covjek tako oscilira. Kod Spursa su takodjer velike oscilacije, a opet je najkonstantniji, a tko drugi nego starac Duncan.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/06/2013 : 11:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Lebron James 32 poena, 10 skokova i 11 asista..kao sto sam rekao Spursi ce osvojit ako pobjede u sestoj..ocekujem u 7 glatku pobjedu Miamia..MVP naravno James, ovim triple doubleom je to potvrdia..slazem se da nije dominatan kao prethodnu godinu no i ovo ce biti dovoljno..

I bravo za Allena, onako hladnokrvno zabit moze samo on..

Edited by - brni on 19/06/2013 11:13:04
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2013 : 11:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ako miami osvoji, james je mvp finala, bez ikakvih dilema
ne ostvaruje se triple double učinak u finalnoj seriji tako često

ali, ne mislim ja da će to biti glatko
sinoć je parker imao očajan šut, greena nije bilo, ni ginobilija, ni neala, jedino je duncan igrao vrhunski, i leonard... a opet su umalo dobili
imaju oni prostora da odigraju puno bolje
ali, slažem se, u sedmoj gost teško pobjeđuje - sinoć su ispustili prsten iz ruke i najvjerojatnije će ih to skupo koštat

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 19/06/2013 : 11:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
mozda je miami u prednosti sada, ali glatku pobjedu je tesko ocekivati

Go to Top of Page
Page: of 180 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000