Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33676 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 03/06/2016 : 09:08:31
|
quote: Originally posted by Jasko
Klivlend bi s Blatom i ovim igračkim kadrom imao veće šanse. Ne znam kako Klivlend misli da dobije ovo samo na igrački talenat, bez akcija. Žao mi je Kajrija, Lava i Delija, ali iskreno navijam da umišljenog Kari i družina oderu.
Što ja nevolim Karija i družinu,popušice valjda do kraja! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2016 : 09:47:59
|
Curryja i Thompsona nigdje a opet uvjerljiva pobjeda, izgleda da je momčad Warriorsa šira nego što se mislilo. Presudila je serija 15:0 na kraju 3. i početku 4. četvrtine. Cleveland sa ovakvom igrom može uzeti tek 1 pobjedu u seriji, kada usporediš akcije obje momčadi to je nebo i zemlja. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/06/2016 : 09:53:56
|
Ne znam sta se desilo sa Cavsima ali izgledali su mi ko da su nastavili igrati kosarku od proslogodisnjeg finala, uglavnom iso kosarka bez nekih smisljenih akcija, igra 5 na 5 bez laganih poena u tranziciji, ne kuzim di je nestala ona igra koja ih krasi ovaj playoff.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 03/06/2016 09:55:36 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 03/06/2016 : 11:50:29
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ja san zločest, i baš bi volija da LeBron ne osvoji.
Nema tu zlocestoce, meni je taj LeBron cisti americki proizvod, ruzna mrcina koja nosi sve pred sobom i bas mi je drago viditi da jedan simpaticni covjek otprilike moje gradje i visine kao taj Curry dominira. Vraca vjeru u to da kosarka nije superherojstina. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:05:06
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Ja san zločest, i baš bi volija da LeBron ne osvoji.
Nema tu zlocestoce, meni je taj LeBron cisti americki proizvod, ruzna mrcina koja nosi sve pred sobom i bas mi je drago viditi da jedan simpaticni covjek otprilike moje gradje i visine kao taj Curry dominira. Vraca vjeru u to da kosarka nije superherojstina.
On je vjerovatno najbolji pojedinac u NBA možda i svih vrimena, ali na njegovu žalost košarka je momčadski sport. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:12:23
|
Mislim da su Cavsi defenzivno cak jucer i dobro odigrali, jer Warriorsi u ofenzivi imaju toliko oruzja za izneredit protivnika da je to strasno..problem je ofenzivni dio, lopta je prespora, igraci sa klupe ne dobivaju dovoljno dobrih suteva, tranzicija ne postoji, sve se svodi na guranje Jamesu na post i masu nerezonskih suteva Irvinga..ako Lue ne uvede znacajne promjene mislim da bi ovo moglo biti jako brzo gotovo..
Livingston je protiv okc bija nevidljiv, jucer je prakticki odlucia utakmicu..i to je ta snaga Warriorsa, imaju tim od 10 igraca i mogu stvorit neprelazne prepreke za bilo koju ekipu u NBA.. |
Edited by - brni on 03/06/2016 12:16:59 |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:18:29
|
On je vjerovatno najbolji pojedinac u NBA možda i svih vrimena, ali na njegovu žalost košarka je momčadski sport.
Upravo to mi ne pase u NBA, stvaraju se superstarsi, pojedinci koji donose milijune gazdama koji su vecinom istog podrijetla iz jedne drzave s bliskog istoka. Zato volim kad se nadje netko s malo inteligencije da to sve prodrma kao recimo Pistonsi kad su prije 10 godina igrali zonu, pa im svi ti silni selebritiji nisu mogli dati vise od 70 koseva. Volim kad netko podsjeti da je kosarka momcadska igra.
Oprostite na odvlacenju paznje, necu vise, ionako slabo pratim pa bolje da ne mudrujem. |
Edited by - Giuda Ballerino on 03/06/2016 12:20:36 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:34:20
|
On je vjerovatno najbolji pojedinac u NBA možda i svih vrimena, ali na njegovu žalost košarka je momčadski sport.
Upravo to mi ne pase u NBA, stvaraju se superstarsi, pojedinci koji donose milijune gazdama koji su vecinom istog podrijetla iz jedne drzave s bliskog istoka. Zato volim kad se nadje netko s malo inteligencije da to sve prodrma kao recimo Pistonsi kad su prije 10 godina igrali zonu, pa im svi ti silni selebritiji nisu mogli dati vise od 70 koseva. Volim kad netko podsjeti da je kosarka momcadska igra.
Oprostite na odvlacenju paznje, necu vise, ionako slabo pratim pa bolje da ne mudrujem.
Nevjerovatno mi je da se ovoliko slažem s tobom po pitaanju košarke a istovremeno mrtav ladan tvrdiš da je Dražen najbolji ikad |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:38:24
|
quote: Originally posted by brni
Drazen nije najbolji ni u hrv.. 
Eto, konačno si naučija |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/06/2016 : 12:40:14
|
quote: Originally posted by brni
Drazen nije najbolji ni u hrv.. 
Eto, konačno si naučija
 |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 03/06/2016 : 13:32:27
|
Oprostite na odvlacenju paznje, necu vise, ionako slabo pratim pa bolje da ne mudrujem.
Šališ se?  Uf, ovako napamet ih ne znam baš sve, ali sam poprilično siguran da je Vivek jedini Azijat vlasnik NBA kluba.
Kažeš stvaraju se superstarsi. Ne znam što je tu čudno. Uostalom, bojim se da si malo zapeo sa stereotipima u ranim godinama prošlog desetljeća. NBA košarka nikada prije nije bila ovako momčadski nastrojena gdje se egoisti i revolveraši bez pokrića odstranjuju iz ekipa. Bar u franšizama s GM-ovima koji znaju što rade. Analitika je postala sastavni dio planova. Čim je neki proizvod toliko tražen, a NBA sve više prodire i na tržišta Azije, sasvim logično da je i veći novac u igri.
Curry je superstar, ali sasvim zasluženo. Nije egoist koji gleda samo sebe. Nije to ni James. Od top10 igrača u NBA, možda je jedino Harden postao previše umišljen.
Inače, ja sam u finalu za Cavse, ali nemaju velikih šansi. Lebron je ipak izgubio nešto sile. Postoci šuta su mu stvarno opali otkako je u Cavsima. Najbolji je floor general još od Magica, ali pomalo ga stižu godine.
Warriorsi su jebeni stroj. Preširoki, prepuni all round igrača koji mogu podvaliti pass za šut. K tome igraju odličnu obranu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/06/2016 : 13:38:04
|
quote: Originally posted by Leonid
Šališ se?  Uf, ovako napamet ih ne znam baš sve, ali sam poprilično siguran da je Vivek jedini Azijat vlasnik NBA kluba.
Kažeš stvaraju se superstarsi. Ne znam što je tu čudno. Uostalom, bojim se da si malo zapeo sa stereotipima u ranim godinama prošlog desetljeća. NBA košarka nikada prije nije bila ovako momčadski nastrojena gdje se egoisti i revolveraši bez pokrića odstranjuju iz ekipa. Bar u franšizama s GM-ovima koji znaju što rade. Analitika je postala sastavni dio planova. Čim je neki proizvod toliko tražen, a NBA sve više prodire i na tržišta Azije, sasvim logično da je i veći novac u igri.
Curry je superstar, ali sasvim zasluženo. Nije egoist koji gleda samo sebe. Nije to ni James. Od top10 igrača u NBA, možda je jedino Harden postao previše umišljen.
Inače, ja sam u finalu za Cavse, ali nemaju velikih šansi. Lebron je ipak izgubio nešto sile. Postoci šuta su mu stvarno opali otkako je u Cavsima. Najbolji je floor general još od Magica, ali pomalo ga stižu godine.
Warriorsi su jebeni stroj. Preširoki, prepuni all round igrača koji mogu podvaliti pass za šut. K tome igraju odličnu obranu.
Sve receno, bravo za post.. |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Posted - 03/06/2016 : 13:45:35
|
@Leonid Nisam ni mislio na Azijate nego na izabrani (Bozji) narod. Sto se tice tvog posta, nemam nikakvu primjedbu i vjerojatno si sve u pravu, ja sam stvarno zaostao jos tamo kad su potezali razni Anthonyji i McGradyji i Iversoni. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 03/06/2016 : 16:21:08
|
@Leonid Nisam ni mislio na Azijate nego na izabrani (Bozji) narod. Sto se tice tvog posta, nemam nikakvu primjedbu i vjerojatno si sve u pravu, ja sam stvarno zaostao jos tamo kad su potezali razni Anthonyji i McGradyji i Iversoni.
Ups, njih sam zaboravio. 
Pa to post Jordan razdoblje zbilja jest bilo mučno. Sve neki egomanijaci koji su maltretirali suigrače. No usudim se reći da su Popovich i James sve to razjebali. Pop jer je stalno pobjeđivao sa pravilom ekipa na prvom mjestu, a James zato jer je po prirodi, iako superstar, vrlo nesebičan igrač koji ne ignorira otvorenog suigrača na trici.
Plus, analitika. Danas imaš zaposlenika kluba s tabletom koji dođe igraču i matematički dokaže koliko je glup u nekim situacijama. Toga prije nije bilo. Izbiju ti iz glave duge dvice s lijeve strane jer ih pogađaš s 20 posto točnosti. Pokažu igraču koliko šteti napadu ako davi loptu itd.
NBA je postao biznis i neće neki mulac zajebavat ekipu jer si je umislio da je Jordan. Jednostavno, ako želiš pobijediti moraš biti nesebičan. Moraš se truditi na oba kraja parketa. I prije je bilo tako, samo što je sada pritisak medija i društvenih mreža na egoiste iznimno velik. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 03/06/2016 : 20:55:50
|
@Leonid Nisam ni mislio na Azijate nego na izabrani (Bozji) narod. Sto se tice tvog posta, nemam nikakvu primjedbu i vjerojatno si sve u pravu, ja sam stvarno zaostao jos tamo kad su potezali razni Anthonyji i McGradyji i Iversoni.
Ups, njih sam zaboravio. 
Pa to post Jordan razdoblje zbilja jest bilo mučno. Sve neki egomanijaci koji su maltretirali suigrače. No usudim se reći da su Popovich i James sve to razjebali. Pop jer je stalno pobjeđivao sa pravilom ekipa na prvom mjestu, a James zato jer je po prirodi, iako superstar, vrlo nesebičan igrač koji ne ignorira otvorenog suigrača na trici.
Plus, analitika. Danas imaš zaposlenika kluba s tabletom koji dođe igraču i matematički dokaže koliko je glup u nekim situacijama. Toga prije nije bilo. Izbiju ti iz glave duge dvice s lijeve strane jer ih pogađaš s 20 posto točnosti. Pokažu igraču koliko šteti napadu ako davi loptu itd.
NBA je postao biznis i neće neki mulac zajebavat ekipu jer si je umislio da je Jordan. Jednostavno, ako želiš pobijediti moraš biti nesebičan. Moraš se truditi na oba kraja parketa. I prije je bilo tako, samo što je sada pritisak medija i društvenih mreža na egoiste iznimno velik.
Ja neman osjećaj da je LeBron sam po sebi sebičan igrač. Iman osjećaj da vrlo često baš ekipi odgovara predat mu odgovornost, a to je dobrin dijelon zbog toga šta su mediji od njega stvorili supermena. Ima on još sezona isprid sebe, al za sada me podsjeća na Wilt Chamberlainea koji je isto bija izrazito dominantan i ima bolesnu statistiku, ali samo 2 prstena. Bill Russell 11. |
Edited by - NESVRSTANI on 03/06/2016 20:57:23 |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 03/06/2016 : 21:06:45
|
Lebron je miljama daleko od sebicnog igraca. Cak i previse ponekad 
Sinoc je zabijao dok ga je cuvao Barnes. Cim je usao Iggy pa ga preuzeo (uz povremena preuzimanja Greena, ali i Ezelija i Livingstona), brojke su mu postale smrtnicke.
Sto se mog ocekivanja tice, pocetak utakmice je krenuo bas onako kako sam ocekivao. Prvi me je iznenadio Kerr koji je prakticno ponistio drugu postavu Cavsa sa Fryem na centru (nisam ocekivao da ce vec u prvoj utakmici reagovati i maknuti Speightsa iz rotacije... osecam da bi Channing njega napunio). S druge strane, nisam ocekivao ni ovako dobru odbranu Cavsa na Splash brothersima, koja je, istini za volju, ostavila puno prostora ostalima koji su, sinoc prakticno svi do jednog, to iskoristili. Cak i Andy Varejao.
U svakom slucaju bas bas dobra utakmica za gledanje i odlican pocetak serije. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 03/06/2016 : 22:17:21
|
@Nesvrstani Onako gledajući, može mu se zamjeriti jedino 2011. 2014. 2015. i vjerojatno ova 2016. godine su koje Lebron teško da je mogao ili može do prstena. Protivnici su povijesno dobre ekipe. Ne nekakvi Thunderi kao 2012. ili sami njegovi Cavsi 2007. zatim sve te ekipe s Istoka u ranoj post Jordan eri. Baš ima smolu zadnjih godina da su s Zapada izronile baš povijesno snažne ekipe. Jordan recimo nije imao tako klasnog protivnika u finalima. Jedino 1991. Magic i Lakersi.
Po brojkama će ispasti luzer 2 od 7, ali jedino mu se 2011. može predbaciti. Jbg, Wadeova koljena su prerano pokleknula pa 2014. nisu imali šanse protiv Spursa. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7539 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/06/2016 : 22:59:30
|
Ne bih se ovdje složio s tobom. LeBron po meni igra najpametniju sezonu otkad je stigao u NBA. Ove godine bilo je vidljivo da Cavsi neće imati dostojnog protivnika na istoku za razliku od prijašnjih kad su tu bili Bullsi ili Boston i Indiana u eri Miamija. James općenito troši puno manje lopti, razigrava momčad, zadnjih mjeseci je s vrlo dobrim postotkom šuta i praktički je i trener i igrač u ovoj ekipi (uopće ne računam na ovog smiješnog Tyronn Loua).
Sve je teklo glatko do ove 1. utakmice. Ipak mislim da James ima asa u rukavu u preostalim utakmicama i bit ću stvarno razočaran ako ovo ne ode u bar 7 utakmica ako već neće dobiti. Prošle godine je bio na 120% u finalu, ove ne mora ići na toliko posto, dovoljno je da se ekipa ofanzivno pametno rasporedi kao što to samo on može uraditi, defanzivno su dokazali u 1. utakmici da su tu negdje s Warriorsima. Ni 2:0 nije nedostižno, samo da ekipa dostigne samopouzdanje doma, a onda je sve moguće. Jer po rosteru za razliku od prošlog finala su za to svakako sposobni. |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 03/06/2016 : 23:31:17
|
Ja bih iskreno bio iznenadjen da Warriorsi ne dobiju ovo. Podseca me malo ovaj plejof run Warriorsa na pocetak devedesetih kada su Bullsi vodili pravi rat s Knicksima u finalima i polufinalima Istoka 92. i 93, da bi se onda razmahali i raspucali u finalima, kad su te serije lakse dobili. Sumnjam da Cavsi imaju pre svega odbrambeni potencijal kakva je imala OKC da dobiju Dubse 4 puta u 6 utakmica.
Lebron je car i sve, ali ovaj njegov istorijski rezultat od 6 finala zaredom treba uzeti s rezervom, jer je ipak izmedju ostalog posledica osetno slabijeg istoka u odnosu na ranije decenije. Neverovatan je podatak da su Lebronovi timovi u trinaestogodisnjoj karijeri uspeli da dobiju ukupno samo 8 serija protiv timova koji su imali preko 50 pobeda u sezoni (poredjenja radi, Kobe je dobio 24 takve serije, a MJ 20). |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/06/2016 : 23:46:35
|
A normalno da ima manje dobivenih serija kad je vecinu karijere odigra u bezlicnoj fransizi sta su Cavsi + timovi na Istoku (u novije vrijeme) i imaju u prosjeku manje od 50 pobjeda po sezoni pa James i nije dolazia u toliko prilika da igra protiv takvih timova poput Kobea.. |
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2993 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 04/06/2016 : 15:18:34
|
Love i Irving su igrali jako lošu obranu i to je vjerojatno glavni problem Cavsa. Napad će se popraviti, James će svoje zabiti, ali ovo je nešto što se teško može popraviti preko noći. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 04/06/2016 : 15:45:18
|
ne znam zašto svi otpisujete cavse nakon jedne loše utakmice ja bih ipak pričekao još malo sa zaključcima već sutra sve može drugačije izgledat
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Topic  |
|