Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Uh bas onaj promasaj je bio nevjerojatan, u top 3 Nunezova definitivno. I dalje mi je onaj protiv Toulusea na prvom mjestu te liste. A koji je vrag danas Salahu bio? Pa od njega se lopte samo odbijale, veca korist bi bila da smo panj imali na desnom krilu.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Standardno zadnjih par sezona novopridosli klubovi u ligi osvajaju bodove protiv Liverpoola na domacem terenu. Nekako vec postala navika, a bas bi takve trebalo najvise derati...
Salah nije došao na utakmicu, najslabiji nastup ove sezone. Sad nekako dobiti Brentford na Anfieldu bez Maca, a onda odmor i City na Ettihadu, utakmica sezone.
Originally posted by Ivan Liverpool
Uh bas onaj promasaj je bio nevjerojatan, u top 3 Nunezova definitivno. I dalje mi je onaj protiv Toulusea na prvom mjestu te liste. A koji je vrag danas Salahu bio? Pa od njega se lopte samo odbijale, veca korist bi bila da smo panj imali na desnom krilu.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Da, malo nezgodno sto je vec 5 kartona dobio, mada u svakom slucaju bolje da propusti utakmicu protiv Brentforda nego protiv Cityja. Ako nista drugo za City nam dolazi "cist". Ocekujem protiv Brentforda da ce odmah Endo startati na sestici. Realno, nikog drugog osim njih dvojice nije ni koristio Klopp tamo. Bajcetic je mislim jos uvijek ozljeden, a Thiago ocekivano naslijedio Oxovo i Keitino mjesto u lokalnoj bolnici, nema njega do kraja sezone i nadam se neobnavljanja ugovora. Dosta mi je vise ovih igraca koji vise provedu u bolnici nego na terenu.
Sam bog pa imam sofascore aplikaciju na mobitelu i na njoj pratim Liverpool, jer da nemam, jednostavno bih propustio danasnju utakmicu. Bio sam uvjeren da je u 9. Maloprije vidim na mobitelu obavijest dosle postave. Mislim si pa kad prije, uvijek dode sat vremena prije utakmice i onda skuzim da je utakmica sad za pola sata.
Maca sam ocekivao buduci da nece moci igrati za vikend. Usput, Diazu je danas i otac osloboden, maloprije sam vidio vijest. Njega inace nisam ni ocekivao u postavi, ali dobro, najgore je iza njega. Druge stvari me nisu iznenadile, ocekivano rekao bih. Prvotimci se odmaraju. Plus Salah za kojeg ne znam od cega se mogao umoriti za vikend.
Na kontra utakmici je pozitivan rezultat, ali ovdje je negativan. 1:0 za Touluse na poluvremenu. Jaoj, a bas bi bila lijepa prilika s pobjedom osigurati i prolaz i prvo mjesto pa imati 2 utakmice manje u knock-out fazi, i na iduce dvije u grupi se zezati. Momcad se vec na ovoj pocela zezati, ali srecom klupa je dosta jaka, da se to okrenuti.
Ma kakav preokret, u drugom poluvremenu je Touluse dominantna ekipa, evo ih sad na 2:0. Opet obrana pliva. Ovo mi je sad zabrinjavajuce, 2 utakmice zaredom katastrofalna igra.
Na kraju 3:2, ali je bila nategnuta zavrsnica, ponistili gol za izjednacenje u 97. minuti. I da se priznao, svejedno, ostaje cinjenica da je igra bilo jako losa i to drugu utakmicu zaredom. Nista, cekamo vikend i nadamo se boljem pristupu.
Mislim da je zadnja utakmica na kojoj Liverpool nije zabio bila u travnju ove godine ili tako nekako. A s druge strane, s obzirom na zute minute koje znaju uhvatiti obranu poprilicno cesto, rijetko koja zavrsi i s clean sheetom.
Nunez i kada zabije, ponište mu oba gola. Neko ga je prokleo. 😁
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0