forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 29/06/2021 : 02:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 29/06/2021 02:37:29
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7270 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/06/2021 : 12:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo da Spocku uđe u statistiku rezervacija počeo sam pomalo pisati NN specijalac br. 19 "Bez budućnosti". :)
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/07/2021 : 00:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Evo da Spocku uđe u statistiku rezervacija počeo sam pomalo pisati NN specijalac br. 19 "Bez budućnosti". :)

Odlično!
Zapisano!

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/07/2021 : 00:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za lipanj (juni) 2021.

Broj novih rezervacija: 14
Nakon mizernog broja rezervacija (5) u prethodnom mjesecu, ovomjesečni rezultat od 14 rezervacija se čini fantastičan, ali čak devet rezervacija se odnosi na samo jednog recenzenta (zna se kojeg ;-), što nije baš dobro za raznolikost recenzija kojoj stremimo. Izgleda da podcijenjeni serijali i junaci potiču na pisanje recenzija, što je svakako zanimljiva činjenica.
Po pitanju raznolikosti, na sreću se vratio Deers s dvije nove rezervacije, a tu su i stari lisci Jerry Krause i Sarghan.
Veseli me i nova rezervacija nove recenzentske nade Dwaynea_Looneya.
U biti, pa nije ovaj mjesec ni bio toliko loš kad se ovako sumira, a nadamo se da naša trenutna lokomotiva Hercule skoro neće ostati bez goriva.

Broj novih recenzija: 10
ReemCP je malo usporio ritam. Razlozi su pomanjkanje vremena, a i mala količina raznovrsnih junaka na lageru. Stoga je naš Reem još i dobro sve posložio - u skladu s mogućnostima.

Po serijalima rezultat bi to bilo:
Martin Mystére - 2
Kit Teller - 2
Tex - 2
Komandant Mark - 2
Zagor - 1
Alan Ford - 1

U ovom siromašnom mjesecu imamo kvartet na vrhu, svi s po dvije recenzije. U to društvo se, nakon duge nestašice po pitanju recenzija, vratio Dobri Stari Stric Martin, dok se trolist na vrhu tamo već udomaćio. Tu su još Zagor i Alan Ford s po jednom recenzijom.

Po recenzentima situacija je:
Hercule Poirot - 3 (Komandant Mark^2, Kit Teller)
igor 12 - 2 (Zagor, Tex)
Spock - 1 (Kit Teller)
tex2 - 1 (Tex)
Dwayne_Looney - 1 (Martin Mystére)
prozirna senka - 1 (Martin Mystére)
Kila Banana - 1 (Alan Ford)

Hercule Poirot je (normalno) na prvom mjesto, a tamo će sigurno biti još poveći broj mjeseci, jer Reem ne može postaviti ni upola recenzija koliko neumorni Hercule može napisati. Trenutno je na nevjerojatnoj brojci od čak 14 neobjavljenih recenzija, a ne sumnjam da će uskoro poslati novu turu napisanih recenzija. Ukratko, nema zime dok je Hercule aktivan!
Igor nastavlja s preciznim, pedantnim, poučnim i tečnim recenzijama dva najpopularnija serijala, ja sam nastavio s populariziranjem Kita Tellera, a tex2 s Texom.
Dwayne_Looney nam se predstavio s izvrsnom premijernom recenzijom i to recenzijom Martin Mystérea, iznimno kompleksnog junaka za recenziranje. Po tom pitanju prozirna senka nema problema, jer nam je još jednom recenzijom dokazao svoje izvrsno poznavanje Martijevog serijala. Za kraj tu je i Kila Banana s recenzijom epizode s još jednim kultnim Alan Ford negativcem postmagnusove ere.

Broj komentara na recenzije: 210
Manji, puno manji je broj komentara na recenzije, ali skoro pa nema ni onih ozloglašenih komentara bez komentara, odnosno samo s ocjenama. Sigurno da se manja aktivnost po pitanju recenzija preslikala i na broj komentara, ali mislim da bi ovo trebalo biti nekakvo realno stanje stvari u ovim ljetnim mjesecima corona zatišja. Mislim, vruće je, a kome se (osim Herculeu ;-) da pisati po vrućini.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/07/2021 : 08:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Lijep izvještaj Spock. Treba pohvaliti i Reema, koji se čitav dao na objave recenzija u poslu, u kome je ostao potpuno sam... Hvala Reem!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 01/07/2021 : 11:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Baš mi je gušt čitati Spockove mjesečne izvještaje (popodne ga quote-am u postu za izbor recenzije za 6. mjesec) i drago mi je da imamo nekog temelja za optimizam uoči preostala dva izazovna mjeseca.
Vjerujem da će ReemCP, lijepo miksajući, uspjeti nastaviti s objavom barem 10 recenzija jer je to neka minimalna brojka ako mislimo ostati pri ovom sustavu bodovanja.

loading...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/07/2021 : 11:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Reemu svaka čast na trudu, odrađuje fenomenalan posao sam samcat.

Ja na žalost jednostavno ne stižem ništa, već mi je odavno započela sezona, plus pripremam stvari oko pokretanja vlastitog posla i ode sve đavlu. Par tekstova i recenzija je već spremno odavno za objavu, a nikako da ih stavim, žao mi je. Čak i jedna moja recenzija Batmana stoji već dva miseca na čekanju, niti oko toga da se uvatim kako triba, pravo me sramota bude.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/07/2021 : 10:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Mene isto vesele ovi izvještaji, iako je ovaj možda u tužnom tonu s obzirom na siromašnu brojku objava, ali nekad smo imali mjesece po 5 objava, pa ovo i nije toliko loše ;). Teško je kad raspolažemo sa malo različitih junaka glede recenzija pa čovjek onda ne može miksati kako bi htio (da više junaka bude jednako zastupljeno), tako da radimo s onime čime trenutno raspolažemo na našem lageru.

Pričao sam sa nekolicinom naših recenzenata, što putem p.m.-a ovdje, što mailom, imaju nešto u planu svako od njih, tako da to dodatno veseli :) Ovaj prošli mjesec bi najviše istaknuo Dwaynea kao novog recenzenta i to je jedno od onih pojačanja na koje smo čekali i koje smo trebali :) Nadam se da će i drugi vidjeti njegov primjer i pridružiti se pisanju recenzija.

@Paka - proći će i to ljeto, vrućine pa će biti lakše, naći će se vremena za pisanje i za ostale stvari :).

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/07/2021 : 18:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Poslana recenzija TX LU 122-124: Urota protiv Custera

slijedi:

TX LU 120-121: Srdžba Montoya

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 03/07/2021 : 09:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01
pripremam stvari oko pokretanja vlastitog posla

Otvaraš izdavačku kuću i radićeš green lanterna?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/07/2021 : 17:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

quote:
Originally posted by Paka01
pripremam stvari oko pokretanja vlastitog posla

Otvaraš izdavačku kuću i radićeš green lanterna?

Eh, bilo bi lipo... A još bi bilo lipše kad bi to neko drugi odradija

Usput, napisao sam recenziju za Odmazdu Mračnog Viteza, međutim ko to zna kad ću je stići obraditi kako triba i kad će doć na red za objavu. Ovo napominjem čisto kako se nitko drugi ne bi uhvatio ovog stripa.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 07/07/2021 : 17:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
rezerviram tex vč zs 29 miran čovjek

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 07/07/2021 17:52:16
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/07/2021 : 13:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

Radujem se ovoj recenziji!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/07/2021 : 21:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija Tex "Matador!" poslana!

Next: Tex: "Zeleni mesec"

Edited by - tex2 on 09/07/2021 14:54:40
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/07/2021 : 01:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Recenzija Tex "Matador!" poslana!

Next: Tex: "Zeleni mesec"

Koji "Matador"? Misliš "Srdžba Montoya" valjda?

Ažurirano!

Edited by - Spock on 11/07/2021 02:05:08
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2021 : 13:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da! Srdžba Montoya.

Završavam i recenziju ZS 363 Zeleni mesec, ali nju bi pričekao sa slanjem, trebala bi ta priča izaći krajem godine u klasicima 37 i 38, pa bi ju onda poslao. Javim kad zgotovim, a prije odmora.

Polako sam pri kraju sa svim rezerviranim, sad trebam razmisliti koje sljedeće rezervirati.

Edited by - tex2 on 11/07/2021 13:19:54
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 11/07/2021 : 14:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
svaka cast, posebno se radujem texovim recenzijama, a posebno posebno nekim nerazvikanim i prosjecnim pricama ala Matador :)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2021 : 14:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Meni je Matador odličan, kraj je malo nepotrebna sapunica, ali sve ostalo je super, sjajan crtež i karakterizacija likova. A i rijetko se susreće obitelj kao Montoya!

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 11/07/2021 : 15:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Polako sam pri kraju sa svim rezerviranim, sad trebam razmisliti koje sljedeće rezervirati.

Dolinu dabrova ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2021 : 15:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Može, jedan taktički Tex! Meni draga priča!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2021 : 16:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih Texa ZS 862/863: Veliki Džeronimo/Dolina dabrova

Edited by - tex2 on 11/07/2021 16:11:31
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/07/2021 : 17:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Poslao recenziju JDJP DRKW 14: Vučje srce.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 11/07/2021 17:05:23
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/07/2021 : 18:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

baš završavam zombije u darkvudu, tako da mi je ova priča slijedeća

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2021 : 22:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by going going

quote:

baš završavam zombije u darkvudu, tako da mi je ova priča slijedeća

Samo cepaj po Novoj Zlatnoj Seriji! Izasao je, kao sto si verujem i video do sad, poslednji deo Dedvud Dika u Zlatnoj seriji #30 , mozda cete i to interesovati da recenziras ako budes pri inspiraciji!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 22/07/2021 : 19:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Poslato Nick Raider:

- Istraga pod crvenim svijetlom
- Smrt filmske zvijezde
- Svjedok magnetofonska traka
- Paukova mreža
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page