Author |
Topic |
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7538 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 25/09/2021 : 08:14:42
|
quote: Originally posted by igor 12
rezerviram darkvudske novele banda metisa i ljudska meta i kolorac misija drunkyja ducka
Novele i korijene je najbolje obratiti u po jednoj recenziji. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/09/2021 : 11:22:05
|
Može se obratiti 5. priča novela |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2330 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 26/09/2021 : 22:00:55
|
Da se okusam na jos nekim serijalima, rezervirao bih Kit Teller - Lud 5 - Novi regruti. A buduci da sam u Mikijevoj recenziji koju sam neki dan pisao na neki nacin najavio vec iducu epizodu, uzeo bih i Miki - Lud 4 (reprint u Lud 47) - Miki protiv Magic Facea. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7538 Posts
Posted - 26/09/2021 : 23:36:32
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool
Da se okusam na jos nekim serijalima, rezervirao bih Kit Teller - Lud 5 - Novi regruti.
|
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Posted - 27/09/2021 : 00:36:10
|
Vidim da će me Ivan natjerati da dam gasa i malo požurim sa Sivim Sokolom i pisanjem Jer poslije toga kronološki odmah on dolazi s "novacima" :) |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2330 Posts
Posted - 27/09/2021 : 01:06:12
|
quote: Originally posted by ReemCP
Vidim da će me Ivan natjerati da dam gasa i malo požurim sa Sivim Sokolom i pisanjem Jer poslije toga kronološki odmah on dolazi s "novacima" :)
Bez zurbe, s obzirom da citam kronoloski serijal, prije pisanja moram i ja prvo procitati "Sivog Sokola", a tek onda se baciti na ovu moju. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7538 Posts
Posted - 29/09/2021 : 02:22:41
|
Popisi konačno ažurirani (uspješno, nadam se).
Sad trebam uhvatiti vremena za napisati mjesečni izvještaj. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Posted - 29/09/2021 : 20:04:03
|
Bez zurbe, s obzirom da citam kronoloski serijal, prije pisanja moram i ja prvo procitati "Sivog Sokola", a tek onda se baciti na ovu moju.
A znam, kad je sve to povezano Kod tvoje recenzije Tellera koju si rezervirao, zaista je teško odrediti kraj priče. Tko prvi put čita Tellera sigurno ga te stvari zbunjuju, ali dobro pa će ta recenzija otkloniti te sumnje gdje počinje i gdje završava, koliko ima točno stranica i olakšati budućim čitateljima.
quote: Originally posted by Spock
Sad trebam uhvatiti vremena za napisati mjesečni izvještaj.
Možda uspijemo ubaciti još jednu recenziju sutra (na zadnji dan rujna) pa da zaokružimo ovaj, dosta bogat i lijep mjesec recenzija ;) |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7538 Posts
Posted - 29/09/2021 : 21:02:21
|
Bez zurbe, s obzirom da citam kronoloski serijal, prije pisanja moram i ja prvo procitati "Sivog Sokola", a tek onda se baciti na ovu moju.
A znam, kad je sve to povezano Kod tvoje recenzije Tellera koju si rezervirao, zaista je teško odrediti kraj priče. Tko prvi put čita Tellera sigurno ga te stvari zbunjuju, ali dobro pa će ta recenzija otkloniti te sumnje gdje počinje i gdje završava, koliko ima točno stranica i olakšati budućim čitateljima.
Tako je! Mislim da se ovdje možemo složiti s brojem od 58 stranica, u biti 57 + dvije pasice. Usput, imaš mail!
Sad trebam uhvatiti vremena za napisati mjesečni izvještaj.
Možda uspijemo ubaciti još jednu recenziju sutra (na zadnji dan rujna) pa da zaokružimo ovaj, dosta bogat i lijep mjesec recenzija ;)
Istina. Moram pokušati noćas sastaviti izvještaj, jer sutra neće biti vremena, pa ćemo imati i premijerno kašnjenje mjesečnog izvještaja. Pošalji mi u mailu koju ćeš recenziju postaviti. |
Edited by - Spock on 29/09/2021 21:03:32 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Posted - 29/09/2021 : 23:05:19
|
Tako je! Mislim da se ovdje možemo složiti s brojem od 58 stranica, u biti 57 + dvije pasice.
Odlično, znači ono sve štima, vidim po svom prvotnom komentaru da me kod prvog čitanja veoma zbunilo kod te priče gdje zapravo točno označiti kraj, ali sad s nešto iskustva, rekao bih da smo malo pametniji :)
Pošalji mi u mailu koju ćeš recenziju postaviti.
Poslao, kao što vidiš, šećer ostavljen za kraj, tako je ispalo ;) |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7538 Posts
Posted - 01/10/2021 : 00:16:54
|
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za rujan (septembar) 2021.
Broj novih rezervacija: 17 Jesen je tu, pa se i stanje s novim rezervacijama očekivano popravlja. Najnoviji recenzent koji je bio "prvi pick prošlomjesečnog drafta" je potukao sva očekivanja, pa imamo već šest njegovih rezervacija, od kojih su četiri već napisane i poslane, a jedna i objavljena. Naravno, riječ je o Ivanu Liverpoolu, a nadam se da je ovo tek početno zagrijavanje. Igor se nemilice zahuktao, a četiri nove rezervacije su samo vrh ledenog brijega. Reem se vratio i polako ubrzava kako sezona popušta, a tex2 drži stalan tempo s po dvije rezervacije svaki.Gil-Galad se javio nakon o vremena s jednom rezervacijom, a i ja pokušavam (nakon duže suše) nešto napisati.
Broj novih recenzija: 15 Dvije recenzije više nego prošli mjesec možda nije rezultat za pamćenje, ali je idealan ritam objavljivanja. Posebno veseli što se broj recenzija na lageru povećava, pa nema straha kada opet dođu sušni mjeseci.
Po serijalima rezultat bi bio: Tex - 3 Komandant Mark - 2 Dylan Dog - 2 Zagor - 2 Kit Teller - 1 Martin Mystére - 1 Ken Parker - 1 NIck Raider - 1 Asterix - 1 Batman - 1
Petnaest recenzija, a deset različitih junaka je prošlomjesečni rezultat, a mislim da bi svi (čak i Anto) trebali biti zadovoljni raznolikošću. Tex je ponovno na vrhu, ovaj put uz pomoć jedne recenzije Mladog Texa. Komandant Mark i Dylan Dog dijele drugo mjesto, a još samo Zagor ima više od jedne recenzije.Uz standardne serijale, nakon dužeg vremena imamo po jednu recenziju Asterixa i Batmana.
Po recenzentima situacija je: Hercule Poirot - 3 (Komandant Mark, Kit Teller, Nick Raider) igor 12 - 3 (Zagor^2, Mladi Tex) prozirna senka - 2 ( Martin Mystére, Ken Parker) tex2 - 2 (Tex) Sarghan - 1 (Dylan Dog) Ivan Liverpool - 1 (Komandant Mark) Lord Vader89 - 1 (Asterix) Paka01 - 1 (Batman) WOLF-HUNTER - 1 (Dylan Dog)
Devet recenzenata prošli mjesec, od toga moram naglasiti jedan povratak nakon jedanaest godina apstinencije (Lord Vader89) s recenzijom Asterixa i već spomenutog novopečenog recenzenta Ivana Liverpoola s jednom Markovom recenzijom (za zagrijavanje;-).
Hercule je još jednom na prvom mjestu iako je došlo do zastoja na "proizvodnoj traci". Kako sam već naglašavao, količina i raznolikost njegovih recenzija na lageru razlog je tome, a nadam se uskoro ponovnom "pokretanju proizvodnje". Igor pak štanca nemilice i to za njega standardno obimne i kvalitetne recenzije. Ovaj put su mu objavljena dva Zagora i jedan Mladi Tex, ali zato gomila njegovih neobjavljenih recenzija raste, raste i raste... Prozirna senka je iznenadio s jednom Ken Parker recenzijom, a tu je i za njega standardni Marty. Tex2 je tu s dva Texa, a uskoro će se desiti čudo i imati ćemo jednu njegovu ne-Tex recenziju. Koju? Iznenađenje!! (Za mene također!) Sarghan nastavlja svoj labuđi pjev s još jednom poetski sastavljenom Dylan Dog recenzijom, a Paka nam se vratio s Batmanom nakon ljetne pauze, dok je WOLF-HUNTER Paki zadao poprilično muke ispravljajući pravopisne pogreške prilikom postavljanja njegove recenzije (ne ponovilo se).
Broj komentara na recenzije: 366 Nastavlja se lijepa priča po pitanju komentara na recenzije. Sada to su većinom lijepi i kvalitetni komentari većeg broja članova. Istina, od ovoga broja čak 134 komentara pripada Ivanu Liverpoolu, samo čitanje i komentiranje pročitanog je prije maraton nego sprint, pa se nadam da kod njega neće doći do naglog zasićenja. Ukratko, situacija je i ovdje više nego stabilna.
|
Edited by - Spock on 01/10/2021 00:18:09 |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2330 Posts
Posted - 01/10/2021 : 09:41:26
|
Bez brige Spock, nema zasicenja kod mene. Jedino na zalost, vise nece mjesecno biti toliko puno mojih buduci da zbog faksa necu ni stici vise toliko citati, ali ovi komentari su bili i glavni razlog zasto sam i radio profil na sajtu. Jer sam i prije registracije citao recenzije i komentare pa sam i ja htio ostaviti svoje misljenje na procitano. Narocito kod nekih stripova koji su meni osobno super, a vidim da su lose ocjene dobili, pa da dam misljenje iz drugog kuta hehehe. Tako da bit ce jos mojih komentara, ali i recenzija! Zasad vecinom ovih serijala koje nitko ne zeli pisati poput Bleka i Mikija, ali jednog dana cu se sigurno odvaziti i kojeg Texa napisati
Btw. svidaju mi se ovi mjesecni statisticki izvjestaji! Tek ovako kad je na jednom mjestu sve sabrano moze se vidjeti kakva je prava situacija s recenzijama. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31066 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 01/10/2021 : 11:33:29
|
Rezervirao bih zadnjeg Texa od Libellusa:
TX LIB 115 - Na ulicama Sacramenta (SR 671/672)
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/10/2021 : 22:24:56
|
Kad stigneš dodaj mi na repertoar sljedeće dvije stvari: - Soldier X - The Promised Neverland
Taj popis rezervacija mi čisto služi da ne zaboravim šta trebam napisati |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Posted - 02/10/2021 : 12:53:04
|
Tek ovako kad je na jednom mjestu sve sabrano moze se vidjeti kakva je prava situacija s recenzijama.
Upravo to Bravo za Spocka što i dalje neumorno nastavlja sa izvještajima, iako i nije baš s vremenom. |
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14008 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/10/2021 : 12:30:28
|
quote: Originally posted by Koresh
Predlažem tematske vikende (već je bilo), npr svaki drugi vikend. Fali mi to. Vestern, krimi, sf, superjunaci itd
Ne sjećam se toga, kakav je bio koncept? |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13088 Posts
Posted - 08/10/2021 : 12:43:44
|
Ne znam je li Koresh mislio na ovo, imali smo u ožujku ove godine "krimi vikend", znači ove recenzije su bile pet-sub-ned:
Samo, to je bio onaj "ludi" mjesec kad smo svaki dan imali recenziju, a danas si ne možemo priuštiti takav tempo, ovaj ritam od svaka dva dana zasad komotno prolazi. A i teško bi bilo kombinirati takve tematske vikende kad ne raspolažemo s mnogo različitih žanrova, vestern većinom dominira. |
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
|
Topic |
|