forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 07/10/2023 : 11:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 09/10/2023 : 23:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Kome mogu da šaljem recenzije, fokusirao bih se uglavnom na Golden Age Američkih stripova; stoga, recenzije bi bile vrlo kratke (uglavnom opis likova koji se pojavljuju, pa kad naiđe i neka zanimljivost, i to da se navede, ako ništa drugo, ali, naravno i moj subjektivni kvalitet crteža i priče, scenarija, kao i neke od ilustracija iz stripa, kako bi čitateljstvo videlo otprilike kako izgleda crtež, a i recenzija mnogo lepše izgleda tako), proporcionalno svom obimu od 5-6 do 20 stranica uglavnom?

Do koliko karaktera bi uglavnom takva recenzija trebala biti, moje je glavno pitanje, kao i okvirne smernice o jednoj takvoj recenziji, na sajtu mislim da sam primetio samo jednu recenziju stripova iz ova doba, i to Batman broj 1?

Znam da ovo nije za Bonelli podforum, ali ovde je jedina tema o recenzijama koju sam uspio naći, admini praštajte.

Edited by - liliputanac on 09/10/2023 23:32:09
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 02:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Konsultovao sam se s članom i redovnim recenzentom Ivanom Liverpoolom, pa ću poslati svoju recenzija sada, u pitanju je Supermanov deo u antologijskoj ediciji Action Comics!
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 06:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Jel može neko da mi pregleda recenziju što pre, zanima me šta uredništvo recenzentskog dela sajta misli o ovome?
Pošto je projekat recenziranja Goleden Age DC i Marvela (tada Timely Comics) dosta drugačiji od SBE, Francusko Belgijskih, pa i modernih Američkih stripova, naravno.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 06:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav, ajde probaj Paku kontaktirati i pitaj ga jel ima vremena da ti pregleda recenziju jer Paka amere ima u malom prstu, a i dosta kvalitetnih recenzija iza sebe. Samo ocekuj da moras malo biti strpljiv, jer ljudi su nekad u poslu pa bas mozda i ne stoje sa slobodnim vremenom najbolje.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 15:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Ne, nego čisto da znam li dalje da nastavim da pišem ili da stanem, ovaj prvi broj je antologijski, nepravedno zapostavljen bez recenzije, ali naravno da će tu biti i mnogih drugih zanimljivim Golden Age heroja, kojih ima napretek.
Osim toka, Paka je recenzirao uglavnom moderni američki strip, a ne golden age, a mnogo je velika razlika.

Edited by - liliputanac on 10/10/2023 16:02:28
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 17:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ne razumijem, pa Paka osim što je iskusni recenzent, jedan je i od urednika s.com. Javiš se njemu, objasniš ukratko kako si to zamislio i pošalješ taj prvi tekst, Paka kad uhvati vremena - pogleda (možda ti već sutra vidi i javi povratnu informaciju), da ti koji savjet ako zatreba (možda i neće trebati) i ti onda znaš da možeš nastaviti dalje :) Kako si rekao, ima toga napretek, a baš nam takvih stvari fali na sajtu i svakako bi dobrodošlo.

Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 17:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam na gore navedenu adresu još sinoć, hvala.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 18:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Bio sam gledao jutros, ali nisam ništa vidio.
Pa sam sad vidio da je završilo u "neželjenoj pošti".

Koliko vidim, fali slika 6, a word si čini mi se dvaput isti poslao.
Kad netko pogleda pa će ti se javiti.
Ja baš i nisam kompetentan za davati nekome "zeleno" svjetlo glede odobrenja za objavu recenzija, ali ovo je po meni prekratko za sajt. Znam da si pisao da je i strip na 12 strana, ali mislim da to i nema veze.

Uglavnom, vidjet ćemo kad netko javi, ja sam samo zadužen za stvari tehničke prirode.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/10/2023 : 18:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by liliputanac

Osim toka, Paka je recenzirao uglavnom moderni američki strip, a ne golden age, a mnogo je velika razlika.

Oj!
Paka je između ostaloga pročitao sasvim pristojan broj golden age DC-a A čak sam nekad davno davno (bokte, zar je već 12 godina prošlo?!) vodio i jednu po meni nelošu temu tu na forumu upravo vezanu za takve stripove:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39103&SearchTerms=golden,age

Uglavnom, Reem mi je proslijedio tvoju recenziju, baciti ću oko pa se javim!

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 18:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
Hvala Paka druže, nisam znao za ovu temu, hvala ti što si mi je obznanio!
Ti slobodno izmeni ponešto, ipak te smatram mnogo iskusnijim od mene.
A, zaista bih voleo da počne masivan pokret recenzija Golden Agea!

Edited by - liliputanac on 10/10/2023 19:00:00
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/10/2023 : 19:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo pročitao sam ovo šta si napisao

Uglavnom, ne znam, po meni je ovo ipak možda previše kratko i nekako pretehnički napisano. Jasno mi je da se radi o kratkoj priči, no bar se za prvog Supermana ima šta napisati. Ja bih na tvom mjestu malo objasnio kako je i zašto došlo do toga da Siegel i Shuster stvore lik Supermana, malo o pozadini njegovog nastanka, o američkoj strip sceni tada i zašto je Supermanovo prvo pojavljivanje bitno za industriju, odnosno kako je Superman započeo eru superheroja i praktički promijenio stripovsku scenu. Daj malo informacija o Action Comics #1, postoje podaci o prodaji, malo informacija o danas sačuvanim primjercima i cijenama po kojima taj strip ide, možda čak i rečenicu-dvije o ostalim ne-Superman stripovima koji se nalaze u toj sveski... Jesi li upoznat s "The Reign of the Superman", proznom pričom koju su Siegel i Shuster napravili 1933. gdje se prvi put pojavljuje pojam Superman? (link na wikipediju)... Eventualno i među zanimljivostima navesti neke stripove koji su rekreirali ili karikirali ovu ikonsku naslovnicu, ima brdo takvih... Sve je to zanimljivo

Također, imena, treba paziti na to... nije Louis Lane, nego Lois Lane. Također, ne znam zašto je u tekstu nazivaš Mary Jane na nekoliko mjesta? Greška u pisanju pretpostavljam.

Korištenje izraza poput 'outright' ili 'crush' meni pomalo bezveze izgleda, no naravno, to je sad stvar autorskog pečata pa se u to ne bi htio previše miješati, al eto čisto da kažem. Vidi što drugi kolege recenzenti misle o tome.

E da, opise slika ne trebaš stavljati u zanimljivosti. Oni mogu ići u okvirić direktno ispod slike, pogledaj u nekim drugim recenzijama kako je to odrađeno, izgleda puno urednije i čitkije. Za ovoliko kratku recenziju mislim da je ovo previše slika, srezao bih to na 3-4 slike i to je to jer će u suprotnom biti više slika nego teksta, a i s tehničke strane to može biti komplicirano jer je teško uklopiti toliko slika na malo teksta u ovu šablonu stripovi.com stranice.

Također, kad šalješ recenzije stripova čije naslovnice nisu unesene u bazu podataka (a takva je većina stranih stripova koji nisu objavljeni na ex-yu području), trebalo bi poslati i naslovnicu tog stripa.

Obavezno više puta polako pročitati recenziju nakon pisanja, ima tipfelera

Što se tiče ostalih potencijalnih Golden Age recenzija, pretpostavljam da ćeš se fokusirati na one bitnije priče (tj bar bi ja tako napravio), a za njih se može iskopati stvarno puno informacija i "behind-the-scenes" podataka koji su zanimljivi. Preporučam ti da uvijek kad pišeš recenziju upišeš broj/ime epizode koju recenziraš + "dc wikia" koja je svojevrsna fanovska DC enciklopedija gdje možeš naći gomilu podataka i zanimljivosti.

I za kraj, ja sam poprilično smotan s ovakvim "uputama", tako da se ispričavam ukoliko zvučim ko da govorim s visoka, stvarno mi nije namjera.
Eto, sretno!

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 10/10/2023 19:29:35
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 20:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Odličan Paka komentar i savjeti/prijedlozi, svaka čast

Evo, ja bih se nadovezao malo vezano uz to - ne volim inače otkrivati koje će objave biti sljedeće na sajtu (osim kad imamo neke tjedne junaka), ali ono što želim reći - liliputanac, strpi se malo do ove nedjelje, planiramo od Salkana objaviti recenziju "Porijeklo Srebrnog Letača", recenzija koja bi mogla poslužiti kao ogledni primjer za ovo što si ti krenuo pisati. Mislim da se radi isto o kratkom stripu (nekih 30ak strana), ali se Salkan baš potrudio da nam malo više približi taj svijet.

Tako da, stay-tuned :)

Kad sam to već sad otkrio, mogu reći i za ovo ostalo što je planirano:
- idući tjedan (16.-22. 10.) bi bio tjedan Texa sa čak 4 različita recenzenta, da se obilježi ta obljetnica 75 godina Texa
- tjedan iza bi bio krimi tjedan, gdje imamo dvije Julie i dva Nicka
- a ona zadnja dva preostala dana ovog mjeseca, imali bi nešto vezano za Halloween, zasad je jedan recenzent u pitanju, a imamo u planu još jednog, nadam se da će dotada uspjet to finiširati i poslati :)

Edited by - ReemCP on 10/10/2023 20:14:08
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 10/10/2023 : 20:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Usput napomenimo i kako krimi tjedan dolazi u super vrijeme, buduci da ovaj mjesec slavimo i Julijinu obljetnicu - 25 godina

Valjalo bi malo popratiti te jubileje, ako na vrijeme uocimo mogu se ubuduce pokrenuti slicne akcije recenziranja tog serijala od strane veceg broja razlicitih recenzenata. Ja sam malo prekasno dosao na ideju za Texa, ali iznimno sam zadovoljan odazivom tako da jedva cekam drugi tjedan. Necu moci odmah na sve ostaviti komentar jer znate svi kako ide to kod mene, ali bit ce svakako komentara, Tex jako dobro prolazi po tom pitanju. Isto tako bi mi bilo drago ako bi se netko i za Juliu zainteresirao pa mozda i kod nje pocnemo dobivati veci broj recenzija.

Evo sad kako sam malo gledao te datume, pa vidim da je ove godine bilo i 35 godina od Nicka (u lipnju je bila obljetnica), steta sto nismo tad dosli na ovakvu ideju.

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
679 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 10/10/2023 : 20:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Usput napomenimo i kako krimi tjedan dolazi u super vrijeme, buduci da ovaj mjesec slavimo i Julijinu obljetnicu - 25 godina

Valjalo bi malo popratiti te jubileje, ako na vrijeme uocimo mogu se ubuduce pokrenuti slicne akcije recenziranja tog serijala od strane veceg broja razlicitih recenzenata. Ja sam malo prekasno dosao na ideju za Texa, ali iznimno sam zadovoljan odazivom tako da jedva cekam drugi tjedan. Necu moci odmah na sve ostaviti komentar jer znate svi kako ide to kod mene, ali bit ce svakako komentara, Tex jako dobro prolazi po tom pitanju. Isto tako bi mi bilo drago ako bi se netko i za Juliu zainteresirao pa mozda i kod nje pocnemo dobivati veci broj recenzija.

Evo sad kako sam malo gledao te datume, pa vidim da je ove godine bilo i 35 godina od Nicka (u lipnju je bila obljetnica), steta sto nismo tad dosli na ovakvu ideju.

Ne brini se, ima jubileja pred nama. Kao npr. na početku idućeg mjeseca

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 20:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ni znao za tu obljetnicu, ali objavljene su u lipnju:

https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-25c-26a-stare-rane/3030/
https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-26b-tajne-northporta/3045/

Obje te recenzije/priče povezane sa Nickovom prošlošću, pa i kad sad razmislim, s boljim pričama nismo mogli ni obilježiti tog junaka, ovako, gledajući iz mog kuta

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 10/10/2023 : 20:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
A da? Koji nam to junak ima jubilej? Ili nam mozda spremas neko iznenadenje po tom pitanju?

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 10/10/2023 : 20:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Nisam ni znao za tu obljetnicu, ali objavljene su u lipnju:

https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-25c-26a-stare-rane/3030/
https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-26b-tajne-northporta/3045/

Obje te recenzije/priče povezane sa Nickovom prošlošću, pa i kad sad razmislim, s boljim pričama nismo mogli ni obilježiti tog junaka, ovako, gledajući iz mog kuta

Onda se zgodno i poklopilo.

Edited by - Ivan Liverpool on 10/10/2023 20:44:26
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/10/2023 : 20:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda se zgodno i poklopilo.

Imali smo jubilej, a da nismo ni znali (ili su neki znali, ali zaboravili)

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
679 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 10/10/2023 : 20:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A da? Koji nam to junak ima jubilej? Ili nam mozda spremas neko iznenadenje po tom pitanju?

Ko zna, zna
A ti se pravi da si iznenađen kad bude objava

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

liliputanac
Starting Member

15 Posts

Member since 26/07/2023

Posted - 10/10/2023 : 21:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send liliputanac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Evo pročitao sam ovo šta si napisao

Uglavnom, ne znam, po meni je ovo ipak možda previše kratko i nekako pretehnički napisano. Jasno mi je da se radi o kratkoj priči, no bar se za prvog Supermana ima šta napisati. Ja bih na tvom mjestu malo objasnio kako je i zašto došlo do toga da Siegel i Shuster stvore lik Supermana, malo o pozadini njegovog nastanka, o američkoj strip sceni tada i zašto je Supermanovo prvo pojavljivanje bitno za industriju, odnosno kako je Superman započeo eru superheroja i praktički promijenio stripovsku scenu. Daj malo informacija o Action Comics #1, postoje podaci o prodaji, malo informacija o danas sačuvanim primjercima i cijenama po kojima taj strip ide, možda čak i rečenicu-dvije o ostalim ne-Superman stripovima koji se nalaze u toj sveski... Jesi li upoznat s "The Reign of the Superman", proznom pričom koju su Siegel i Shuster napravili 1933. gdje se prvi put pojavljuje pojam Superman? (link na wikipediju)... Eventualno i među zanimljivostima navesti neke stripove koji su rekreirali ili karikirali ovu ikonsku naslovnicu, ima brdo takvih... Sve je to zanimljivo

Također, imena, treba paziti na to... nije Louis Lane, nego Lois Lane. Također, ne znam zašto je u tekstu nazivaš Mary Jane na nekoliko mjesta? Greška u pisanju pretpostavljam.

Korištenje izraza poput 'outright' ili 'crush' meni pomalo bezveze izgleda, no naravno, to je sad stvar autorskog pečata pa se u to ne bi htio previše miješati, al eto čisto da kažem. Vidi što drugi kolege recenzenti misle o tome.

E da, opise slika ne trebaš stavljati u zanimljivosti. Oni mogu ići u okvirić direktno ispod slike, pogledaj u nekim drugim recenzijama kako je to odrađeno, izgleda puno urednije i čitkije. Za ovoliko kratku recenziju mislim da je ovo previše slika, srezao bih to na 3-4 slike i to je to jer će u suprotnom biti više slika nego teksta, a i s tehničke strane to može biti komplicirano jer je teško uklopiti toliko slika na malo teksta u ovu šablonu stripovi.com stranice.

Također, kad šalješ recenzije stripova čije naslovnice nisu unesene u bazu podataka (a takva je većina stranih stripova koji nisu objavljeni na ex-yu području), trebalo bi poslati i naslovnicu tog stripa.

Obavezno više puta polako pročitati recenziju nakon pisanja, ima tipfelera

Što se tiče ostalih potencijalnih Golden Age recenzija, pretpostavljam da ćeš se fokusirati na one bitnije priče (tj bar bi ja tako napravio), a za njih se može iskopati stvarno puno informacija i "behind-the-scenes" podataka koji su zanimljivi. Preporučam ti da uvijek kad pišeš recenziju upišeš broj/ime epizode koju recenziraš + "dc wikia" koja je svojevrsna fanovska DC enciklopedija gdje možeš naći gomilu podataka i zanimljivosti.

I za kraj, ja sam poprilično smotan s ovakvim "uputama", tako da se ispričavam ukoliko zvučim ko da govorim s visoka, stvarno mi nije namjera.
Eto, sretno!

Tipfeler, posle sam ispravio, ali tek nakon što sam posao, a verovatno sam ako kao što kažeš dva docx-a poslao, na krivi si naleteo.
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 11/10/2023 : 00:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Ove godine nam je Mark bio pomalo zapostavljen (dijelom i mojom greskom), ali i to ce se promijeniti. Salkan i ja krecemo ozbiljno s popunjavanjem rupa na samome pocetku serijala, pa bih ja sa svoje strane rezervirao:

- KM ZS 101 / LUD 6b / HOR 9: Crvene strelice (Spas u reci) (SR 17)
- KM ZS 103 / LUD 7a / HOR 10: Škot (Dvaput mrtav) (SR 19)
- KM ZS 105 / LUD 7c: Crni Lav (Crni Lav) (SR 21)
- KM ZS 107 / LUD 8b: Stijena koja se miče (Prijatelj otrovnica) (SR 23)
- KM ZS 109 / LUD 9a: Samuraj (Nečista savest) (SR 25)
- KM ZS 119 / LUD 12b / HE 6: Ljudske zvijeri (Dželati ne kasne) (SR 35)

Imam sad malo vise rezerviranih, ali bez straha, tokom ovog mjeseca saljem Texa koji je pri kraju + ona 3 Marka koja sam ranije rezervirao, a ovih 6 je u planu po 3 mjesecno slati pa bi nadam se do kraja godine svi bili poslati. Ako ne, onda u sijecnju, nema zurbe, ima srecom dosta toga sto ceka na objavu.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2327 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 11/10/2023 : 00:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Da updateam i listu:

Ivan Liverpool (10+22)
TX KLSP 06a / SAK 6a / BOP 10a: Limene zvijezde - poslana, čeka na objavljivanje[rezervirano 13.03.2023]
TX KLSP 06b / SAK 6b / BOP 10b: Susret u Tularosi - poslana, čeka na objavljivanje[rezervirano 13.03.2023]
TX KLSP 06c / SAK 6c / BOP 10c: U tami - poslana, čeka na objavljivanje[rezervirano 13.03.2023]
TX KLSP 06d / SAK 6d / BOP 10d: Sretni Randy - poslana, čeka na objavljivanje[rezervirano 13.03.2023]
TX SAGK 020b-022a / LIBKB 09b / VCBT 04 / LMS 072+073: Zagonetka morskog konjića (SR 16/17) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 23.03.2023]
TX SAGK 22b+23a / LIBKB 9c+10a / VCBT 04 / ZS 158+159: Šakali iz Kanzasa (SR 17/18/19) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 23.03.2023]
TX SAGK 28+29a / LIBKB 12 / VCBT 05 / ZS 314+315: Napad na Devil's Hill (SR 22/23) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 22.04.2022]
TX SAGK 29b / VCBT 06 / ZS 320: Piuti (SR 23/24) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 22.04.2022]
TX SAGK 31b+32a / VCBT 06 / ZS 333: Tragičan trag (SR 25/26) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 22.04.2022]
TX SAGK 33b+34a / VCBT 06/ ZS 343+344a Pobuna Apaša (SR 27/28) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 23.06.2022]
Veliki Blek Lud 12 - Crni ljudi - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 01.07.2022]
Veliki Blek Lud 13 - Sume zasjeda - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 01.07.2022]
TX SAGK 34c+35a.. / VCBT 07 / ZS 349 - Landersovi plaćenici (SR 28/29) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 21.07.2023.]
TX SAGK 35b+36a.. / VCBT 07 / ZS 350 - Crni Kojot (SR 29/30) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 21.07.2023.]
Blek Lud 33a - Ciganski pergament - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 02.08.2023.]
Blek Lud 33b - Francuska pustolovina - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 02.08.2023.]
TX SAGK 36b+37a / VCBT 07 / ZS 356+357: Noćni jahači (SR 30/31) - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 18.08.2023.]
Gordon Link BO 5: Svjetionik - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 30.08.2023.]
DD ALM 14 / SUPB 41b: Netko u sjeni - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 12.09.2023.]
DD ALM 15 / SUPB 49a: Noći vještica - poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 12.09.2023.]
TX SAGK 45-47a / ZS 392+393 Sin vatre (Mesa Kostura) (SR 39/40) [rezervirano 14.09.2023.]
JU DRKW 05 / VG 05 Oteti poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 19.09.2023.]
JU DRKW 06 / VG 06 Jerry je nestao! poslana, čeka na objavljivanje [rezervirano 19.09.2023.]
KM ZS 93 / LUD 3c / HOR 6 / POR 6 Wobak (Vobak napada) (SR 9) [rezervirano 19.09.2023.]
KM ZS 96 / LUD 4c / HOR 5 / POR 7 Razbojnici s jezera (Neko je izdajnik) (SR 12) [rezervirano 19.09.2023.]
KM ZS 99 / LUD 5c / HOR 8 / POR 11 Fantomski brod (Avetinjski brod) (SR 15) [rezervirano 19.09.2023.]
KM ZS 101 / LUD 6b / HOR 9: Crvene strelice (Spas u reci) (SR 17) New [rezervirano 11.10.2023.]
KM ZS 103 / LUD 7a / HOR 10: Škot (Dvaput mrtav) (SR 19) New [rezervirano 11.10.2023.]
KM ZS 105 / LUD 7c: Crni Lav (Crni Lav) (SR 21) New [rezervirano 11.10.2023.]
KM ZS 107 / LUD 8b: Stijena koja se miče (Prijatelj otrovnica) (SR 23) New [rezervirano 11.10.2023.]
KM ZS 109 / LUD 9a: Samuraj (Nečista savest) (SR 25) New [rezervirano 11.10.2023.]
KM ZS 119 / LUD 12b / HE 6: Ljudske zvijeri (Dželati ne kasne) (SR 35) New [rezervirano 11.10.2023.]

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/10/2023 : 07:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Opa, svaka čast za Marka :)

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
679 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 11/10/2023 : 08:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Salkan (10+21)

MM VEC 33: Horizont događaja - poslana, čeka na objavljivanje
JE 02: Usta puna pijeska - poslana, čeka na objavljivanje
DD VČZS19a: Vila "Serena" - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS 614 Osvetnička braća - poslana, čeka na objavljivanje
KP LMS 565 Otkucaji srca - poslana, čeka na objavljivanje
DD VČZS33 Mračno mesto - poslana, čeka na objavljivanje
KT LMS250-251 Ljubimac Krik/Fakir Sumabatra - poslana, čeka na objavljivanje
Velika moć malog Šninkela - poslana, čeka na objavljivanje
Habibi
Džudas LMS 423 Usamljeni čovek - poslana, čeka na objavljivanje
Džudas LMS 429 Strah i trepet - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS 625 Sramna ucena - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS 628 Hijena Šenki - poslana, čeka na objavljivanje
KT LMS 533-534 Ukleta magija - poslana, čeka na objavljivanje
DD VČZS39 Iz moje krvi - poslana, čeka na objavljivanje
DD VČZS47 Moja slatka devojčica - poslana, čeka na objavljivanje
TX ZS 730+731 / LIBKB 14 / LMS 41: Staza smrti (SR 106/107/108)
KM ZS89 Klopka na brodu - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS634 Kraljičina garda - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS91 Dragoceni tovar - poslana, čeka na objavljivanje
KT LMS255 Tajna jezera Bjukena - poslana, čeka na objavljivanje
Solitudinis Morbus
Alack Sinner
KM ZS100 Čovek bez lica - poslana, čeka na objavljivanje rezervisano 11.10.2023.
KM ZS102 Most iznenađenja - poslana, čeka na objavljivanje rezervisano 11.10.2023.
KM ZS104 Nestanak svetog štita rezervisano 11.10.2023.
KM ZS106 Pobedonosni marš rezervisano 11.10.2023.
KM ZS108 Zloglasni general rezervisano 11.10.2023.
KM ZS115 Veliki medved rezervisano 11.10.2023.
KT LMS270 Lozinka Maraton / VG115 Teksas u plamenu
KT LMS274/275 Pljačka u Kervilu / VG116 Skrovište Wo-ha-ma-to

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 14/11/2023 06:49:18
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000