Odlično, hrvoje, hvala! podseti me da te napunim alkoholom kad se jednom sretnemo.
Reci mi samo, ovo su naravno sve ZS numeracije zar ne?
Bit će prilike! Da, sve zs. Kad malo ulovim vremena, napravim i za niže brojeve i Lms + obavezno za one koji su reprintani u zs/lms, pa da se broj ipak malo smanji...
Upravo uređujem spisak, pa mi je pala na pamet logika dostoja i idiota Sve epizode koje su u ZS Teksu jedna posle su one koje čine jednu avanturu dakle 1,2,3 jedna avantura
no, ponekad ima izuzetaka ponekad je jedna avantura stavljena u sveske 1,2,10 a ponekad u nizu 1,2,3 broj tri sadrži totalno drugu avanturu
sad, mnogo bi lakše vama teksovcima bilo kada bi mi samo nagovestili te izuzetke, bez da sve prekucavate. Mislim da bi vam tako bilo lakše
Nisam uopće skužio... Samo znam da sam bio obećao malo pomoći oko Texa... Pišem neke tekstove koje moram dovršiti i poslati Dee-ju, pa se sjetioo ovog, i samo lupio postove...
Da ti ne udavim inbox Par stvari vezanih uz DD Neke recke postoje pod drugim imenom, a naslovnice nisu uvedene pa prelistaj oval link da vidiš sve epizode. http://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-scg-1b-zlocini-iz-ljubavi/524/ Tako da možeš bristati DD SUPB 11c Taxi DD LUGG 8 Zločin iz ljubavi DD SUPB 3c sused
I stavi napomenu da je DD SD 1 isto što i DD LUGG 5 Totentanz.
Upravo uređujem spisak, pa mi je pala na pamet logika dostoja i idiota Sve epizode koje su u ZS Teksu jedna posle su one koje čine jednu avanturu dakle 1,2,3 jedna avantura
no, ponekad ima izuzetaka ponekad je jedna avantura stavljena u sveske 1,2,10 a ponekad u nizu 1,2,3 broj tri sadrži totalno drugu avanturu
sad, mnogo bi lakše vama teksovcima bilo kada bi mi samo nagovestili te izuzetke, bez da sve prekucavate. Mislim da bi vam tako bilo lakše
Evo par izuzetaka!
Tex
779-Zakon Roja Bina,780-Afera spenser,790-Zakon kolta-jedna prica.