izdavačka kuća Fibra i ove će godine imati svoj štand na Zagrebačkom sajmu knjiga – Interliberu, koji će se održati od 13. do 18.11.2012. No, za razliku od prijašnjih godina, ovaj smo put smješteni u 5. paviljonu, na štandu 5d. Na sva će naša izdanja važiti prigodni sajamski popust od 20%, s izuzetkom kompleta „Moebius: Metalne godine“, koji će se moći kupiti po cijeni od 500 kn. Osim toga, ove smo godine u mogućnosti omogućiti vam kartično plaćanje (MasterCard, Visa, Maestro), što je bio jedan od vaših najčešćih upita prijašnjih godina. Ali ni to nije sve:) Pripremili smo i prigodni, slavljenički katalog povodom našeg jubilarnog dvjestotog izdanja, kao i poklon-strip za svakog kupca. Sve u svemu, pregršt razloga da nas posjetite!
Kako je broj naših izdanja mnogo veći od prostora koji imamo na raspolaganju, vjerojatno nećemo biti u mogućnosti izložiti sve naše naslove na štandu. Ukoliko želite biti sigurni da će vas neko starije izdanje koje želite kupiti čekati na štandu, molimo vas da nam se javite dan ranije na info@fibra.hr.
Ovo s kartičnim plaćanjem bi trebali uvesti svi. Prošli put ubio sam se dok sam čak 2 puta letio do Inine zgrade i nazad gdje je najbliži PBZ bankomat.
Da li će na ovim okruglim stolovima u subotu na temu Strip u Francuskoj i Tržište stripa u Francuskoj koje organizira Ministarstvo kulture i svijetu sudjelovati netko iz Fibre?
Odgovorili mi iz Ministarstva, izgleda da će biti raznoliko društvo (Delcourt, Humanoïdes, Glenat, Dargaud,...) a navodno će kontaktirati i domaće autore i izdavače.
Markose, je li nam možeš sačuvati sa strane jedna slipcase Moebiusa i jedan komplet Vrha Bogova za subotu?