Author |
Topic  |
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 09/09/2014 : 12:14:21
|
quote: Originally posted by lwood
opet vriđanje.  aj nauči se malo toleranciji imaš dovoljno godina
Vriđanje? Ma kakvi, samo razotkrivam tebe  |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/09/2014 : 13:36:18
|
Amos, ajde priznaj da si se zaletio s 'djetetom iz šalice' jer si se zaista sprdao s djetetom, iako ti to možda nije bila namjera
to naravno ne znači da je u redu sprdati se s 'ludom materom' jer nije luda samo je lezbijka a one, to valjda znaš, mogu roditi svoje dijete mogu začeti umjetnom oplodnjom kao isus krist, bog naš mogu se seksat s prijateljem a mogu i ovako, bez seksa, koji bi mogao poremetiti odnose između partnera jedino je u svemu glupo da je taj postupak opisan tako detaljno ali dijete, nitko se nema pravo šalit s njim, niti mu roditelje optuživat da su ga unaprijed osudili na nesretan život jer sretnih je obitelji jako, jako malo |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/09/2014 : 14:11:05
|
quote: Originally posted by ken2
Amos, ajde priznaj da si se zaletio s 'djetetom iz šalice' jer si se zaista sprdao s djetetom, iako ti to možda nije bila namjera
Nije se on sprdao s djetetom, zašto mu to stalno podmećete, sprdao se s načinom na koji je to dijete, da se tako izrazim (jer ne znam koji bih drugi izraz upotrijebio), "proizvedeno". |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/09/2014 : 14:11:40
|
ken, počeo si čovjeku stavljati u usta riječi koje nije izrekao. lijepo vam je čovjek objasnio. vi ga ne slušate nego namećete nepovezane pogrešne teorije kao da ih je on rekao. i onda dolazi “ cipelarka “ iliti navlačenje Amosa da nešto pogrešno kaže pa da ga baniraju. ako ne razumijete ono što je čovjek jednostavno objasnio/rekao nemojte mu se ni s ovako bezobraznim stavom nametati. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 09/09/2014 : 14:18:21
|
quote: Originally posted by Kruger i onda dolazi “ cipelarka “ iliti navlačenje Amosa da nešto pogrešno kaže pa da ga baniraju.
Pa to im je i cilj. Navlače ga na tanak led kako bi bio baniran.
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/09/2014 : 14:19:39
|
isključivo sam naveo njegove riječi možda mu nije bila namjera, ali tako zvuči koga će djeca po školi maltretirat da je 'dijete iz šalice' ako i roditelji koriste takve termine i 'ludu mater' je spominjao, ništa nisam izmislio ni stavio mu u usta nešto što nije rekao a kad govorimo, onda trebamo paziti kako će nas se shvatiti a ne da se poslije objašnjavamo i branimo
i naravno da mi nije cilj da amosa izbace on mi je čak jedan od dražih forumaša kolikogod se ne slagali u mnogo čemu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 09/09/2014 : 14:23:20
|
quote: Originally posted by ken2 i naravno da mi nije cilj da amosa izbace on mi je čak jedan od dražih forumaša kolikogod se ne slagali u mnogo čemu
Hajde, hajde, nemoj se sad izvlačiti. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/09/2014 : 14:41:45
|
quote: Originally posted by Kruger
baš mi je drago što me lwood stavio na ignore, stvarno je opičen, kad se na nekog napali ne pušta ga.
Krugeru ne provociraj. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 09/09/2014 : 15:16:49
|
Ma nemoj me zezat, di bi se išao sprdat s djetetom?? Što je ono krivo? I jadno mi je rugati se s onim tko ne može odgovorit.
Mamu sam kritizirao jer mislim da griješi, a uz to izašla je u javnost i radi nešto kontroverzno pa bi se stoga trebala pripremiti za drugačije mišljenje.. |
Edited by - Amos on 09/09/2014 15:17:49 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/09/2014 : 15:46:27
|
quote: Originally posted by Amos
opet vriđanje.  aj nauči se malo toleranciji imaš dovoljno godina
Vriđanje? Ma kakvi, samo razotkrivam tebe 
onda razotkri i moj savjet. nauči se reč šta misliš i bez vriđanja. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 09/09/2014 : 15:48:53
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by Kruger i onda dolazi “ cipelarka “ iliti navlačenje Amosa da nešto pogrešno kaže pa da ga baniraju.
ma da,belosvetska urota protiv jadnog amosa koji je toliko suosječajan i dobar da i monitori plaču kad se na njima pojave njegove poruke.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 09/09/2014 : 15:50:48
|
isključivo sam naveo njegove riječi možda mu nije bila namjera, ali tako zvuči koga će djeca po školi maltretirat da je 'dijete iz šalice' ako i roditelji koriste takve termine i 'ludu mater' je spominjao, ništa nisam izmislio ni stavio mu u usta nešto što nije rekao a kad govorimo, onda trebamo paziti kako će nas se shvatiti a ne da se poslije objašnjavamo i branimo
i naravno da mi nije cilj da amosa izbace on mi je čak jedan od dražih forumaša kolikogod se ne slagali u mnogo čemu
ma kakvi ,savim slučajno je to napisa  ne budi naivac  |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 09/09/2014 : 15:59:11
|
i naravno da mi nije cilj da amosa izbace on mi je čak jedan od dražih forumaša kolikogod se ne slagali u mnogo čemu
ma kakvi ,savim slučajno je to napisa  ne budi naivac 
a dešava se,tak je meni kita slučajno upala u ...komšinicinu rernu |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/09/2014 : 16:16:20
|
Recimo samo da mi je jedno "proizvedeno" dijete blisko. Želite li vas dva tradicionalno katolička geliptera meni reći da to dijete nije trebalo postojati... hajte molim vas. Još bolje, dat ću vam kontakt njegovih roditelja pa njima to lijepo objasnite. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 09/09/2014 : 16:59:30
|
quote: Originally posted by Tonto
Recimo samo da mi je jedno "proizvedeno" dijete blisko. Želite li vas dva tradicionalno katolička geliptera meni reći da to dijete nije trebalo postojati... hajte molim vas. Još bolje, dat ću vam kontakt njegovih roditelja pa njima to lijepo objasnite.
to oni nisu rekli. izvrćeš činjenice i ne čitaš dobro. pročitaj malo bolje. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8955 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/09/2014 : 17:49:53
|
>sprdao se s načinom na koji je to dijete, da se tako izrazim (jer ne znam koji bih drugi izraz upotrijebio), "proizvedeno". |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 09/09/2014 : 19:22:51
|
ma da,belosvetska urota protiv jadnog amosa koji je toliko suosječajan i dobar da i monitori plaču kad se na njima pojave njegove poruke. 
Nije nikakva "belosvetska urota" već obični pokušaj da se nekoga navuče u klopku. Amos uopće ne ostavlja dojam tako loše osobe kakvim ga neki pokušavaju prikazati. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 09/09/2014 : 19:38:47
|
quote: Originally posted by Tonto
>sprdao se s načinom na koji je to dijete, da se tako izrazim (jer ne znam koji bih drugi izraz upotrijebio), "proizvedeno".
da i što, zar to znači da ga mrzi?, i od kud ti znaš jel se sprdao? ( dsormaz se možda malo nespretno izrazio pokušavajući obraniti Amosa jer ste se zalijepili za njega i stalno mu podmećete. a i cijeli dsormazov tekst izgleda ovako, i nemoj mutiti: “Nije se on sprdao s djetetom, zašto mu to stalno podmećete, sprdao se s načinom na koji je to dijete, da se tako izrazim (jer ne znam koji bih drugi izraz upotrijebio), "proizvedeno". “ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 09/09/2014 : 19:46:28
|
pretpostavljam, da je Amos upotrijebio izraz dijete iz epruvete, a taj naziv se ionako koristi, onda bi vi Amosa napali da to nije istina nego da se koristila šalica ( što je i u samo tekstu navedeno ) i sve bi bilo dobro. a onda bi mu se ismijavali jer nije dobro rekao. vi uvijek nešto tražite. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 09/09/2014 : 20:46:08
|
ma da,belosvetska urota protiv jadnog amosa koji je toliko suosječajan i dobar da i monitori plaču kad se na njima pojave njegove poruke. 
Nije nikakva "belosvetska urota" već obični pokušaj da se nekoga navuče u klopku. Amos uopće ne ostavlja dojam tako loše osobe kakvim ga neki pokušavaju prikazati.
o kakvim klopkama pričaš?onim klištima za medvide? i amos baš ostavlja dojam krajnje netolerantne osobe prema svemu i svačemu šta mu se ne sviđa ili se ne uklapa u njegov svit.
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 10/09/2014 : 10:15:31
|
Nije nikakva "belosvetska urota" već obični pokušaj da se nekoga navuče u klopku. Amos uopće ne ostavlja dojam tako loše osobe kakvim ga neki pokušavaju prikazati.
o kakvim klopkama pričaš?onim klištima za medvide? i amos baš ostavlja dojam krajnje netolerantne osobe prema svemu i svačemu šta mu se ne sviđa ili se ne uklapa u njegov svit.
Što, trebao bih samo klimati glavom na ono što drugi govore? Vidim da ti pucaš od tolerancije kada se dođe na područje koje ti se ne sviđa.
|
 |
|
Topic  |
|