Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/10/2014 : 08:13:15
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by andjusticeforall
Ne znam gdje da stavim pa ću ovdje, u emisiji noćna kavana su bile tri strip-autorice, Irena Jukić Pranjić, Ivana Armanini i Helena Janečić:
http://www.hrt.hr/enz/nocna-kavana/
Baš su lijepo besjedile :)
Gledao sam djelomično. Pa moglo je ovo negdje u stripovski forum. Uglavnom, i tellera su spomenule.
Forumaša?  
Sad vidim da se moglo i drugacije shvatiti. Da, forumasa. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/10/2014 : 00:24:05
|
Sto je ovo, sve otkacilo? Ona tamo da nek jedu kolace ako nemaju kruha, ova amo ako je skup nek rezu na tanje snite 
U emisiji "Izaberi zdravlje" Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem.
"Kada se kaže da je crni kruh kojeg mi preporučujemo skuplji od bijelog, inicijalno jest skuplji, no crni kruh možete naprosto rezati na tanje šnite.."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanoviceva-supruga-ako-vam-je-crni-kruh-skup-rezite-ga-na-tanje-snite/780377.aspx
ali, znate sto; ja sam jednom dva dana jela kolace jer mi se nije dalo iz piđame van na kisu. Ali kad imam kruha, je li stedim ako pojedem 6 tanjih snita umjesto 3 debele?
(zabavljam se malo i relaxiram, ne obazirite se) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 29/10/2014 00:28:19 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/10/2014 : 00:33:28
|
zar ja bas svaku noc..a izgleda da da
Bloger Krule
Prema zadnjim informacijama, državne zalihe zlata naše države skočile su za duplo. Direktor riznice koja se nalazi na 250 metara ispod zemljine površine, Mile Gold, izjavio je: - Lani smo imali šezdes deka zlata... ove godne to je negdje na kilu i dvajs - Gdje čuvate zlato? - U jednoj kutji za cipele - Jel to ova? (diže ju) Bogami, ima u njoj i 5 kila! - Nije ta, u tu seremo... ona tamo roze boje, to je ta! - (baca kutiju) A ko čuva zlato? - Žućo i Gari - Psi predpostavljam? - Jok... to su dvojica studenata sa student servisa. - Ima li provala? - Bila jedna... al Švrćo ga odma ščepo za jaja - Što Švrćo studira? - Ništa, Švrćo je pas - Ukoliko bude neka globalna kriza, što mislite koliko sa ovim zlatnim rezervama možemo preživjeti? - Pola godine - Cijela država od kile i dvajs zlata da preživi pola godine!?!? - Gari, Žućo, Švrćo i ja!!!... koja država, jebala te država!? |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/10/2014 : 10:38:00
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Sto je ovo, sve otkacilo? Ona tamo da nek jedu kolace ako nemaju kruha, ova amo ako je skup nek rezu na tanje snite 
U emisiji "Izaberi zdravlje" Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem.
"Kada se kaže da je crni kruh kojeg mi preporučujemo skuplji od bijelog, inicijalno jest skuplji, no crni kruh možete naprosto rezati na tanje šnite.."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanoviceva-supruga-ako-vam-je-crni-kruh-skup-rezite-ga-na-tanje-snite/780377.aspx
ali, znate sto; ja sam jednom dva dana jela kolace jer mi se nije dalo iz piđame van na kisu. Ali kad imam kruha, je li stedim ako pojedem 6 tanjih snita umjesto 3 debele?
(zabavljam se malo i relaxiram, ne obazirite se)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jadranka-kosor-ako-vam-je-pun-kufer-crnog-kruha-i-pametnih-savjeta-mozete-si-prerezati-i-zile/780514.aspx
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/10/2014 : 11:51:30
|
pa to isto je rekla i prije godinu dvije pa ju nitko nije cipelario sada je moderno i poželjno vagati, analizirati i izvrtati svaku rečenicu i milanovića, a izgleda i žene mu mi u dalmaciji kažemo da su ih uvatili u đir i ne puštaju
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32715 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 29/10/2014 : 15:58:20
|
(zabavljam se malo i relaxiram, ne obazirite se)
   |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/10/2014 : 16:46:04
|
Ne bi mi toliko bilo smijesno kad sam ugledala, (znajuci da je izvuceno iz konteksta ali..ljudi smo) da se nisam sjetila vec recene fore s kruhom i kolacima. Mozda bi ipak supruga premijera, jedne drzavice u kojoj po smecu narod trazi kruh, ipak trebala pripaziti? Biti vise socijalno osjetljiva? Unaprijed promisliti prije nego spomene skuplji kruh, sagledati situaciju da sto manje nasteti suprugu? Jer, kad pomoci nema, onda barem da ne nastetis? To je politika. Prljava igra, pa kad narod vec nema kruha,kojeg bi rezao na tanje snite, pa barem ima igara ko u prici, samo bez kruha. Pa mi je, utoliko, jos smjesnije, kad se sjetim kolaca,, koje sam jela jer nisam imala kruha.
|
|
Edited by - Just_Charlie on 29/10/2014 16:48:22 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/10/2014 : 17:19:53
|
I sad me ulovio smijeh jer sam zamislila njihovu bracnu svadju: -Glupaco!! -Nisam ti ja kriva sto ti ne znas vodit drzavu! -Mogla si sutjeti!! -Ti si mogao bolje drzavu voditi! Ja sam samo htjela narodu pomoci. -Tko ti je prvi; ja ili narod?! -Ne izvlaci se, to ja tebe pitam kad po cijele dane nisi doma! -Sto je za veceru? -Nista! Nemamo kruha! -Mogla si ga jutros rezat na tanje snite pa bi imali za veceru! -Mene si nasao zajebavat?! -Pa ti si prva pocela jutros na radiju! -@#?!@@## |
|
Edited by - Just_Charlie on 29/10/2014 17:22:27 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/10/2014 : 20:41:30
|
Ne bi mi toliko bilo smijesno kad sam ugledala, (znajuci da je izvuceno iz konteksta ali..ljudi smo) da se nisam sjetila vec recene fore s kruhom i kolacima. Mozda bi ipak supruga premijera, jedne drzavice u kojoj po smecu narod trazi kruh, ipak trebala pripaziti? Biti vise socijalno osjetljiva? Unaprijed promisliti prije nego spomene skuplji kruh, sagledati situaciju da sto manje nasteti suprugu? Jer, kad pomoci nema, onda barem da ne nastetis? To je politika. Prljava igra, pa kad narod vec nema kruha,kojeg bi rezao na tanje snite, pa barem ima igara ko u prici, samo bez kruha. Pa mi je, utoliko, jos smjesnije, kad se sjetim kolaca,, koje sam jela jer nisam imala kruha.
puca njima q za narod, otprilike koliko i prosječnom Hrvatu za amazonska plemena izvan civilizacije.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Topic  |
|