Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/12/2014 : 09:23:59
|
quote: Originally posted by ken2
i svi sve znaju i svi su kao nemoćni
http://www.vecernji.hr/hrvatska/po-besplatni-obrok-u-pucku-kuhinju-dolaze-audijem-a4-977827
¸ A mozda samo ne zna da kuva?
I kod nas isto, mada nisu samo cigani u igri. Ljudi izigravaju gdje god znaju i ume. Imas puno ljudi koji su oprosteni placanja vrtica, a voze se u najskupljim kolima, nose znamke, drage tasne. Valjda, sve crni trg, a na papiru su besposleni i jadni i treba im pomoc drzave. Sto se mene tice, u cuzu s njima. Ili jos bolje, radna akcija pa nek kopaju ili peru javne sanitarije. :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 09/12/2014 : 14:41:42
|
Onaj Bešker piše svašta. Xmas možda ima korijene u imenu Isusa Krista na grčkom jeziku, ali ista se fraza u današnje vrijeme pokazuje kao savršeno sredstvo sekularista za izbacivanje Krista iz Christmasa. Na koncu, što se kod nas ima koristiti engleski naziv, kada na hrvatskom postoji savršeno dobar Božić. Jasno je tko i iz kojih razloga potencira strano i nejasno nazivlje. Ako Vigilare pokrene bilo kakvu akciju, podržat ću je koliko budem mogao.
Što se tiče Hajduka, naravno podržavam borbu protiv nepravde i ove nogometne oligarhije koja trenutno tlači, ali možda Miklenić nije bio daleko kada je rekao da je orjuna iskoristila pravedan gnjev puka i usmjerila ga na plamsanje sukoba hrvatskog sjevera i juga. A orjuna je u Splitu uvijek bila jaka.. Podsjetilo me na prosvjede za Radio 101 u studenom 1996. godine. Bio sam na tom prosvjedu jer sam mislio da je za pravu stvar, a ispostavilo se da prosvjedujem u interesu likova kao Vrabec Mojzeš i stranih spin doktora koji su rušili tadašnju vlast. Najsramotnija moguća manipulacija. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Posted - 09/12/2014 : 15:13:51
|
quote: Originally posted by Amos
Onaj Bešker piše svašta. Xmas možda ima korijene u imenu Isusa Krista na grčkom jeziku, ali ista se fraza u današnje vrijeme pokazuje kao savršeno sredstvo sekularista za izbacivanje Krista iz Christmasa. Na koncu, što se kod nas ima koristiti engleski naziv, kada na hrvatskom postoji savršeno dobar Božić. Jasno je tko i iz kojih razloga potencira strano i nejasno nazivlje. Ako Vigilare pokrene bilo kakvu akciju, podržat ću je koliko budem mogao.
Što se tiče Hajduka, naravno podržavam borbu protiv nepravde i ove nogometne oligarhije koja trenutno tlači, ali možda Miklenić nije bio daleko kada je rekao da je orjuna iskoristila pravedan gnjev puka i usmjerila ga na plamsanje sukoba hrvatskog sjevera i juga. A orjuna je u Splitu uvijek bila jaka.. Podsjetilo me na prosvjede za Radio 101 u studenom 1996. godine. Bio sam na tom prosvjedu jer sam mislio da je za pravu stvar, a ispostavilo se da prosvjedujem u interesu likova kao Vrabec Mojzeš i stranih spin doktora koji su rušili tadašnju vlast. Najsramotnija moguća manipulacija.
je,sve je puno orjunaša. izgleda da stvarno neki puše gluposti od mikleniča |
narocito na one koji su uspješni.
|
Edited by - lwood on 09/12/2014 15:14:14 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 09/12/2014 : 19:55:03
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Amos
Što se tiče Hajduka, naravno podržavam borbu protiv nepravde i ove nogometne oligarhije koja trenutno tlači, ali možda Miklenić nije bio daleko kada je rekao da je orjuna iskoristila pravedan gnjev puka i usmjerila ga na plamsanje sukoba hrvatskog sjevera i juga. A orjuna je u Splitu uvijek bila jaka.. Podsjetilo me na prosvjede za Radio 101 u studenom 1996. godine. Bio sam na tom prosvjedu jer sam mislio da je za pravu stvar, a ispostavilo se da prosvjedujem u interesu likova kao Vrabec Mojzeš i stranih spin doktora koji su rušili tadašnju vlast. Najsramotnija moguća manipulacija.
je,sve je puno orjunaša. izgleda da stvarno neki puše gluposti od mikleniča
Jedna stvar je gadno znakovita: kolega forumaš snažno isprva podrži prosvjed Hajduka i Torcide, jer je i on iskreno protiv onoga protiv čega oni prosvjeduju, ali onda se javi somnambulni i nevjerojatno glupi glas iz crkve koji u onome što je podržao detektira Orjunu, pa se on stane povlačiti i revidirati svoje mišljenje i stav, pa možda je Miklenić u pravu i možda je to stvarno tako.
Za dan-dva, kad u potpunosti odustane od svog stava i pokori se autoritetu crkve, evo i njega kao onoga tko u prosvjedu Hajduka i Torcide prepoznaje rukopis Orjune. Zasad je tek na "možda", ali brzo će to otpasti.
Jer kako držati do svog mišljenja i stava kad ga ne podupire sveta mater crkva. Pa nema druge nego odustati od istog.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 09/12/2014 : 21:11:05
|
Krivo, Johnny. Ja i dalje podrzavam Hajdukovu borbu protiv nepravde jer iskreno smatram da se nepravda cini i da nije Hajduk sam kriv za sve svoje probleme. Ono sto ne zelim vidjeti da je da pravedna nastojanja budu iskoristena u svrhu svadjanja naroda. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Posted - 09/12/2014 : 22:49:59
|
šta ti podržavaš? braniš ovog redikula i njegov redikulski text? kakva orjuna čoviče? jeste li vi normalni? znate li uopče o čemu pričate? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Posted - 10/12/2014 : 20:32:53
|
quote: Originally posted by mamlaz
jel moze jedno pojasnjenje za nas mamlaze: koji vrag su ti orjunasi?
pa to ne znaš. ccc |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
|
lwood