Krvavi komentar; Kurcosvir je još bolji posal u Hrvatskoj + ne triba ti formalna muzička naobrazba . Samo sposobnost prilagodbe uvlačenja u šupak onako kako vitar puše .
Krvavi komentar; Kurcosvir je još bolji posal u Hrvatskoj + ne triba ti formalna muzička naobrazba . Samo sposobnost prilagodbe uvlačenja u šupak onako kako vitar puše .
a i travopazitelj nije loše zanimanje
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Koja ga ne bi htjela? Nije se oprao 60 godina, a puši izmet
Samac u poznim godinama, traži ljubav. Slijedi 'kvaka': Amou Haji (81) vjeruje da će se razboljeti ako se opere, omiljena delicija mu je truli dikobraz, a puši izmet
"Ponudili su mi kupanje, ali sam, srećom, pobjegao'
Hrani se trulim životinjama, a pije pet litara vode dnevno iz hrđave limenke od ulja. I dalje tvrdi da želi izgledati dobro.
I u pravu su. Nema mesta. Kao ni Svetom Savi u školama, neka ga nose u crkve.
Nisu u pravu. Ustavno i zakonski je to dozvoljeno kako u bih tako i u rest evropi. Iznimka je mislim turska, oni u drzavne ustanove nedaju ni maramu ni Svetog savu. Sta ce zena da oblaci i koju tradiciju da njeguje spada u njena osnovna ljudska prava.(marama nije stvar religije nego tradicije, iznimka je burka, ona je religijska). Sto ta prava sirem svijeta moze, a tamo u Srebrenici nemoze da praktikuje nije ni veliko cudo.
Koja ga ne bi htjela? Nije se oprao 60 godina, a puši izmet
Samac u poznim godinama, traži ljubav. Slijedi 'kvaka': Amou Haji (81) vjeruje da će se razboljeti ako se opere, omiljena delicija mu je truli dikobraz, a puši izmet
"Ponudili su mi kupanje, ali sam, srećom, pobjegao'
Hrani se trulim životinjama, a pije pet litara vode dnevno iz hrđave limenke od ulja. I dalje tvrdi da želi izgledati dobro.