forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/07/2015 : 16:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Kruger

Zašto vam je toliko važno omalovažavanje uvjerenja religioznih osoba, stvarno mi nije jasno, kakve to komplekse liječite?

Obrni to. Mi ih ne lijecimo, vi si ih sami nabijate. :)

Možda nisu svi zlobni, ali ima ih dosta koji liječe nekakve svoje komplekse. Duga je to priča, a opet nije korektno ismijavanje religijskih uvjerenja.

Zračna luka u Rimu je privremeno obustavila promet zbog šumskog požara u blizini:

Edited by - Kruger on 29/07/2015 16:10:26
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 16:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

sotona postoji,isto kao i vampiri,zombiji,vukodlaki i ostala ekipa.

ja gledo film

Ja bas pratim seriju

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/07/2015 : 16:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
http://hotclubs.net/3543158-10824604
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/07/2015 : 18:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by Risar_69

A ja gledam kao laik, oba naroda živita bolje ili manje u bednome stanju. Umesto, da bi se obje strane ukvarjale sa tim problemom, polit. naravno trebaju ovakvo bezplodno pavijansko ponašanje, kazanje svojih mišiča i na ovakav način hoče prikriti svoje neumje, koje je dovelo do toga, da državljani žive bolje ili manje u bijedi, gdje si mnogi ni makarona ne mogu priuštiti... A najludje od svega je, da se ljudi izmedju sobom mrze zbog njihovog rada.
Imam i ja prijatelje svugdje, ali posle ovoga šta rade..ne znam kako razmišljaju i kako bi me primili kao slovenca? pitam se da li bi još otišao na more? reakcije posle ovih bednih dogadjaja, kao da smo ljudi krivi za to. gledam komentare po svim stranicama..pa za zaplakati se, kako ljudi sa svih strana razmišljaju.

Nemoj se žicirati.
Nitko nikoga ne treba mrziti. Bit je u tome da se problem riješi kako treba i da se to pitanje jednom za svagda završi.

Na moru (hrvatskom) nećeš imati frke jer pristojni i kulturni ljudi nikada nemaju problema.
Iz Zadra mi javljaju da je pun kvart Slovenaca, a neke od tih obitelji koje godinama dolaze npr. kod mojih staraca vraćaju se kao u svoju kuću.

Sredit će se i ova stvar, nadajmo se na zadovoljstvo svih.

koje ulizivanje.ja mislija da pozivaš na sveti rat a ono q.

Lwoode nikakvo ti nije ulizivanje, pa kaži mi, šta imamo mi tu? ajde odgovori mi, mi samo pratiomo što su ovi političari smutili. pa jboganjih, a inače sve pripada talijanima...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 29/07/2015 18:36:43
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by VALTER

Sotona je izmaštano biće.

Nije izmaštano biće.

Izmišljeno je za ljudsku zabavu kao i vampiri, zombiji, vukodlaci i ostalo što skupa ide s time.

Najveći uspjeh sotone je kad čovjeka uspije uvjeriti da ne postoji. Onda je taj čovjek već u njegovoj vlasti, s njime može raditi što god želi, a ovaj toga nije ni svjestan.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Međugorje je svetište Mamona, boga novca.

Kao i Kumrovec?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Dsormaz,
nije isto, ali i jedni i drugi su ovce.

A što su ljudi kao ti npr., koji su indoktrinirani marksizmom? Vi niste ovce, vi sljedbenici u praksi dokazano jedne promašene ideologije?
Daj, nemoj me nasmijavat.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
http://www.vecernji.hr/hrvatska/pogledajte-najmocnije-oruzje-hrvatske-vojske-1016969
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 19:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Kao i Kumrovec?

daj sad molim te sebi na glas procitaj sto si napisao, pa se onda zapitaj koliko je ovaj tvoj post kontradiktorno promasen i besmislen

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/07/2015 : 19:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Sotona je izmaštano biće.

Nije izmaštano biće.

Izmišljeno je za ljudsku zabavu kao i vampiri, zombiji, vukodlaci i ostalo što skupa ide s time.

Najveći uspjeh sotone je kad čovjeka uspije uvjeriti da ne postoji. Onda je taj čovjek već u njegovoj vlasti, s njime može raditi što god želi, a ovaj toga nije ni svjestan.

ma đava je to
ima lijeka i za takve

egzorcizam

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 29/07/2015 19:27:44
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Kao i Kumrovec?

daj sad molim te sebi na glas procitaj sto si napisao, pa se onda zapitaj koliko je ovaj tvoj post kontradiktorno promasen i besmislen

Pa i tamo neki zarađuju, samo ne na vjerskom već političkom turizmu.
Onda je valjda i to nekakvo svetište tog Valterovog Mamona.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 19:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Neki se ovdje stalno sprdaju s kršćanima i nekim njihovim svetinjama, samo sam na jedan karikaturalan način htio pokazati kako je to kad se netko ide sprdati s nekim njihovim svetinjama ili svetištima (kao što je npr. Kumrovec).
Pokušajte to sagledati iz tog kuta.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 29/07/2015 : 19:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
ma ja kad idem u kumrovec

nosim svetu vodicu,češnjak i glogov kolac

ništa nas ne smije iznenaditi,

a u v.trgovišće bez ghostbustera ni primirisat

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 29/07/2015 19:41:19
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/07/2015 : 19:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Amos

quote:

A ja gledam kao laik, oba naroda živita bolje ili manje u bednome stanju. Umesto, da bi se obje strane ukvarjale sa tim problemom, polit. naravno trebaju ovakvo bezplodno pavijansko ponašanje, kazanje svojih mišiča i na ovakav način hoče prikriti svoje neumje, koje je dovelo do toga, da državljani žive bolje ili manje u bijedi, gdje si mnogi ni makarona ne mogu priuštiti... A najludje od svega je, da se ljudi izmedju sobom mrze zbog njihovog rada.
Imam i ja prijatelje svugdje, ali posle ovoga šta rade..ne znam kako razmišljaju i kako bi me primili kao slovenca? pitam se da li bi još otišao na more? reakcije posle ovih bednih dogadjaja, kao da smo ljudi krivi za to. gledam komentare po svim stranicama..pa za zaplakati se, kako ljudi sa svih strana razmišljaju.

Nemoj se žicirati.
Nitko nikoga ne treba mrziti. Bit je u tome da se problem riješi kako treba i da se to pitanje jednom za svagda završi.

Na moru (hrvatskom) nećeš imati frke jer pristojni i kulturni ljudi nikada nemaju problema.
Iz Zadra mi javljaju da je pun kvart Slovenaca, a neke od tih obitelji koje godinama dolaze npr. kod mojih staraca vraćaju se kao u svoju kuću.

Sredit će se i ova stvar, nadajmo se na zadovoljstvo svih.

koje ulizivanje.ja mislija da pozivaš na sveti rat a ono q.

Lwoode nikakvo ti nije ulizivanje, pa kaži mi, šta imamo mi tu? ajde odgovori mi, mi samo pratiomo što su ovi političari smutili. pa jboganjih, a inače sve pripada talijanima...

kako nemamo?
ovo su baš kul litnji eventi.
i političiri su ovo smutili,istina, al još u ex yu.
da su tada odradili posal kako triba danas ne bi bilo problemos.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Kao i Kumrovec?

Da,samo sto jedni zaraduju na Covjeku koji je postojao,a drugi na fikciji i dogmi..a tko zaraduje vise govori o tome tko momonu blizi je

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Sto to iz v.trgovusca dolazi..neda mi se googlati?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Neki se ovdje stalno sprdaju s kršćanima i nekim njihovim svetinjama, samo sam na jedan karikaturalan način htio pokazati kako je to kad se netko ide sprdati s nekim njihovim svetinjama ili svetištima (kao što je npr. Kumrovec).

Sto si se odmah usro, nesme niko da te bije

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/07/2015 : 20:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

Pa kako to ne znaš, tamo je rodna kuća doktora Franje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa kako to ne znaš, tamo je rodna kuća doktora Franje.

trgokrivousce..u jebote..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 20:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kao i Kumrovec?

Da,samo sto jedni zaraduju na Covjeku koji je postojao,a drugi na fikciji i dogmi..a tko zaraduje vise govori o tome tko momonu blizi je

I drugi je postojao i još uvijek postoji.
Sad je više nego jasno da se kod nekih od vas radi o čistoj zavisti što oni u Međugorju zarađuju znatno više od Kumrovca, otud taj silni animozitet prema Međugorju.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/07/2015 : 20:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Osim vaše miljicije.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/07/2015 : 20:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ako je to uistinu komad nestalog malezijskog Boeinga, ispostavit će se da su tragači za olupinom tragali na krivom mjestu, nekoliko tisuća kilometara istočno od Reuniona.

http://www.jutarnji.hr/komad-nestalog-malezijskog-aviona-pronaden-na-francuskom-otoku-/1390760/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kao i Kumrovec?

I drugi je postojao i još uvijek postoji.
Sad je više nego jasno da se kod nekih od vas radi o čistoj zavisti što oni u Međugorju zarađuju znatno više od Kumrovca, otud taj silni animozitet prema Međugorju.

ma jok, samo razlika izmedu realnosti i bajke

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/07/2015 : 20:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

Osim vaše miljicije.

eto vidis kako mozes kad hoces

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/07/2015 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dsormaz nemoj nasjedati na jeftine provokacije, oni jedva čekaju da im se netko uhvati u mrežu. Jedino što preostaje je ukazivanje moderatorima da pretjeruju i ne poštuju osjećaje vjernika.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.7 seconds. Snitz Forums 2000