forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/11/2015 : 22:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by andjusticeforall

Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.

Nije obaveza.
Ali odgovoran građanin glasuje.
Togonal je gospodin.

Gospodin odgovoran građanin iznosi netočne informacije kao i većina medija na ovu temu, biračko pravo je samo pravo - nikake druge baje.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Moš mislit što bi se manjine u ovakvoj konstelaciji usudile dati podršku lijevoj koaliciji.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2015 : 22:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Već sam negdje napisala pa ću se sad samo ponoviti u komentaru na to što nam se događa.
Naciju bi trebalo liječiti od kolektivnog štokholmskog sindroma, tretirati nas možda još kao teške ovisnike opojnih droga, detoksicirati umove i tijelo i tek tada možda se mogu očekivati neki pomaci, promjene...pogled prema budućnosti možda, i tak to..
Inače, mislila sam da mi je stalo ali sam otkrila da sam totalno ravnodušna na bilo koji rezultat. Iz jednostavnog sam si razloga to zaključila. Nema ničega baš posebnog što utječe toliko na moj život osim mene same. I ja sam si tak` posložena i kao takva si trajem dok su oni stalno u grču borbe za vlast i gladni za još trenutak moći i kao takvi jedni od drugih potrošni i tako, oh tako, u odnosu na mene, prolazni. Time, tako baš, i baš nebitni.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

quote:

quote:

Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.

Nije obaveza.
Togonal je gospodin.

Gospodin odgovoran građanin iznosi netočne informacije kao i većina medija na ovu temu, biračko pravo je samo pravo - nikake druge baje.

Nije ti se proslavila lokalna montipajtonovska verzija Shutz Staffelna?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Već sam negdje napisala pa ću se sad samo ponoviti u komentaru na to što nam se događa.
Naciju bi trebalo liječiti od kolektivnog štokholmskog sindroma, tretirati nas možda još kao teške ovisnike opojnih droga, detoksicirati umove i tijelo i tek tada možda se mogu očekivati neki pomaci, promjene...pogled prema budućnosti možda, i tak to..
Inače, mislila sam da mi je stalo ali sam otkrila da sam totalno ravnodušna na bilo koji rezultat. Iz jednostavnog sam si razloga to zaključila. Nema ničega baš posebnog što utječe toliko na moj život osim mene same. I ja sam si tak` posložena i kao takva si trajem dok su oni stalno u grču borbe za vlast i gladni za još trenutak moći i kao takvi jedni od drugih potrošni i tako, oh tako, u odnosu na mene, prolazni. Time, tako baš, i baš nebitni.

Odmakni se od svoje Oprah-show filozofije i počet ćeš napredovati na svim poljima.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 08/11/2015 : 22:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
Mrzim sve hrvatske politicke stranke, jedna olos smrdljiva nepismena kao Stipe Petrina ide u Sabor, o svoj ostaloj krupnoj gmadi je sve vec receno i nemam sto mudrovati.

Ovo je moja stranka:

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Hehehe, ti si najluđi ovdje. Svaka čast!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/11/2015 : 22:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:

quote:

quote:

Nije obaveza.
Togonal je gospodin.

Nije ti se proslavila lokalna montipajtonovska verzija Shutz Staffelna?

Ha jebote bog, pa to je bila zajebancija, kako si ti čovječe zabrijo, to je strašno nešto...

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Šta ja znam, stalno briješ na taj lokalpatriotizam, ne bi me iznenadilo da si u SS G-u

Edited by - VALTER on 08/11/2015 22:31:14
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Hraste i IDS pali.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2015 : 22:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Odmakni se od svoje Oprah-show filozofije i počet ćeš napredovati na svim poljima.

A zašto si pomislio da si ti nešto bitniji. Ne, to nije bilo pitanje. Niti me zanima daljni odgovor pa čak i da pomisliš da mi se možeš obraćati savjetom kad te ništa nisam pitala niti te svojim postom prozvala.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/11/2015 : 22:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

Šta ja znam, stalno briješ na taj lokalpatriotizam, ne bi me iznenadilo da si u SS :-(

Stalno?

I pišem usput za e-novine?

Krasno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/11/2015 : 22:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koga zanima pračenje rezultata:

http://www.izbori.hr/140zas/rezult/1/nrezultati.html

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Evo, Josipovićevi dobili mandat.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2015 : 22:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Bilo bi ok da se sjetite da svakim postom na temu domaće politike riskirate ovdje.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Velikog li rizika. Baš smo hrabri.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Moramo iskoristiti to što se Mlađo časti u Tvornici da malo partijamo ovdje. A za forumsku sutrašnjicu ćemo lako.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Hraste još smanjio razliku.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 22:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Malo za reć da me boli q oće me banirat s ovog foruma. Izbori su i red je da ih se prokomentira, a pravila su pravila upravo zato što postoje iznimke, a ova je situacija iznimka.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Definitivno.
Pa bar da iskoristimo jednu noć u godini da možemo pričati o politici.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/11/2015 : 22:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Evo Ivana Šukera na HTV-u. U krupnom planu, a kako bi drugačije.

Zlo mi je, odustajem...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 22:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Evo Ivana Šukera na HTV-u. U krupnom planu, a kako bi drugačije.

Zlo mi je, odustajem...

Sad mu je dobar Most.
A gazda mu je prije par dana pričao o tome kako se ne smije glasati za mostove, mostiće i stazice.
Koje vražje licemjerje.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/11/2015 : 23:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
http://hr.n1info.com/a83979/Vijesti/VIDEO-Predrag-Matic-primio-prijetnje-smrcu.html

Gamad, bagra, ne postoji ime za ovakve podmukle ljude.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 08/11/2015 : 23:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message

Christoph Waltz je Slovenac po djedu. :)

http://ethnicelebs.com/christoph-waltz

http://www.rodnagruda.si/znani_slovenci/2013020713391942/
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/11/2015 : 23:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ajde, barem nema Banca u HRT-ovom studiju.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000