Author |
Topic  |
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 08/11/2015 : 22:17:47
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by andjusticeforall
Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.
Nije obaveza. Ali odgovoran građanin glasuje. Togonal je gospodin. 
Gospodin odgovoran građanin iznosi netočne informacije kao i većina medija na ovu temu, biračko pravo je samo pravo - nikake druge baje.
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/11/2015 : 22:19:57
|
Već sam negdje napisala pa ću se sad samo ponoviti u komentaru na to što nam se događa. Naciju bi trebalo liječiti od kolektivnog štokholmskog sindroma, tretirati nas možda još kao teške ovisnike opojnih droga, detoksicirati umove i tijelo i tek tada možda se mogu očekivati neki pomaci, promjene...pogled prema budućnosti možda, i tak to.. Inače, mislila sam da mi je stalo ali sam otkrila da sam totalno ravnodušna na bilo koji rezultat. Iz jednostavnog sam si razloga to zaključila. Nema ničega baš posebnog što utječe toliko na moj život osim mene same. I ja sam si tak` posložena i kao takva si trajem dok su oni stalno u grču borbe za vlast i gladni za još trenutak moći i kao takvi jedni od drugih potrošni i tako, oh tako, u odnosu na mene, prolazni. Time, tako baš, i baš nebitni. 
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:20:31
|
Evo na hrt-u opet tvrde (Togonal) da je biračko pravo - "građanska dužnost i obveza", a nije, znači il' ne zna, il' laže.
Gospodin odgovoran građanin iznosi netočne informacije kao i većina medija na ovu temu, biračko pravo je samo pravo - nikake druge baje.
Nije ti se proslavila lokalna montipajtonovska verzija Shutz Staffelna?
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:22:56
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Već sam negdje napisala pa ću se sad samo ponoviti u komentaru na to što nam se događa. Naciju bi trebalo liječiti od kolektivnog štokholmskog sindroma, tretirati nas možda još kao teške ovisnike opojnih droga, detoksicirati umove i tijelo i tek tada možda se mogu očekivati neki pomaci, promjene...pogled prema budućnosti možda, i tak to.. Inače, mislila sam da mi je stalo ali sam otkrila da sam totalno ravnodušna na bilo koji rezultat. Iz jednostavnog sam si razloga to zaključila. Nema ničega baš posebnog što utječe toliko na moj život osim mene same. I ja sam si tak` posložena i kao takva si trajem dok su oni stalno u grču borbe za vlast i gladni za još trenutak moći i kao takvi jedni od drugih potrošni i tako, oh tako, u odnosu na mene, prolazni. Time, tako baš, i baš nebitni. 
Odmakni se od svoje Oprah-show filozofije i počet ćeš napredovati na svim poljima. |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/11/2015 : 22:25:52
|
Mrzim sve hrvatske politicke stranke, jedna olos smrdljiva nepismena kao Stipe Petrina ide u Sabor, o svoj ostaloj krupnoj gmadi je sve vec receno i nemam sto mudrovati.
Ovo je moja stranka:
 |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:28:48
|
quote: Originally posted by VALTER
Nije ti se proslavila lokalna montipajtonovska verzija Shutz Staffelna?
Ha jebote bog, pa to je bila zajebancija, kako si ti čovječe zabrijo, to je strašno nešto... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:30:33
|
Šta ja znam, stalno briješ na taj lokalpatriotizam, ne bi me iznenadilo da si u SS G-u |
Edited by - VALTER on 08/11/2015 22:31:14 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:32:17
|
quote: Originally posted by VALTER
quote: Originally posted by Just_Charlie
Odmakni se od svoje Oprah-show filozofije i počet ćeš napredovati na svim poljima.
A zašto si pomislio da si ti nešto bitniji. Ne, to nije bilo pitanje. Niti me zanima daljni odgovor pa čak i da pomisliš da mi se možeš obraćati savjetom kad te ništa nisam pitala niti te svojim postom prozvala. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:40:02
|
Moramo iskoristiti to što se Mlađo časti u Tvornici da malo partijamo ovdje. A za forumsku sutrašnjicu ćemo lako. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:44:44
|
Malo za reć da me boli q oće me banirat s ovog foruma. Izbori su i red je da ih se prokomentira, a pravila su pravila upravo zato što postoje iznimke, a ova je situacija iznimka. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:47:41
|
Definitivno. Pa bar da iskoristimo jednu noć u godini da možemo pričati o politici. |
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/11/2015 : 22:56:18
|
Evo Ivana Šukera na HTV-u. U krupnom planu, a kako bi drugačije. 
Zlo mi je, odustajem...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/11/2015 : 22:59:17
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Evo Ivana Šukera na HTV-u. U krupnom planu, a kako bi drugačije. 
Zlo mi je, odustajem...
Sad mu je dobar Most. A gazda mu je prije par dana pričao o tome kako se ne smije glasati za mostove, mostiće i stazice. Koje vražje licemjerje. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia