forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/11/2015 : 09:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Gdje su Dsormaz, Amos, Kruger, Wolf, Živko i ostatak forumske 'crkve vojujuće'? Liječe se od sinoćnjeg mamurluka i proslavljanja tzv. relativne pobjede?
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/11/2015 : 09:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
baš gledam, HDZ nema s kim koalirat, čak i da dobiju cijeli most jedva imaju natpolovičnu večinu. Petrina je inače prije izbora izjavio da je glas za adz glas za psihijatriju, Kovačićevu lutku je HDZ spalio na karnevalu u Omišu, Prgomet neće za karamarka...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/11/2015 : 10:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Danas jos vise imam potrebu istaknuti ovo..samo da uocite razliku i da ovdje..svjetlosnim godinama udaljeni od ovog dostojanstva, bas nitko nije pobjednik.
Nema se sto slaviti ovdje, osim doista samo oni sami sebe jer se ne vide nekim drugim ocima, slijepi na sve osim osobni dobitak.

quote:
Originally posted by Just_Charlie

STATUSOM O VLADI ODUŠEVILA SVIJET 'Naš novi premijer je geek, ministrica znanosti nobelovka, a ministar prometa astronaut!'

Nakon što je novoizabrani kanadski premijer Justin Trudeau imenovao žene na 15 pozicija u svom kabinetu, a na pitanje zašto mu je važna rodna jednakost odgovorio: 'Zato što je 2015. godina'.

Njegova sunarodnjakinja je na Facebooku napisala osvrt na novu Vladu. Njen post je oduševio svijet, a podijeljen je gotovo 25.000 puta.

Alana Phillips, mlada blogerica i znanstvena novinarka koja traži posao, je napisala:

'Po prvi put, Kanađani su ponosni (čak pomalo i samozadovoljni). Ovo su činjenice:

Imamo Ministra okoliša i KLIMATSKIH PROMJENA.

Imamo Ministra imigracije, građanstva i IZBJEGLICA.

Naš premijer je znanstveno-fantastični 'geek'.

Naš Ministar zdravstva je stvarno doktor.

Naš Ministar obitelji, djece i socijalnog napretka je ekonomist specijaliziran za siromaštvo.

Naša Ministrica znanosti je stvarno znastvenica (oh, dobila je i Nobelovu nagradu).

Naša Minsitrica za prava žena je žena!

Naš Ministar za veterane je kvadriplegičar jer je stradao u pucnjavi.

Naš Ministar zapošljavanja, radne snage i radnika je profesionalni geolog.

Naš Ministar za demokratske institucije je muslimanski izbjeglica.

Naš Ministar sporta i osoba s poteškoćama je paraolimpijac.

Naš Ministar obrane je ratni heroj, veteran iz Afganistana i policajac.

NAŠ MINISTAR PROMETA JE, KVRAGU, ASTRONAUT.

Polovica naših ministara su žene.

Polovica naših ministara su muškarci!

Dvojica naših ministara su porijeklom iz 'prvih naroda' (Kwakwaka'wakw, Inuit).

Tri naša ministra su rođena izvan Kanade (Indjia, Afghanistan).

Dva naša ministra su Sikhi.

Najmanje jedan ministar je musliman.

Najmanje dva ministra su ateisti.

Jedna naša ministrica se bori s rakom dojke.

Jedan naš ministar je u invalidskim kolicima.

Jedan naš ministar je slijep.

Jedan naš ministar je deklarirani homoseksualac.

Jedan naš ministar je javno crvenokos.

Također, dušo, Navdeep Bains ima savršene brkove.'

https://web.facebook.com/JustinPJTrudeau/photos/pcb.10153828281780649/10153828278630649/?type=3&theater

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2015 : 10:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Nije mi drago zbog pobjede MOST-a, nimalo. Ima tu svega, kako rekoh, i kriptofašista, a načelno je riječ o prevladavajuće konzervativno-desnoj grupaciji koja će stati iza Karamarka.

Na primjer?
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2015 : 10:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

lwoodu nije lako oprat mozak gluparijama.

Kakvim gluparijama, plastika nije papir da će je priroda razgraditi.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/11/2015 : 10:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pa ne mre vas čovjek ni minutu pustit same
Ajd' sad da ne udaljavam pola foruma - od ad tko bude komentirao politiku biti će udaljen sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/11/2015 : 10:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Papa Štrumpf se vratio.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2015 : 10:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message
quote:

U MOST-u ima svega, od oportunista, preko luđaka poput Petrine, kriptofašista kao što je Božo Petrov, do pristojnih ljudi kao što je Prgomet.

Odvrtio malo temu. Za MOST ne bih glasovao na parlamentarnim ni pod koju cijenu, ali šta ti znaš na forumu ispaliti i ostati živ to je za humoristični roman u nastavcima.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/11/2015 : 10:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Willer udaljen si s foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/11/2015 : 14:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
http://www.tportal.hr/vijesti/parlamentarni-izbori-2015/403953/Most-je-od-pocetka-HDZ-ov-projekt-s-njima-ce-formirati-vlast.html

Slažem se, ovo je bilo jasno svakome tko je želio vidjeti.
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 09/11/2015 : 15:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
quote:

Još jednom:

http://www.index.hr/black/clanak/seljakluk-i-pijandure-pogledajte-euforiju-u-hdzu/854657.aspx

...i dok je budno oko kamere snimilo Jeremiju sa pivom na glavi,ostatak grupe TNT nije bio dostupnan javnosti.Ili se pak nalazio u protivnickom stozeru.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/11/2015 : 15:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
VALTER i MD72, udaljeni ste s foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/11/2015 : 17:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://diply.com/drawing-pencil/heres-what-your-favorite-cartoon-characters-would-look-like-if/205808

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/11/2015 : 17:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Za igora 12 i sve koje zanima Big Brother i slični užasi, traumatično iskustvo nekadašnje stanarke:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/306022/Default.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 09/11/2015 : 17:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
E ovo moram da lepim ovde, mada bih moglo i u viceve. Ali stvarno je ROFL:

"Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov. Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas."

Sorry guys. Aaaaaaaahahahaha
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/11/2015 : 18:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Boljet će nas 6 puta jače, patit ćemo 6 puta više?

Yessss!!!! To te ja pitam!!!

Mazohisti svih zemalja ujedinite se!

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/11/2015 : 18:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Zašto jednostavno netko ne preimenuje ovaj topic u "Politika"?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/11/2015 : 18:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Nema potrebe. Barem ne iduća dva tjedna.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/11/2015 : 18:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ali zato evo nešto što baš ide ovdje

http://net.hr/hot/zvijezde/maja-suput-se-vratila-doma-ali-izgleda-da-je-zaboravila-grudnjak/

Kaže ona: 'Ponosna na svoje', a silikonka
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/11/2015 : 18:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Za igora 12 i sve koje zanima Big Brother i slični užasi, traumatično iskustvo nekadašnje stanarke:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/306022/Default.aspx

a sirota,nit orala nit kopala a dobivala soma kuna po tjednu.baš mi ju je žao.steglo me oko srca.nema joj druge nego pemziju iskat

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 09/11/2015 19:01:01
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2015 : 19:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

E ovo moram da lepim ovde, mada bih moglo i u viceve. Ali stvarno je ROFL:

"Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov. Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas."

Sorry guys. Aaaaaaaahahahaha

e ovo je baš trebalo u viceve
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/11/2015 : 19:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

nikad mi nije bila simpa. da je došla na vlast tirala bi nas da razvrstavamo smeče.

Uzas! Pa mogli bi vas jos zamjeniti za Europljane.

Ne znam tko je nas toliko indoktrinirao pa mi ispred bloka stoji 5 razlicitih kontejnera, svak u svojoj boji ... kako smo sve to naucili, a cak se i reciklira (zasto pobogu kad bi mogli sve bacit sa prozora ili u jednu kantu).

Nisam znao da je Dalmacija toliko udesno (ovo se ne nanosi na ovo gore nego na ono sa prijasnje stranice, link). Istra, opet, (naj)normalnija.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/11/2015 : 20:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

quote:
Originally posted by Willer

quote:

quote:
Originally posted by Willer

quote:

nije mi problem,zašto bi dopustia da rade budalu od mene?
ako ti uživaš u razvrstavanju samo naprid.

Razjasni malo ako nije probl.

šta ti triba razjasnit?
plačan odvoz smeča.bacan ga za to na određeno misto.
i sad bi in ga još triba i razvrstavat?
kako da ne.

Što misliš koliko ga oni razvrstaju i koliko bi trajao takav posao kad bi se išao raditi temeljito?

Ajde lwoode, barem plastiku, vidjet ćeš kako je zabavno, a i korisno. Nakon što ubaciš prvu plastičnu bocu ulja ili deterdženta u žuti kontejner, više se nećeš moći zaustaviti.

Dapače, počet ćeš maltretirati sve oko sebe da slijede tvoj primjer. Ja sam jedan od rijetkih koji nikoga ne nagovara.

lwoodu nije lako oprat mozak gluparijama.

Koji si ti zadrti Dalmatincina i vec te vidim kako zena isprid tebe triba ic u poje kopat. Najmanje pet koraka i dok ti nogon krocis za njon ima da je po polja izorala. A ti malo pocines uz bevabdu u ladu pod smokvon jer triba doc do poja, i to je posa. Pomalo. Vrag mu prisu odnija i kopanju i oti ambalazi u kontejnera.

ma kakvi,baš se volin dirat sa ženskom dok šetan.
al da od stana pravin deponij,e bogami neču

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/11/2015 : 22:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Kako povećati broj močenja... pardon, noćenja.

http://www.jutarnji.hr/divlja-studentska-noc-djevojke-se-skidale-i-simulirale-seks-kako-bi-dobile-besplatno-ljetovanje-u-hrvatskoj/1454814/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3310080/Fury-Hull-University-s-union-night-female-students-acted-sex-stage-crowd-shouting-slag-competition-win-holiday.html?ito=social-twitter_dailymailUK

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/11/2015 : 10:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Within the depths of the forests in the Himalayas, lies the world’s largest bee’s that spend their time creating honey that will blow your mind.

http://www.ewao.com/a/these-himalayan-bees-make-psychedelic-honey/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000