i mi hrvati opet izlazimo na izbore... 11. rujna! ja presretan! a datum izbora i više nego simboličan! jer i ova opančarska vlada se urušila ko trgovački centri u njujorku!
“Ja sam valjda jedina osoba u zemlji koja se jako veselila što su naši ispali s Eura”, kroz osmijeh nam govori i objašnjava kako mu u vrijeme velikih nogometnih događanja posao izuzetno pati.
Mogao bi se dobro sprijateljiti sa par članova foruma :)
U subotu je u Finskoj završeno je SP u nošenju žena. Naslov je pripao ruskom paru Sagalu Dmitriy i njegovoj partnerici Loginovoj Anastasiji. Prvenstvo se održava od 1992 a ovaj put je nastupilo 35 parova iz 12 zemalja. Žena se nosi kroz vodu, po pijesku, kroz šumu na leđima s glavom okrenutom na dolje ili se jednostavno "ukrki" (huckepack)...
U subotu je u Finskoj završeno je SP u nošenju žena. Naslov je pripao ruskom paru Sagalu Dmitriy i njegovoj partnerici Loginovoj Anastasiji. Prvenstvo se održava od 1992 a ovaj put je nastupilo 35 parova iz 12 zemalja. Žena se nosi kroz vodu, po pijesku, kroz šumu na leđima s glavom okrenutom na dolje ili se jednostavno "ukrki" (huckepack)...