Author |
Topic  |
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 09/01/2017 : 19:45:24
|
mrkvo, ja ću tebi samo poželjeti da što duže budeš na ovom forumu, jer ne vidim drugog efikasnog načina koji bi te razuvjerio u tvojim stajalištima o nekim ovdije situacijama, pojavama i stanovitim forumašima. i to je sve što ti imam za reći na ovu temu. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/01/2017 : 20:20:15
|
Ljevičarska vlada u Berlinu odlučila se pozabaviti vitalnim problemima u ovoj državi i odlučila: Dosta je više muških i ženskih zahoda! Hoćemo jednakopravnost, hoćemo grupno pišanje! Od sada pa nadalje i ubuduće postojat će samo unisexualni veceovi, ovaj hale.

Ostaje problem multikulturalnosti jer kako će se osjećati do peta prekrivene žene dok budu čekale u redu s njemačkim muškarcima? Ili, kako će se osjećati muslimanski muškarci dok budu dijelili abort s "nečistim" ženama? Onaj tko u izbjegličkim kampovima odbija hranu posluženu od žene ili odbija da mu žena isplaćuje novac, taj će teško dijeliti wc školjku s ovom manje vrijednom specijom.
http://cicero.de/berliner-republik/berlin-Stille-%C3%96rtchen-der-absoluten-Gleichheit
Bez komentara! |
Have mercy |
Edited by - izivko on 09/01/2017 20:22:02 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 09/01/2017 : 20:30:24
|
To sa veceima mi nikad nije bilo jasno,pa jer bitno muski ili zenski? Pa pisam u koji prvi udem,pogotovo kad mi se jako pisa. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Posted - 09/01/2017 : 20:35:53
|
quote: Originally posted by Rahazlam
To sa veceima mi nikad nije bilo jasno,pa jer bitno muski ili zenski? Pa pisam u koji prvi udem,pogotovo kad mi se jako pisa.
Za ovo si zaslužio ban! |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Posted - 09/01/2017 : 21:20:17
|
Prijedlog za sex-uslugu
Jedna političarka "Zelenih" predlaže da osoboma kojima je potrebita njega država plaća usluge prostiturke!
Ideja je gromovska, ima ogroman potencijal. Sve fino na recept
Zeleni će ovim prijedlogom itekako profitirati o godini izbora.
|
Have mercy |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/01/2017 : 21:21:56
|
quote: Originally posted by izivko
Normalno da je vidio ali je ovaj lik, ne znam zašto, zaštićen.
Pa kad je Mladjin partijski drug,ma dobar je Mladjo momak,tu glumi nekog antifasista i ljevicara ali kad se popije voli zapivat i ustaske pisme.
Ajde još jednom reci ovakvu laž, pa kad budeš udaljen na mjesec/godinu/ilikolikovećtisadide baš me zanima hoćeš li shvatiti zašto si dobio kaznu ili ćeš opet plakati kako je svijet nepravedan. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/01/2017 : 22:06:19
|
Ajde mladjo sta se pjenis bzvz, priznaj da si u zanosu pijan zajedno sa Pedjom Grbinom piva Tonsona.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 09/01/2017 : 22:24:11
|
quote:
A tko normalan bi htio ici u tu rupcagu od zemlje? Valjda na tom djelu planete upravo u toj zemlji ima najvise ekstremista, pa su takvi zakoni sasvim "normalni".
He he, mogli bi se prikljuciti crnom kalifatu, kao SAO Indonezija. 
P.S. Nemam toliko protiv zabrane alkohola, problem su kazne te ako se njima (kaznama) na kraju krajeva postice ista pametno. To je isto kao siliti ljude da moraju pripadati jednoj religiji, ili cak ogranku jedne religije. Ili slusati jedan zanr muzike (među klincima) ili stovati samo određene redatelje etc. etc.
evo ja. 5 puta. od toga sa ženom 2x. divna zemlja sa super ljudima. osim ekstremista koji na svake 5-10 godina bace nešto u vazduh i nekolicine turista. oni, kojima su ti krajevi jeftin sex destinacije, koji spojlaju te destinacije preterivanjem u alkoholu i drogama. Naravno, do neke mere se to tolerira, pogotovo zbog toga što turizam donosi novac i što je trgovina drogama u rukama i interesu policije/generala/vlasti.
Nemoj da veruješ sve CNNu i USA propagandi te njihovim satelitima. Ili medijima, koji to prenose bez provere vira informacije i informacije same. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 09/01/2017 : 22:35:36
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by izivko
Normalno da je vidio ali je ovaj lik, ne znam zašto, zaštićen.
Pa kad je Mladjin partijski drug,ma dobar je Mladjo momak,tu glumi nekog antifasista i ljevicara ali kad se popije voli zapivat i ustaske pisme.
Ajde još jednom reci ovakvu laž, pa kad budeš udaljen na mjesec/godinu/ilikolikovećtisadide baš me zanima hoćeš li shvatiti zašto si dobio kaznu ili ćeš opet plakati kako je svijet nepravedan.
Jao Mladjane,pa samo se salim,izvini ako sam te uvrijedio nije mi bila namjera.,ni najmanje. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 10/01/2017 : 08:50:27
|
A propos uniseks vecea: problem je na kraju krajeva i praktične prirode. Na sajmu knjiga u Beogradu nema reda od 30 metara ispred muškog vecea, nego ispred zenskog (a onda zene svakako prijeđu i u muški). Mislim da će to samo uzrokovati da muškarci svoje male nuzde obavljaju u prirodi.
A tko više nije student pa nije pretjerano mario za Filozofski (kriva sam), moze dobiti sukus ovdje:
http://www.kulturpunkt.hr/content/filozofski-je-nas
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/01/2017 : 11:44:28
|
Vidim već par dana po internetu navalila kukavelj na Kolindu. Mislio sam da je išla u Sjevernu Koreju ili Vijetnam pa to nije kao primjereno, komunističke države, sankcije i to.. Kad ono žena u Americi, supersili koja kroji svjetsku politiku i s kojom bi cijeli svijet bio frend. Aha, znači po njima je trebala do Laosa ili S. Koreje?
Što bi tek bilo da je otišla na par dana do Crans-Montane s mužem i djecom? |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
Edited by - Amos on 10/01/2017 11:45:05 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/01/2017 : 12:11:55
|
To sa veceima mi nikad nije bilo jasno,pa jer bitno muski ili zenski? Pa pisam u koji prvi udem,pogotovo kad mi se jako pisa.
Pa valjda je - obicno su zenski prljaviji! Bi ti htio tamo krociti ako ne moras?  (da ne bude da nesto izmisljam, tako potvrđuju i zene same, barem ja imam takva iskustva)
A obicno su veci zastoji u zenskim WC-ovima nego u muskim, pa tako dolaze i u nase odaje. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 10/01/2017 : 12:14:01
|
quote: Originally posted by Amos
Vidim već par dana po internetu navalila kukavelj na Kolindu. Mislio sam da je išla u Sjevernu Koreju ili Vijetnam pa to nije kao primjereno, komunističke države, sankcije i to.. Kad ono žena u Americi, supersili koja kroji svjetsku politiku i s kojom bi cijeli svijet bio frend. Aha, znači po njima je trebala do Laosa ili S. Koreje?
Što bi tek bilo da je otišla na par dana do Crans-Montane s mužem i djecom?
Trebala je u Kuvajt, Ukrajinu i Turkmenistan. Stipe je tamo sve vec dogovorio, a ina se zgrbavila, besprizornica :) |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 10/01/2017 : 12:34:27
|
Jakove, izdrži. |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/01/2017 : 12:50:53
|
quote: Originally posted by VALTER
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovaj-jedva-citljivi-komentar-rekao-je-sve-o-kolindinim-obozavateljima/943066.aspx
Dobro, ovo je stvarno očiti trol.
O čemu ti pričaš? Nije problem što je otišla u SAD, ali je neodgovreno pitanje zašto je išla. Kao i zašto ponižava RH svojim poluturističkim pristupom. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/01/2017 : 13:15:07
|
eebiga amose ti si kao domoljub državotvorac, a briga te kako izgledaju službeni posjeti predsjednice svih hrvata za razliku od tebe, ja želim da se u americi zavaruju šahtovi kad ona stiže, da se zaustavlja promet, pa da i oni psuju kao i mi kad nama netko dolazi - jer iako nismo neka velesila, red je red, a led je led
odnosno, privatno nek gospođa ide gdje god hoće, s mužem, bez muža, s ljubavnicima, bez istih...njena stvar neka privatni put za sebe i svoje plati sama, a država će platit osiguranje i sve po peesu ovo što je napravila je stvarno sramota neviđena i onda još mulja i slika se ko turistica |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/01/2017 : 13:16:17
|
quote: Originally posted by Mrkva
Trebala je u Kuvajt, Ukrajinu i Turkmenistan. Stipe je tamo sve vec dogovorio, a ina se zgrbavila, besprizornica :)
Ma, u Mongoliju, u lov na muflone.
 |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Topic  |