forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 21:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Nemam pojma tko navija za koga, jer ne navijam ni za koga.

Nekad sam navijao za Hajduk, za Dinamo nikad (makar pravi Šibenčani navodno svi navijaju za Dinamo, barem mi je tako govorio djed), a u posljednjih već i 15-ak godina sam zgađen namještaljkama i kriminalom odustao od domaćeg nogometa.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/02/2014 : 21:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

i ja moram stati na stranu amosa
moje primjećivanje nedosljednosti i čitanja 'nepoćudnih' stripova je bilo isključivo u svrhu dokazivanja da se crkva i njeni stavovi mijenjaju
a nikako kao napad na nekoga, odraz nečijeg licemjerja ili slično
dapače, a posebno mi je drago da dsormaz voli ken parkera
iako bi on bio zabranjen da se crkva (ipak) ne mijenja u skladu s vremenom

ken2, tis, koliko god to hjeo izbjeć licemjernost, uklopijo u nju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/02/2014 : 21:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ess
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2014 : 21:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ja skoro ko johnny
za mene nogomet skoro ni ne postoji, tu i tamo pogledam reprezentaciju i kad su svjetska i europska prvenstva, ponekad i CL, ali jako jako rijetko
kako sam dalmatinac, odrastao sam kao hajdukovac, ali sad mi se fućka za sve njih
do prošle sezone od klubova navijao jedino za knickse, a onda digao ruke od njih
sad sam na spursima, barem dok manu, duncan i parker još hodaju
eto

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/02/2014 : 21:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Nekad sam navijao za Hajduk, za Dinamo nikad (makar pravi Šibenčani navodno svi navijaju za Dinamo, barem mi je tako govorio djed), a u posljednjih već i 15-ak godina sam zgađen namještaljkama i kriminalom odustao od domaćeg nogometa.

od kud ti ideja kak šibenčani navijaju za diname?, no ak i navijaju za dinameeeee, nije li to čudno?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/02/2014 : 21:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

ja skoro ko johnny
za mene nogomet skoro ni ne postoji, tu i tamo pogledam reprezentaciju i kad su svjetska i europska prvenstva, ponekad i CL, ali jako jako rijetko
kako sam dalmatinac, odrastao sam kao hajdukovac, ali sad mi se fućka za sve njih
do prošle sezone od klubova navijao jedino za knickse, a onda digao ruke od njih
sad sam na spursima, barem dok manu, duncan i parker još hodaju
eto

gledajuć tvoj stav glede nogometa ti si u skladu svog nickanmea kenj2
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/02/2014 : 21:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ess

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2014 : 22:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

od kud ti ideja kak šibenčani navijaju za diname?, no ak i navijaju za dinameeeee, nije li to čudno?

nije ti to ništa čudno
i u baškoj vodi je bilo nekoliko obitelji koje su bili dinamovci od glave do pete
uglavnom su to malo jače hrvatski i katolički nastrojene obitelji, iako su dolje svi takvi, ali ovi su bili ipak mrvicu izraženiji, pogotovo za vrijeme socijalizma
i takvih obitelji imaš svugdje po dalmaciji

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 22:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Mislim da je tu stvar u nekad žestokom animozitetu između Šibenčana i Splićana, jer su jedni druge uvijek smatrali krivima za svoje neuspjehe, vladala je kao nekakva konkurencija između dva grada, a i jedni i drugi su se vodili onim neka susjedu crkne krava.

Konkretno moj djed, koji je kuglao za klub Šibenik koji je nekad bio jak i na jugoslavenskoj razini, Splićanima nikad nije mogao oprostiti što su u ona davna vremena kad se između dva grada prometovalo isključivo brodom, navodno zakasnili s dovršavanjem pehara koji su Šibenčani osvojili u finalu protiv Splićana u samom Splitu, pa je brod već daleko odmakao od rive kad su ovi dotrčali s peharom, tako da ga djed i suigrači nikad nisu dobili.

On me je kao dijete "učio" da pravi Šibenčanin nikad ne smije navijati ni za Hajduka ni za bilo koji klub iz Splita, otprilike može i za crnog vraga samo ne za Splićane. Također se smatralo da Šibenčani od kolina nikad ne navijaju za Hajduk, nego da su hajdukovci vlaji iz zaleđa i zagore.

Edit: i ovo što ken kaže, Dinamo je makar prešutno bio simbol hrvatstva a Hajduk jugoslavenstva, pa je i to igralo ulogu. Moguće i katoličanstva, iako se to nikad nije konkretno spomenulo, barem ne predamnom.

Edited by - Johnny Difool on 19/02/2014 22:06:42
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/02/2014 : 22:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
vidiš johnny kako smo mi fini, objašnjavamo mu sve po redu
a on samo gleda kako da nas, barem mene, isprovocira
ali, ako zosko nije uspio s ovim kenj2, a on mi se gadio
di će onda kruger, koji mi je čak i simpatičan

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 22:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

vidiš johnny kako smo mi fini, objašnjavamo mu sve po redu
a on samo gleda kako da nas, barem mene, isprovocira
ali, ako zosko nije uspio s ovim kenj2, a on mi se gadio
di će onda kruger, koji mi je čak i simpatičan

Rekoh ja to nedavno, pa su me svi napali.
Ima nešto u objašnjavanju, a i samom mi se drago prisjetiti nekih stvari.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/02/2014 : 23:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

Hvala na odgovoru. Ken2 takodjer. Znam da je Amos Dalmos,za vas dvojicu sam mislio da ste "oni gore". Respect za Djeda!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/02/2014 : 00:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

Ken2,Johnny,Amos, jeste li bar slozni Dinamovci,tj. BBB'eovci?

Prika moj, kod mene Dinamo prolazi samo kad je u Europi , iako budući da živim u Zagrebu daleko više dolazim u kontakt s Dinamom i ljudima oko tog kluba..

Ja i moja familija ti tradicionalno stojimo uz Hajduka.
Na prvom mjestu je naravno moj rodni Zadar pa onda i zadarski klubovi, a Hajduk je jedini nezadarski klub koji podražavam.

Doduše, da budem iskren, u zadnjih par godina više pratim belgijsku drugu curling ligu nego naš nogomet..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/02/2014 : 00:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
eto, slažemo se
sve neki izliječeni hajdukovci:-)

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/02/2014 : 01:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Bome sam se dobro nasmijao...

http://www.jutarnji.hr/video--apsolutni-hit-pogledajte-zasto-su-ove-neodoljive-koze-osvojile-internet-/1166497/

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/02/2014 : 01:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
teta Charlie je nocas ponosna na svoj topic i postere na njemu.
Nema glava da spasava, nema usijana glava.. nema luda glava..samo
ekipa prava.

ali ipak, glazbena pauza. zivot je kvrgav ko ova stara kaldrma, barem ovdje nek sve malo mekse bude.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 20/02/2014 01:40:20
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12626 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/02/2014 : 09:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
http://nymag.com/daily/intelligencer/2014/02/i-crashed-a-wall-street-secret-society.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/02/2014 : 10:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

eto, slažemo se
sve neki izliječeni hajdukovci:-)

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/02/2014 : 10:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ne mogu vjerovati!
Pa zar Predin ovako?

http://www.jutarnji.hr/zoran-predin-sakom-u-glavu-pogodio-kosarkaskog-suca-/1166634/

Edit: Predin se naknadno ispričao sucu i javnosti:

http://www.tportal.hr/showtime/estrada/316925/Duboko-se-sramim-svog-nedopustivog-ponasanja.html

Edited by - Johnny Difool on 20/02/2014 11:39:45
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 11:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Sad je kasno.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 12:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Ja od "mimoza" poput Predina upravo ovo i očekujen.
Ne bi me čudilo da sutra recimo Balašević zvekne nekoga nogon.

Sve neki mirni, povučeni, pošteni tipovi.
Moš mislit...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Moš mislit...

Misliš pravi ljigavci ;)

Pogotovo Balašević.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2014 : 14:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by sretan

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Moš mislit...

Misliš pravi ljigavci ;)

Pogotovo Balašević.

Da, to mislin

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8292 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Zaista ne razumijem potrebu određenog broja ljudi da seru po balaševiću.Ne znam možda privatno i jeste ljigavac ili licemjer ili tko zna što...ja ga znam kao vrhunskog kantautora i velikog pjesnika, za ostalo me zaboli prvenstveno iz razloga što sumnjam da bi ikad mogao pravilno procijeniti nekoga koga ne poznajem. A kako ga ne poznajem kao,vjerujem, ni vi takvo etiketiranje vidim kao zlobu i obijest proizašlu iz dosade i jadne potrebe za kenjanjem bez argumenata.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/02/2014 : 14:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Zaista ne razumijem potrebu određenog broja ljudi da seru po balaševiću.Ne znam možda privatno i jeste ljigavac ili licemjer ili tko zna što...ja ga znam kao vrhunskog kantautora i velikog pjesnika, za ostalo me zaboli prvenstveno iz razloga što sumnjam da bi ikad mogao pravilno procijeniti nekoga koga ne poznajem. A kako ga ne poznajem kao,vjerujem, ni vi takvo etiketiranje vidim kao zlobu i obijest proizašlu iz dosade i jadne potrebe za kenjanjem bez argumenata.

Nemaš pojma koliko si u pravu
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.81 seconds. Snitz Forums 2000