Pa u biti, ovakve naslove dobivaju samo pravi političari. Mladjo, izgleda da ti je politička karijera krenula. Ovo ti je u biti kompliment. Uvažavaju te. Neki anonimus ne bi samo tako dobio takav članak. Izgleda da ipak nešto vrijediš. :)
U ovoj policiji sve neki slijepci, čovjek nema nikakvih vidljivih ozljeda i oni ga odvedu u bolnicu.
a di bi ga tribali odvest Možda u luna park
Čovjeku nije do zabave već do trčanja, a to najbolje može obavljati na atletskoj stazi. Ako u bolnici umre od upale jaja opet će biti da je korona kriva.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
niste fer, mi vaša govna bez ikakvog beda ugostimo, a vi nam ovako vraćate? nije u redu...
Slobodno zabranite ulazak nase trenutne vlade, a kamoli da ih jos gostite.
nisam u toku, zar vam ne valja vlada? meni ovako iz daleka izgleda da vam sasvim dobro ide, a ako vam nije po guštu hoćete se mijenjati? nemate vi pojma šta je pravo sranje.
I to sto je tebi nesto nebitno je mozda nekome drugome zanimljivo, pa cak i bitno.
Pa ti si stari širitelj mržnja. U Crnoj Gori puštaju Thompsona, znači ljudi idu naprijed. Ne pratim situaciju u Sloveniji, a i koga baš zanima Slovenija. Glupo je nekog vrijeđati i nazivati govnom. To je jadno i tužno. Ne sjećam se da si bilo kada toliko pisao o Sloveniji, a sad si se uskokodakao, koga briga što ti i još pet Slovenca ne vole svoju vladu, zar mi to moramo znati.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.