To što je obolio ne znači da virus postoji. Ah znam logički ne izgleda točan podatak. No s obzirom kako se ne zna što je virus niti su ga uspjeli snimiti barem ovaj od kovida ima smisla. Inače je jako poželjno oboljeti od kovida kod " antivaksera". Dobiješ papir i to je to.
Nekoliko puta sam pokušao skrenuti pozornost kako lwod otvara zabranjene teme pa ništa. Sad je lwood otvorio zaključanu temu i odmah bam. Zaustavite ga i sve pet.
Nekoliko puta sam pokušao skrenuti pozornost kako lwod otvara zabranjene teme pa ništa. Sad je lwood otvorio zaključanu temu i odmah bam. Zaustavite ga i sve pet.
Drukaro
Lik mi je na ignoru zadnjih 6,7 godina. Al izgleda ka da je opsjednut. Demon possessed
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Dobro ovdje je more relativno daleko pa je imanje bazena ok ali fakat nikad nisam kužio zašto ekipa ima vilu s bazenom na 3 metra od mora. I to još ne sa morskom vodom. Pa valjda je cilj kupati se u pravoj stvari, a ne u umjetnoj.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Moj djed je bio lovac tako da nemam ništa protiv istoga U prijeratnoj kući u Petrinji u ulaznom ateljeu je bila izložena hrpa trofeja:medvjed, srndać... Jedino lovljenje na čeki baš ne kužim. Kaj, ti se smjestiš ne čeku, upališ svjetlo i čekaš da životinja dođe. Ne djeluje baš pretjerano zanimljivo
More zna biti i hladno, a bazeni su grijani a u pitanju je komocija. Meni je na moru najvažnijih zrak i rijetko se spuštam na kupanje, a da imam bazen okupal bi se. Ovako prođe i dan/dva da se ne kupam jer mi se ne ide na plažu/sunce.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Meni je "more" pogled i miris. Obožavam šetnje uz lungo mare, a isto se okupam jednom ili dvaput dnevno.Kad sam u Malinskoj zviznem po 5 km u jednom smjeru uz more, a okupam se jednom ili dvaput
Dobro ovdje je more relativno daleko pa je imanje bazena ok ali fakat nikad nisam kužio zašto ekipa ima vilu s bazenom na 3 metra od mora. I to još ne sa morskom vodom. Pa valjda je cilj kupati se u pravoj stvari, a ne u umjetnoj.
Haha,nisi baš bija u Dalmaciji zadnjih godina? Sad se rade bazeni odma uz more. Blesavo je,al valjda je to današnji đir.
Moj djed je bio lovac tako da nemam ništa protiv istoga U prijeratnoj kući u Petrinji u ulaznom ateljeu je bila izložena hrpa trofeja:medvjed, srndać... Jedino lovljenje na čeki baš ne kužim. Kaj, ti se smjestiš ne čeku, upališ svjetlo i čekaš da životinja dođe. Ne djeluje baš pretjerano zanimljivo
U tome i je baza. Nekad. Prošlo svršeno vrime. Iman i ja rođake lovce (50+) Mlađi likovi su puno nejasniji po tom pitanju.
Drukaro
Lik mi je na ignoru zadnjih 6,7 godina. Al izgleda ka da je opsjednut. Demon possessed
To što su ti neki ljudi na ignoreu ne znači da možeš kršiti pravila.
Drukaro
Bio bi druker da sam zvao moderatore sa strane. Ovako nastavio sam pisati nakon što je lik otvorio temu koja je zaključana.
U tome i je baza. Nekad. Prošlo svršeno vrime. Iman i ja rođake lovce (50+) Mlađi likovi su puno nejasniji po tom pitanju.
Ma jasno. Danas da uđeš u nečiji stan/kuću i vidiš medvjeđu glavu kako te gleda sa zida, opao bi na dupe:D