Author |
Topic  |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 15/11/2012 : 11:54:06
|
Pročitao sam danas članak na vidi.hr (http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/VIDEO-U-Kansas-Cityu-krenuo-100-puta-brzi-Internet), pa mi palo na pamet upitati kako ste zadovoljni sa svojim internet providerom, brzinom, cijenom... čisto da malo izmjenimo iskustva 
Godinama sam koristio t-com, pa zatim optimu i sad sam na bnet-u.
T-com = pouzdano, srednje brzo, skupo - tcom uvijek uredno kasni za konkurencijom, tako da su cijenom i ponudom na 50% konkurentske ponude. Ista stvar je i sa tmobile.
Optima = nepouzdano, loša brzina, jeftino - kod njih sve radi ok 2-3 mjeseca, onda krene štekanje interneta, pa treba zvati korisničku službu. Služba nešto isklika, resetira vezu i sve proradi ok, i to tako opet traje 2-3 mjeseca pa onda opet sve iznova...
B.net = pouzdano, jako brzo, jeftino - za 160kn (20€) mjesečno imam flat telefon (prema fiksnim brojevima), i internet 12 Mbps download i 1,25 Mbps upload. Vikendom zna malo pasti brzina, ali to je zanemarivo. Korisnička služba je dobra, a monteri odlični. Sami su provukli sve kabele, vodilice, spojili, testirali i počistili za sobom
|
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/11/2012 : 12:34:25
|
Skoro 3 godine imam t-comov internet i što se tiče pouzdanosti i brzine zadovoljan sam. Paket je od 2 Mbps i ne treba mi brži, ali sa cijenom nisam zadovoljan. 20 eura mjesečno + pretplata za fiksni uz ovaj paket je previše.
Prije toga sam imao bežični mtelov internet sa kojim sam bio što se tiče pouzdanosti zadovoljan ali je brzina bila manja, a cijena isto 20 eura pa sam prešao na t-com. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/11/2012 : 17:39:06
|
Ja sam na Iskonu već sto godina. Pojavi se jednom godišnje problem pa ih kontaktiram, nešto čačkamo i popravimo. Inače ok. Ne bi škodilo da je malo jeftinije. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12992 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 16/11/2012 : 09:33:01
|
bnet
za 145 kuna imam flat internet 12mbs/1.25mbs i prosireni tv paket
jako sam zadovoljan, vec eto jednu 7 godinu god njih, prije toga t-com i bio nezadovoljan :D |
There can be only one, me! |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/11/2012 : 11:05:05
|
isteko meni ugovor sa t-comom i odma počeli konkurentski telefon i internet provajderi kružit oko nas, poput lešinara, jer sve oni to znaju, kako, tko, gdje, što i kada... jednako kao kada ti, primjerice, istekne i polica osiguranja, sve je to zabilježeno u sistemu. i tako dođe momak iz optime, obeća brda i doline za pristojnu cijenu i mi uzeli. a dobro, cijena je nešto niža i povoljnija, internet stabilan, ali je brzina mala.
da sam malo bolje razmišljao, trebao sam se raspitati za ovaj b-net, o kojemu čujem samo najbolje. pa tako sada čekam da mi još istekne godina dana ugovorne obveze sa optimom, pa ćemo vidjeti kako dalje... i biti valjda malo pametniji i informiraniji. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/11/2012 : 21:22:49
|
@Stripofil
Imaš (skoro) isti paket kao i ja:))
Flat internet 12 Mbps (ako ovo nije nekome dovoljno brzo onda ne znam što je:)) flat fiksni telefon prema fiksnim mrežama te još imam i 50-ak kanala na telki, sve super kanali Discovery, national...TV1000, Cinestar Action i thriller i onaj obični...Al' telku ne gledam uopće (osim Dnevnika i tu i tamo ak se nekaj poklopi.) I to sve za 170 kn Najbolji su. Inače, ja skinem film sa neta, stavim ga na USB, taj USB priključim na telku i eto ga! Lijepo je Clarke još prije šesdesetak godina rekao - savršena mašina ne smije imati pokretne dijelove. da, da...
Inače, jedna zanimljivost za B.net - jednom su mi zaračunali nešto malo više račun - nekakvih stotinjak kuna. Ništa strašno al' ajde da nazovem službu za korisnike. Lik se javi i kaže u redu, samo napišite dopis i faksirajte ga na naš broj. I za dvadesetak dana meni - STIŽE ODGOVOR! Poštovani, pogriješili smo, ispričavamo se...Mislim, ljudi, ne znam da li me shvaćate,oni su a) odgovorili na upit i to u razumnom roku b) PRIZNALI GREŠKU I ISPRIČALI SE! ja rekoh, ak sam ovo doživel u našoj državi...Naročito kad svako malo čujem kako ova banda sa t-coma svuda laže i krade. te ti dvostruko zaračunaju videoteku, te ti naplate nešto što nisi uzeo...Ma svašta.Ali oni su i dalje u većini Hrvatske izvan velikih gradova monopolisti, pa zato i mogu raditi kaj hoće. Dobro, i to se mijenja ali polako...
Ali za B.net imam samo riječi hvale. Za ovih 7-8 godina koliko ih koristim, možda je bilo 4-5 kvarova, a kad se to desi odmah dođu i poprave. Ma prva liga. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 20/11/2012 21:23:24 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|