forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Internet speed i provideri (ISP)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 15/11/2012 : 11:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam danas članak na vidi.hr (http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/VIDEO-U-Kansas-Cityu-krenuo-100-puta-brzi-Internet), pa mi palo na pamet upitati kako ste zadovoljni sa svojim internet providerom, brzinom, cijenom... čisto da malo izmjenimo iskustva

Godinama sam koristio t-com, pa zatim optimu i sad sam na bnet-u.

T-com = pouzdano, srednje brzo, skupo
- tcom uvijek uredno kasni za konkurencijom, tako da su cijenom i ponudom na 50% konkurentske ponude. Ista stvar je i sa tmobile.

Optima = nepouzdano, loša brzina, jeftino
- kod njih sve radi ok 2-3 mjeseca, onda krene štekanje interneta, pa treba zvati korisničku službu. Služba nešto isklika, resetira vezu i sve proradi ok, i to tako opet traje 2-3 mjeseca pa onda opet sve iznova...

B.net = pouzdano, jako brzo, jeftino
- za 160kn (20€) mjesečno imam flat telefon (prema fiksnim brojevima), i internet 12 Mbps download i 1,25 Mbps upload. Vikendom zna malo pasti brzina, ali to je zanemarivo. Korisnička služba je dobra, a monteri odlični. Sami su provukli sve kabele, vodilice, spojili, testirali i počistili za sobom

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/11/2012 : 12:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Skoro 3 godine imam t-comov internet i što se tiče pouzdanosti i brzine zadovoljan sam. Paket je od 2 Mbps i ne treba mi brži, ali sa cijenom nisam zadovoljan. 20 eura mjesečno + pretplata za fiksni uz ovaj paket je previše.

Prije toga sam imao bežični mtelov internet sa kojim sam bio što se tiče pouzdanosti zadovoljan ali je brzina bila manja, a cijena isto 20 eura pa sam prešao na t-com.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/11/2012 : 17:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja sam na Iskonu već sto godina.
Pojavi se jednom godišnje problem pa ih kontaktiram, nešto čačkamo i popravimo.
Inače ok.
Ne bi škodilo da je malo jeftinije.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12992 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/11/2012 : 20:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Eronet, plaćam 39 km mjesečno. Sve je ko grom ali nisam zadovoljan cijenom.
Ja bi da je mukte.

Have mercy
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 16/11/2012 : 09:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
oko 4 godine ima od Optime flet za oko 100 kn. nikad ni jedna greska sa njima, brzina super.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 16/11/2012 : 09:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
bnet

za 145 kuna imam flat internet 12mbs/1.25mbs i prosireni tv paket

jako sam zadovoljan, vec eto jednu 7 godinu god njih, prije toga t-com i bio nezadovoljan :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/11/2012 : 11:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
isteko meni ugovor sa t-comom i odma počeli konkurentski telefon i internet provajderi kružit oko nas, poput lešinara, jer sve oni to znaju, kako, tko, gdje, što i kada... jednako kao kada ti, primjerice, istekne i polica osiguranja, sve je to zabilježeno u sistemu. i tako dođe momak iz optime, obeća brda i doline za pristojnu cijenu i mi uzeli. a dobro, cijena je nešto niža i povoljnija, internet stabilan, ali je brzina mala.

da sam malo bolje razmišljao, trebao sam se raspitati za ovaj b-net, o kojemu čujem samo najbolje. pa tako sada čekam da mi još istekne godina dana ugovorne obveze sa optimom, pa ćemo vidjeti kako dalje... i biti valjda malo pametniji i informiraniji.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2012 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
@Stripofil

Imaš (skoro) isti paket kao i ja:))

Flat internet 12 Mbps (ako ovo nije nekome dovoljno brzo onda ne znam što je:)) flat fiksni telefon prema fiksnim mrežama te još imam i 50-ak kanala na telki, sve super kanali Discovery, national...TV1000, Cinestar Action i thriller i onaj obični...Al' telku ne gledam uopće (osim Dnevnika i tu i tamo ak se nekaj poklopi.) I to sve za 170 kn Najbolji su. Inače, ja skinem film sa neta, stavim ga na USB, taj USB priključim na telku i eto ga! Lijepo je Clarke još prije šesdesetak godina rekao - savršena mašina ne smije imati pokretne dijelove. da, da...

Inače, jedna zanimljivost za B.net - jednom su mi zaračunali nešto malo više račun - nekakvih stotinjak kuna. Ništa strašno al' ajde da nazovem službu za korisnike. Lik se javi i kaže u redu, samo napišite dopis i faksirajte ga na naš broj. I za dvadesetak dana meni - STIŽE ODGOVOR! Poštovani, pogriješili smo, ispričavamo se...Mislim, ljudi, ne znam da li me shvaćate,oni su a) odgovorili na upit i to u razumnom roku b) PRIZNALI GREŠKU I ISPRIČALI SE! ja rekoh, ak sam ovo doživel u našoj državi...Naročito kad svako malo čujem kako ova banda sa t-coma svuda laže i krade. te ti dvostruko zaračunaju videoteku, te ti naplate nešto što nisi uzeo...Ma svašta.Ali oni su i dalje u većini Hrvatske izvan velikih gradova monopolisti, pa zato i mogu raditi kaj hoće. Dobro, i to se mijenja ali polako...

Ali za B.net imam samo riječi hvale. Za ovih 7-8 godina koliko ih koristim, možda je bilo 4-5 kvarova, a kad se to desi odmah dođu i poprave. Ma prva liga.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 20/11/2012 21:23:24
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000