Ne znam ako je itko rekao, ali Zagor i Chico se pojavljuju u jednoj sceni u stripu broj 53 od Legs Weaver - Zombie.
Za to ne znam, to nije izaslo kod nas ? imas scan te stranice ?
Koliko sam ja upoznat, ni jedan broj od Legs nije izašao kod nas. Ja imam talijanski original. Nažalost, nemam scanner ali ti mogu fotografirati tu stranicu ako hoćeš.
Ne znam ako je itko rekao, ali Zagor i Chico se pojavljuju u jednoj sceni u stripu broj 53 od Legs Weaver - Zombie.
Za to ne znam, to nije izaslo kod nas ? imas scan te stranice ?
Koliko sam ja upoznat, ni jedan broj od Legs nije izašao kod nas. Ja imam talijanski original. Nažalost, nemam scanner ali ti mogu fotografirati tu stranicu ako hoćeš.
u medjuvremenu sam pronasao na netu skeniran taj strip, kad se vratim sa posla postavicu tu stranicu ovde.
@chris.tower "MM 111-113 Gli dei del mare, Allan Quatermain, Java contro Java: Java cita Zagorov strip."
U kojoj od ove 3 epizode java cita zagorov strip ? Kod nas izasao pod kojim naslovom u kojoj ediciji ? hteo bih i taj da nadjem ...
Rijec je o neobjavljenoj epizodi koja se proteze kroz ta 3 broja. Sada nisam siguran u kojem tocno. Na stripzoni postoji prevedeni sken te epizode pod imenom "Javina proslost".