Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
going going
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 29/11/2012 : 21:45:39
|
quote: Originally posted by pravedni
quote: Originally posted by PijaniPatak
A mi u Bosni jos uvek cekamo "Omcu za Gambit" od Veseljaka i "Vudu osvetu"...Do Nuccia ima da placemo
Ko čeka,dočeka!Ja trenutno čitam Zagor specijal br.20 "Put ubica" (Mignacco/Torriceli)...![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif)
I ja odlican je! Mignacco se bas popravlja prvo sam procitao Maxi i svideo mi se i sad me odusevljava ova epizoda! A tek Toricelijev crtez |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
d4nic4
Starting Member
![](AvatarUpload/2(3).jpg)
50 Posts
Member since 23/05/2011 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/12/2012 : 12:42:55
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by bjelolasica
Mikado forumaš godine.
Ima i moj glas ![](hail.gif)
![](hail.gif) ![](hail.gif) i moj.![](icon_smile_wink.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
mikado
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/texover.gif)
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
Posted - 03/01/2013 : 17:19:50
|
ZAGOR 65 Senke u šumi
Datum izlaska: 03.01.2013. Scenario: Moreno Burattini Crtež: Gallieno Ferri Naslovna: Gallieno Ferri
Opis: Ko su ta zastrašujuća i izobličena stvorenja koja lutaju šumom? Zašto ih tajanstveni mister Sterling lovi? Da bi odgovorio na ova pitanja Zagor se mora suočiti sa neverovatnim i čudovišnim Polifemom, dok, za to vreme, doktor Send traži Tabitu, domorotkinju koju voli i koja je tajanstveno nestala iz svoje kuće... |
https://religiopedija.blogspot.com/ https://bonelistripovi.blogspot.com/ |
Edited by - mikado on 04/01/2013 10:38:05 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 03/01/2013 : 21:44:57
|
posle prvog dela koji je bio zanimljiv nastavak mi se nimalo nije svideo...za mene losa epizoda...ipak sada nam dolaze dobre epizode..lose su za nama |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 04/01/2013 : 10:07:45
|
quote: Originally posted by dzoni
posle prvog dela koji je bio zanimljiv nastavak mi se nimalo nije svideo...za mene losa epizoda...ipak sada nam dolaze dobre epizode..lose su za nama
Šteta, i meni se prvi dio baš svidio, priča sa starim šmekom... A sada - Nuccio, konačno!! ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
mikado
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1710 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:39:27
|
DILAN DOG 65 Beg od prošlosti
Datum izlaska: 10.01.2013. Scenario: Giovanni Di Gregorio Crtež: Giampiero Casertano Naslovna: Angelo Stano
Opis: Čudni događaju potresaju uobičajeno užurbani London. Tajanstvena ličnost koja izgleda kao da dolazi iz srca viktorijanskog doba luta ulicama prestonice i seje strah i zbunjenost među njenim stanovnicima. Želeći da pomogne devojci koja tvrdi da je rođena pre skoro dve stotine godina, Dilan se suočava sa olujnom katastrofom ogromnih razmera koja preti da izbriše našu prošlost i oživi prošlost mrtvu i sahranjenu. |
Edited by - mikado on 09/01/2013 14:39:55 |
|
filmfanatic
Starting Member
75 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 13/01/2013 : 16:05:08
|
quote: Originally posted by mikado
DILAN DOG 65 Beg od prošlosti
Datum izlaska: 10.01.2013. Scenario: Giovanni Di Gregorio Crtež: Giampiero Casertano Naslovna: Angelo Stano
Opis: Čudni događaju potresaju uobičajeno užurbani London. Tajanstvena ličnost koja izgleda kao da dolazi iz srca viktorijanskog doba luta ulicama prestonice i seje strah i zbunjenost među njenim stanovnicima. Želeći da pomogne devojci koja tvrdi da je rođena pre skoro dve stotine godina, Dilan se suočava sa olujnom katastrofom ogromnih razmera koja preti da izbriše našu prošlost i oživi prošlost mrtvu i sahranjenu.
I, kakav je? Jel netko čitao? Ja volim Casertana, ako ništa uzeo bi ga i zbog crteža. |
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Posted - 14/01/2013 : 17:32:43
|
MARTI MISTERIJA 22 Sedam gospodara duginih boja
Datum izlaska: 17.01.2013. Scenario: Carlo Recagno Crtež: Giancarlo Alessandrini, Bruno Brindisi, Daniele Caluri, Esposito Bros., Lucio Filippucci, Giovanni Freghieri, Corrado Roi & Rodolfo Torti Naslovna: Giancarlo Alessandrini
Opis: Sedam zraka svetlosti se kreću ka Zemlji nalik na uznemirujuću dugu upravljanu sopstvenom voljom. Kada stignu na Zemlju zraci uzimaju ljudsko obličje. Slični događaji su se već odigravali u prošlosti; no, ovaj put, dolazak Sedam gospodara duginih boja može promeniti budućnost čovečanstva, menjajući načine na koje čovečanstvo opaža stvarnost. I tako, počinje odiseja kroz vreme i prostor, sadašnjost i budućnost; preko ulica Njujorka do peska Sahare, od Egipta do Irske, sve dok i ostali svetovi, takođe, kroz sedam priča ne počnu istraživanje kako putevi boja mogu uticati na živote i sudbinu ljudi! |
Edited by - mikado on 28/01/2013 23:06:58 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
vronski 2
Senior Member
![](AvatarUpload/hogan.jpg)
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Bat Baterton
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/batteste.jpg)
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 15/01/2013 : 10:08:38
|
quote: Originally posted by kasper
Ajde da napisem isto i ovde. Kolorac MM 300 je odlicno odradjen, sledece nedelje Zagor protiv Tkaca.
Fuck! Imam ga u izdanju Ludensa.. Ooo bre hoće li izbaciti tog Kandraxa :( |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Posted - 15/01/2013 : 10:10:00
|
quote: Originally posted by Bat Baterton
Fuck! Imam ga u izdanju Ludensa.. Ooo bre hoće li izbaciti tog Kandraxa :(
Tesko, bas tesko. |
|
tutto maxim
Senior Member
![](AvatarUpload/images(130).jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|