Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 13/12/2012 : 22:38:01
|
U ormaru sam pronašao crni prsluk, kojeg sam prije 20+ godina kupio u Austriji, možda sam ga nosio tri puta u životu, izgleda kao novi, stvarno dobro očuvan za 20+ godina stari prsluk. Meni ne treba, pa ako je netko fan ove grupe, možemo se mijenjati za stripove npr....
Inače prsluk izgleda ovako:
-sprijeda ima mislim da 4 neke metalne gumbiče i puno lobanja nacrtanih -od pozadi piše velikim žutim slovima MEGADETH, pa onda ovaj neki kostur (isti koji je na ovom linku) a ispod piše crvenom bojom HOLY WARS The punishment due....
Tek sada sam vidio da je to ime pijesme:
http://www.youtube.com/watch?v=71ww3XH4zEg
javite se ako je taj prsluk nekome zanimljiv, ako nije, onda ču ga staviti na ebay ili nešto tako....
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 14/12/2012 : 19:22:11
|
jedan od mojih najomiljenijih bendova! sreca da je dave na vreme napustio"komercijalno-dosadnu metalicu"koju nikad nisam gotivio. vrhunac trash metala,bio i ostao-megadeth. u srbiji gostovali samo jednom u skc-u.fenomenalan i nezaboravan koncert. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 15/12/2012 : 01:23:33
|
Šta bi to tribalo značit "komercijalno dosadno Metallicu" ? Load i Reload su npr. genijalni albumi kako god okreneš. Šta se teme tiče, Megadeth ima fantastičnih albuma, ali ima i žešćih promašaja... Gleda sam ih dva puta uživo i oba puta su bili odlični. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 15/12/2012 : 01:24:41
|
I Dave je nije napustija, nego je izbačen daleko prije nego šta su se ovi okrenili "komercijali", koliko god glup taj pojam bija, jer Metallica je definitivno bila najjača za vrime Black Albuma. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 19:35:54
|
quote: Originally posted by Paka01
I Dave je nije napustija, nego je izbačen daleko prije nego šta su se ovi okrenili "komercijali", koliko god glup taj pojam bija, jer Metallica je definitivno bila najjača za vrime Black Albuma.
znam! a pojam komercijalno nije glup pojam. megadeth je pokusao sa komercijalnim albumima,cak i dalje pokusava ali im nesto ne ide jer mastejn gitarski"preteruje"a to je domaci zadatak za cl.metallice. eto toliko! svaka cast za kill am all! |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10328 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/12/2012 : 12:28:43
|
quote: Originally posted by Paka01
I Dave je nije napustija, nego je izbačen daleko prije nego šta su se ovi okrenili "komercijali", koliko god glup taj pojam bija, jer Metallica je definitivno bila najjača za vrime Black Albuma.
Metallica je najjača za vrime Black albuma ako promatramo čisto komercijalnu stranu priče. Daleko najjači album je Master of puppets, Justice je već opasno zalaženje u muzičko-sviračko preseravanje al je još uvik dobar, Black je početak strmoglavog pada. Jebi ga, na koncerte in danas uglavnon ide ekipa koja je vikend prije bila na koncertu Lady Gage. Inače, vezano za Megadeth, oni su šta se komercijale tiče još gori, samo se nisu uspili tako dobro prodat. Megadeth je snimija 2 genijalna albuma, 2 solidna, ostalo je smeće. Metallica je snimila 2 genijalna albuma, 2 odlična, ostalo je smeće. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Posted - 24/12/2012 : 13:38:24
|
Stvar ukusa, po meni je Metallica snimila 7 genijalnih albuma, 2 dobra albuma i ništa smeća. |
|
|
|
Topic |
|