forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Magicnog Vjetra u boji!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/06/2013 : 01:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Stvarno jaka naslovnica. Ne znam koga bi više nahvalio. Majstoriju Kerca ili Atillin dizajn. : )

Edited by - nagor on 26/06/2013 01:34:58
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 26/06/2013 : 22:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Danas mi je došao u ruke prvi broj Magic Winda....SAVRŠENO!!!!
Da postoji ovako kvalitetno domaće izdanje,sigurno bi ga skupljao!
Primjetih da je Ortizov crtež dosta teško obojati,ali ovdje je to napravljeno jednostavno i bez greške,pogotovo do izražaja dolaze sve mračne (recimo horror) scene (prikaze pokojnih vojnika,pa grmljavina,kiša itd).
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 26/06/2013 : 22:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Također i meni su naslovnice fantastične,recimo da ima nešto u njima što privlači čovjeka da uzme strip u ruke...odlično odrađen posao!!!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/06/2013 : 22:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Hvala na komplimentima, Oki! Jako mi je drago da ti se svida!
I Talijani su odusevljeni nasim izdanjem, ukljucujuci Frisendu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 27/06/2013 : 01:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
MV je napokon dobio naslovnice.
Prvi put.
Svaka čast izvrsnim crtačima, ali brate onaj šareniš nimalo, ama baš nimalo nema veze s atmosferom kojom mora odisati MV, pa što god tu neko mislio i idolopoklonizirao svoje poznanike/prijatelje/štoveć.
Stari dobri Čika Bane još jedared matirao sve.
Kako samo pašu, kako su samo bit cijeloga stripa...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2013 : 02:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ne treba zaboraviti da je to americko trziste, ove mracne naslovnice sa horror atmosferom trebale bi da imaju dobar odjek kod Amera.
@DJ, jesi li pricao tamo sa nekim od tih ljudi i pokazao im originalne i LL naslovnice?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/06/2013 : 06:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo prije sat vremena bivse suradnice s posla poslala mi je ovu sliku. Slikala ju je u ducanu u Berkeleyju, Fantastic Comics. Lijepo ih je vidjeti!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/06/2013 : 07:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ne treba zaboraviti da je to americko trziste, ove mracne naslovnice sa horror atmosferom trebale bi da imaju dobar odjek kod Amera.
@DJ, jesi li pricao tamo sa nekim od tih ljudi i pokazao im originalne i LL naslovnice?

Pokazivao sam im ove i originalne koje se nalaze unutra. To je naravno nebo i zemlja. Libellusove knjige nisam nosio.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2013 : 19:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Znam da vas puno nece biti u Hollywoodu 24.7, ali ipak da se pohvalim. Ako imate kakvo zanimljivo pitanje za Manfredija, samo mi predlozite!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/07/2013 : 19:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vijest! Maloprije sam ovo vidio na Facebook i Twitteru - yes, I'm a social media fiend! ;)

Da sam bogdom blize Californiji, ali na zalost :(

Srecno s ovim DJ, javi mi kako sve prodje!

:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2013 : 19:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Hvala! Ja inace bas i ne volim sve te social media stvari, a i sam Facebok mi je dosta i previse, ali sam prinuden posto su takva pravila igre.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 08/07/2013 : 19:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam već pitao, ali zanima me opet, jel ide prodaja? :)

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2013 : 19:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Mislim da sam već pitao, ali zanima me opet, jel ide prodaja? :)

Pa ide OK, ali ako to pistas radi posjete Manfredija Californiji, ne ide toliko dobro da mu ja platim kartu. Sam je dosao!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/07/2013 : 20:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nekako da sam US citatelj i da volim Western wild west tematiku trebalo bi bit detalja na naslovnici da me zainteresira za kupovinu...
Da ima vise ono kombinacija indijanci i bijelci na naslovnici bar ono da se privuce nesto i kupaca zbog nadolazeceg "Lone Rangera"...
Malo ce se western opet vratiti iz mrtvila...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4404 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/07/2013 : 21:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.
Ako imate kakvo zanimljivo pitanje za Manfredija, samo mi predlozite!

A ne znam da li je kome zanimljivo ali meni je- s obzirom da je prošlo 20 godina pitaj ga kako danas gleda na svoju prvu kreaciju- kontroverznog Gordon Linka. Naravno, ako si dovoljno hrabar.

I nedaj mu da se izvuče sa ''Gordon who???'' ili nekom brokenenglish frazom tipa ''first kittens in water throwings''!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2013 : 22:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Nekako da sam US citatelj i da volim Western wild west tematiku trebalo bi bit detalja na naslovnici da me zainteresira za kupovinu...
Da ima vise ono kombinacija indijanci i bijelci na naslovnici bar ono da se privuce nesto i kupaca zbog nadolazeceg "Lone Rangera"...
Malo ce se western opet vratiti iz mrtvila...

Dobra ideja, za povezivanje Lone Rangera s Magic Windom! To sam i ja planirao, ali izgleda da su Lone Ranger film ubili kriticari ovdje u Americi.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2013 : 22:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Ako imate kakvo zanimljivo pitanje za Manfredija, samo mi predlozite!

A ne znam da li je kome zanimljivo ali meni je- s obzirom da je prošlo 20 godina pitaj ga kako danas gleda na svoju prvu kreaciju- kontroverznog Gordon Linka. Naravno, ako si dovoljno hrabar.

I nedaj mu da se izvuče sa ''Gordon who???'' ili nekom brokenenglish frazom tipa ''first kittens in water throwings''!

Ha-ha! To ga mogu pitati privatno, naravno. Ja ionako nisam citao Gordon Linka.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4404 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/07/2013 : 22:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Netko će reći- imaš sreće a ja bome neću. Ispravi to čim prije.
Ok, pitaj ak se sjetiš ili ak se dotaknete početaka pa bude prilika.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 09/07/2013 : 08:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav DJ, jel znas gde u Kanadi da nabavim sebi primerak, amazon.com ne salje u Kanadu, a ne mogu da nadjem na amazon.ca?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/07/2013 : 09:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bojan1981

Pozdrav DJ, jel znas gde u Kanadi da nabavim sebi primerak, amazon.com ne salje u Kanadu, a ne mogu da nadjem na amazon.ca?

Zdravo Bojane! Mozes naruciti s oficijelnog sitea, koji je povezan s eBayom, ali postarina nece biti mala. Najbolja opcija ti je da jednostavno odes u svoj lokalni comic book store, das im ove kodove i oni ti to naruce direktno od distributera i ti ne platis nikakvu postarinu!

MW# 1 Diamond code: APR131123 • ISBN: 9780988984714
MW# 2 Diamond code: JUL131128 • ISBN: 9780988984721

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 10/07/2013 : 09:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zdravo Bojane! Mozes naruciti s oficijelnog sitea, koji je povezan s eBayom, ali postarina nece biti mala. Najbolja opcija ti je da jednostavno odes u svoj lokalni comic book store, das im ove kodove i oni ti to naruce direktno od distributera i ti ne platis nikakvu postarinu!

DJ, evo sada sam narucio preko ebaya, uzeo sam po jednu kopiju Miracle & Magic Wind, postarina i nije tako losa, ali mislim da mi se isplati naruciti posle svakog drugog broja, znaci sacekam da izadju #2 and #3 sledeci put pa narucim ponovo. Dobro mi zapakuj paket, Canada post ne pazi sa paketima ;)

Edited by - Bojan1981 on 10/07/2013 09:32:54
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/07/2013 : 11:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by emirem

izgleda da su Lone Ranger film ubili kriticari ovdje u Americi.

Ne pratim ratingse ali bas me iznenadilo...
Puno ocekivanja izgleda..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 10/07/2013 : 13:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam pre neki dan na National G. dokumentarac "Heroji strip prodavnica" u kojem se, između ostalog, pojavljuje i strip autor koji nudi svoj strip knjižari "Midtown Comics", ubeđuje menadžera radnje, daje razloge zbog čega bi njegov strip trebalo da se nađe na njihovim policama.

Da li si i ti, D.J., prošao taj put ili postoji neki drugi mehanizam?

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/07/2013 : 02:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

DJ, evo sada sam narucio preko ebaya, uzeo sam po jednu kopiju Miracle & Magic Wind, postarina i nije tako losa, ali mislim da mi se isplati naruciti posle svakog drugog broja, znaci sacekam da izadju #2 and #3 sledeci put pa narucim ponovo. Dobro mi zapakuj paket, Canada post ne pazi sa paketima ;)

Vazi! I hvala za narudbu!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/07/2013 : 02:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rick

Gledao sam pre neki dan na National G. dokumentarac "Heroji strip prodavnica" u kojem se, između ostalog, pojavljuje i strip autor koji nudi svoj strip knjižari "Midtown Comics", ubeđuje menadžera radnje, daje razloge zbog čega bi njegov strip trebalo da se nađe na njihovim policama.

Da li si i ti, D.J., prošao taj put ili postoji neki drugi mehanizam?

Ponudio sam strip na taj nacin u nekoliko striparnica i nije nimalo ugodno! Srecom ima ovdje uhodan sistem da ides preko distributera Diamond Comic Distributors koji ako ti prihvate knjigu stave je u debeli mjesecni katalog Previews koji dobiju svi shopovi, a i ljudi ga mogu kupiti u comic shopovima. No naravno ima i slaba strana te price, a to je distributer srednji covjek tako da i on mora dosta novca uzeti, ali ili to ili putuj po cijeloj Americi i sam nudi knjigu!

Inace nazalost nisam nikad bio u Midtown Comicsu u NY, niti sam ikad bio u NY, ali oni zato nude moje knjige, zahvaljujuci gore spomenutom distributeru! ;) Sto bi Dekara rekao: Nema biznisa do stripskog biznisa!

http://www.midtowncomics.com/store/search.asp?pl=16&q=magic wind

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000