forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Magicnog Vjetra u boji!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

bravo D.J.!!!!!!!!!!!!!!!!

Šta sam ti ja rekao!??? Uspjet češ sto posto!!!!! Svaki početak je uvijek najteži, sada če "vjetar pronjeti glas o tvojim stripovima" širom Amerike i Amerika če "planuti" ko šibica i za nekoliko godina ovi prvi brojevi če biti jedni od najtraženijih stripova, bit če to "američki" LMS 4.
Savetujem svima, da kupite nekoliko brojeva, jer čete omastiti brkove prodavajuči ih (samo trebate čekati nekoliko godina da se narod totalno navuče....).

Siguran sam da češ uspjeti!!!!!!!!!! Nadam se da češ se sjetiti nas forumaša, kada budeš postao milijoner!

Možda ne bi bilo loše, da počneš prodavati i reklamni material Magic Wind (T-shirts, šoljice za kafu, kape, prsluke, šešire,......šta god, samo da nosi lik Magic Winda) Amerika je to, oni sve kupuju!!!!!

Inače lijepo je vidjeti i ove lijepe cure sa video klipa, znači dosta djevojaka čita stripove u Americi, nice!!!!!!!!!

Hm, možda bi mi iz foruma bili prave face u Americi, dok ovdje u Europi smo izumirajuča vrsta....

Genijalan prijedlog, 1Euro! Inace, polako s milionerstvom, treba se prvo doci do nule, a to ne izgleda uopce lako!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/08/2013 : 22:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Vi mislite da sam ja spavao do sad! Otisao sam spavati u 2:30am i probudio se u 7am. Morao sam odvesti auto na mjenjanje ulja, a zatim posao, onaj pravi ne ovaj koji najvise volim!

ts ts ts, sve neki izgovori

samo polako, ali javljaj se

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

Inače lijepo je vidjeti i ove lijepe cure sa video klipa, znači dosta djevojaka čita stripove u Americi, nice!!!!!!!!!

Hm, možda bi mi iz foruma bili prave face u Americi, dok ovdje u Europi smo izumirajuča vrsta....

Pa, koliko sam ja načuo, u Americi su sada među tinejdžerima likovi koji čitaju stripove, igraju video-igrice i bave se ostalim geek stvarima dosta popularni.

Dobro si rekao za djevojke, tamo ih svakako više čita stripove... Još jedan razlog više zašto bih želio otići u Ameriku.

Inače, DJ, bravo! Imam osjećaj da se na ovom malom potpisivanju skupilo više ljudi nego prije dvije godine pri dolasku Nuccija i Burattinija u Zagreb, možda sam u krivu ali tako mi se čini. Nego, što je s onom Zagor grafičkom novelom? Jel se napreduje nešto što se toga tiče? Jesi li razgovarao s Buretom?

Nisam jos, jer sam zelio pricekati da jos ojacam reputaciju prije sto mu predlazem takve avanture! Ali ja sam jako impulsivan pa mu mozda jos veceras napisem email. Vidjet cu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

bravo D.J.!!!!!!!!!!!!!!!!

Šta sam ti ja rekao!??? Uspjet češ sto posto!!!!! Svaki početak je uvijek najteži, sada če "vjetar pronjeti glas o tvojim stripovima" širom Amerike i Amerika če "planuti" ko šibica i za nekoliko godina ovi prvi brojevi če biti jedni od najtraženijih stripova, bit če to "američki" LMS 4.
Savetujem svima, da kupite nekoliko brojeva, jer čete omastiti brkove prodavajuči ih (samo trebate čekati nekoliko godina da se narod totalno navuče....).

Siguran sam da češ uspjeti!!!!!!!!!! Nadam se da češ se sjetiti nas forumaša, kada budeš postao milijoner!

Možda ne bi bilo loše, da počneš prodavati i reklamni material Magic Wind (T-shirts, šoljice za kafu, kape, prsluke, šešire,......šta god, samo da nosi lik Magic Winda) Amerika je to, oni sve kupuju!!!!!

svaka čast na postu..samo mi fali jedna stvar...što mu ne predložiš izdavanje Malog Rendžera...da oplemeniti zaradu od MW-da?
novca nikad dosta..

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Izgleda odlično ali daj još malo kakve dojmove sa potpisivanja, što kažu ljudi i što kaže Manfredi. Ne moraš nužno odat insajderske informacije ali bilo bi poželjno

Pa ljudima se svida izdanje i sokirani su kad su saznali od Manfredija da je napisao 131 knjigu MW-a. 15 godina pisanja, bez prestanka! On sad priprema onaj novi serijal Adam Wild i jedan kraci, gangsterski, cini mi se od 4 knjige, sto se desava u Providencu. A takoder je radio na jednom specijalnom Teks projektu koji bi trebao izaci slijedece godine. Ne znam jel je to jos javno, pa bolje da sutim.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Inace, stalno sam ga pitao o Zagoru i on misli da je to Sergio Bonellijev kreativni vrhunac. Strip ispred svog vremena u kojem su svi zanrovi pomijesani i vole ga fanovi svih godina u Italiji. Kao sto sam vec napisao, kaze da su Zagorovi fanovi su jako odani i neki ni ne citaju nista drugo osim Zagora, a ja sam mu rekao da sam i ja to primjetio!
Kad je bio u Turskoj s Ferrijem, sokiralo ga je koliko je Zagor popularan tamo. Kaze dok su setali neka zena sto prodaje neke stvari, cim je prepoznala Ferrija ostavila je sve iza samo da ga pozdravi. Ferri je kao rock zvijezda tamo. Zatim kaze da je Ferri nevjerovatno jak, pravi Zagor. U nekom punk ili rock klubu u Turskoj, kad su neki bendovi svirali koncert za Ferrija on je tamo sjedio ispred pozornice citavo vrijeme satima, a Manfrediju se spavalo. Covjek je izdrzljiv i jak, nije ni cudno sto jos toliko crta u 83.-oj!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Bilo mi je zanimljivo cuti o odnosu izmedu scenariste, crtaca i Sergija. Manfredi mi je reako da je za Texa dosta tesko pisati scenarije jer ima puno postavljenih limitacija, vise od bilo kojeg junaka u SBE-ju. Rekao mi je kako je ustvari doslo do toga da stvori svoj novi serijal MW, nakon sto je radio na DD-iju.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9434 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/08/2013 : 22:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Deers

Izgleda odlično ali daj još malo kakve dojmove sa potpisivanja, što kažu ljudi i što kaže Manfredi. Ne moraš nužno odat insajderske informacije ali bilo bi poželjno

Pa ljudima se svida izdanje i sokirani su kad su saznali od Manfredija da je napisao 131 knjigu MW-a. 15 godina pisanja, bez prestanka! On sad priprema onaj novi serijal Adam Wild i jedan kraci, gangsterski, cini mi se od 4 knjige, sto se desava u Providencu. A takoder je radio na jednom specijalnom Teks projektu koji bi trebao izaci slijedece godine. Ne znam jel je to jos javno, pa bolje da sutim.

Zahvaljujem! Ovo za broj knjiga je očekivana reakcija, pogotovo kad se zna da je većina serijala izlazila mjesečno. Drukčija škola i drukčiji način pripovijedanja. Znači zadovoljan si kako je prošlo potpisivanje?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/08/2013 : 22:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Jesam, ne po prodaji koja nije bila velika nego najvise zato jer sam upoznao Manfredija i tako usao u taj magicni SBE svijet, na jedan dan!
Svarno imam puno respekta za SBE i ono sto nude fanovima. Toliko stranica kvalitetnog stripa za mali novac. Svaka im cast i nek nam jos dugo pozive!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/08/2013 : 00:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace, stalno sam ga pitao o Zagoru i on misli da je to Sergio Bonellijev kreativni vrhunac. Strip ispred svog vremena u kojem su svi zanrovi pomijesani i vole ga fanovi svih godina u Italiji. Kao sto sam vec napisao, kaze da su Zagorovi fanovi su jako odani i neki ni ne citaju nista drugo osim Zagora, a ja sam mu rekao da sam i ja to primjetio!
Kad je bio u Turskoj s Ferrijem, sokiralo ga je koliko je Zagor popularan tamo. Kaze dok su setali neka zena sto prodaje neke stvari, cim je prepoznala Ferrija ostavila je sve iza samo da ga pozdravi. Ferri je kao rock zvijezda tamo. Zatim kaze da je Ferri nevjerovatno jak, pravi Zagor. U nekom punk ili rock klubu u Turskoj, kad su neki bendovi svirali koncert za Ferrija on je tamo sjedio ispred pozornice citavo vrijeme satima, a Manfrediju se spavalo. Covjek je izdrzljiv i jak, nije ni cudno sto jos toliko crta u 83.-oj!

Fino je cuti ovako nesto.
Drago mi je da Manfredi nije neki nadrkanko koji hvali svoje cedo, a kudi druge. Rijetki su takvi danas.
Ako se jos cega sjetis, slobodno napisi.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/08/2013 : 00:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Fino je cuti ovako nesto.
Drago mi je da Manfredi nije neki nadrkanko koji hvali svoje cedo, a kudi druge. Rijetki su takvi danas.
Ako se jos cega sjetis, slobodno napisi.

He-he! Ono sto sam napisao ne znaci da misli da je Zagor najbolji u SBE-ju nego da misli da je taj serijal Nolittino najznacajnije kreativno djelo. Nekad je zbunjujuce posto kompanija i autor imaju nose isto ime!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/08/2013 : 10:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

He-he! Ono sto sam napisao ne znaci da misli da je Zagor najbolji u SBE-ju nego da misli da je taj serijal Nolittino najznacajnije kreativno djelo. Nekad je zbunjujuce posto kompanija i autor imaju nose isto ime!

Nije zbunjujuce, skontao sam vec upravo tako.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/08/2013 : 10:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bilo mi je zanimljivo cuti o odnosu izmedu scenariste, crtaca i Sergija. Manfredi mi je reako da je za Texa dosta tesko pisati scenarije jer ima puno postavljenih limitacija, vise od bilo kojeg junaka u SBE-ju. Rekao mi je kako je ustvari doslo do toga da stvori svoj novi serijal MW, nakon sto je radio na DD-iju.

Škrt si nekako na informacijama.
Je li spominjao koje limitacije, možda je zbog njih Nizzi i počeo pistai onakve budalaštine...

I kako je ustvari došlo do MV-a, ništa konkretno nisi reka...
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 09:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Škrt si nekako na informacijama.
Je li spominjao koje limitacije, možda je zbog njih Nizzi i počeo pistai onakve budalaštine...
I kako je ustvari došlo do MV-a, ništa konkretno nisi reka...

Ha-ha! Dobro si me skuzio. Neke stvari je bolje ne reci jer bi bile trac, posto se radi o odnosu izmedu ljudi u SBE-ju! A Nizzi je "sagorio" u hiperprodukciji, a ni limitacije Texa ne pomazu naravno, ono, koliko cesto i kako se Tex mora pojavljivati u stripu i slicno.
Barem cu sad postaviti slike iz 2. broja MW-a u boji.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 05/08/2013 : 10:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo jednominutne video montaze s Magic Wind #1 potpisivanja s cika Manfredijem

Razgovarao sam s njim nekoliko sati i uzivao u njegovim insajderskim pricama iz SBE-ja!

(Nije on uopce nizak nego sam ja 202cm)

Bas mi je drago. Keep up the great work!

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 10:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo kako izgleda drugi broj Magic Winda. U prodaji u 9. mjesecu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 10:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 10:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 10:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 05/08/2013 : 11:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Zar je 'Whopi' stvarno tako loš strip ?

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/08/2013 : 12:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Prvi broj i dalje nije stigao u Beograd. Jel znas DJ mozda kada ce da stigne?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/08/2013 : 14:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
uopće nije loše obojeno
ovo i dyd kolor mi odlično izgleda
zagorov color mi je uglavnom katastrofa
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/08/2013 : 14:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

uopće nije loše obojeno
ovo i dyd kolor mi odlično izgleda
zagorov color mi je uglavnom katastrofa

Mislim da ovo u Italiji boja Panini, a ne Reppublica.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 05/08/2013 : 14:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
Broj 2 izgleda vrlo dobro. Moracu da narucim sa Amazona.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/08/2013 : 21:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Zar je 'Whopi' stvarno tako loš strip ?

Pa nije bas los, ali je dosta slabiji od prva 4 broja, a i crtez mi je losiji. Ali zato originalni brojevi 6 i 7 (Dugi noz i Zmijin sin) rasturaju!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000