Oho! Bit ce to prava balkanska invazija! Ponudio bi ti ja smjestaj, ali imam mali stancic i vidjet cu ako cu ga moci ponuditi onom prvom forumasu koji je posjetu isplanirao vec od prosle godine. No mislim da ti barem mogu pomoci oko garantirane sobe u hotelu, sto inace nije uopce lako jer su svi hoteli rasprodani u to vrijeme.
A Frisenda je?! Onda dobro pogađam, jer sam pogledao sliku samo na tren, a kako je u topicu američkog izdanja direktno sam pomislio da je to nova Banetova naslovnica. Jbga.
Evo i nekoliko slika iz Magic Wind Vol.3: Lady Charity. Na Amazonu, 12.2.2014. Crtez je naravno dijelo nedavno preminulog majstora Joséa Ortiza. (Naslovnica je naravno dijelo naseg majstora Baneta Kerca.)
U 7. mjesecu za Comic-Con. Malo smo namjerno to otegnuli tj. tempirali, tako da u 5. mjesecu izlazi kratka Magic Wind sveska za Free Comic Book Day, a dva mjeseca kasnije i graficka novela, tj. broj 4, a ujedno to je i Frisendin americki prvijenac. Ili ti "kako ubiti tri muhe jednim zamahom"
U 7. mjesecu za Comic-Con. Malo smo namjerno to otegnuli tj. tempirali, tako da u 5. mjesecu izlazi kratka Magic Wind sveska za Free Comic Book Day, a dva mjeseca kasnije i graficka novela, tj. broj 4, a ujedno to je i Frisendin americki prvijenac. Ili ti "kako ubiti tri muhe jednim zamahom"
Pozdrav D.J. Jel moze da ti uplatim preko PayPala za brojeve 2 & 3? Mislim da i dalje imam informaciju za racun od prvog broja sto sam uzeo preko eBaya. Cujem se!
Pozdrav D.J. Jel moze da ti uplatim preko PayPala za brojeve 2 & 3? Mislim da i dalje imam informaciju za racun od prvog broja sto sam uzeo preko eBaya. Cujem se!