Uzeo danas 5 i 6 broj, i moram reci da je izdanje odlično napravljeno i nadam se da ce isto tako kvalitetan biti i Zagor I kolor je odličan, kolko sam shvatio to radi neki američki kolorist?
Uzeo danas 5 i 6 broj, i moram reci da je izdanje odlično napravljeno i nadam se da ce isto tako kvalitetan biti i Zagor I kolor je odličan, kolko sam shvatio to radi neki američki kolorist?
Hvala ti raicu1922! I Zagor ce biti kvalietetan. Mora biti ili ja necu moci mirno spavati da mi omiljeni junak lose izgleda! Boju na MWu rade Talijani, za Panini izdanje. Mi dotjeramo neke detalje, uglavnom krv i vatru.
Evo iznenadenja o kojem sam govorio! Dakle MW Vol. 7 Windigo izdanje ce imati dvije verzije: "regularnu" verziju s Banetovom naslovnicom i "variant" verziju sa novom ekskluzivnom Frisendinom naslovnicom! Frisendina verzija ima drugaciji dizajn tako da na koricama ne pise Vol. 7. Znaci odlican je izbor za one koji zele kupiti samo ovu knjigu, a naravno odlicna je i za kompletiste koji zele imati obe verzije!
Još ćeš nas natjerati da poput tellera uzimamo dvije verzije istoga stripa. Odlična je ova Frisendina naslovnica, morat ću dobro razmisliti što i kako postupiti. Da li će obje naslovnice biti ravnomjerno raspoređene na ukupni tiraž ili će regularna imati prednost u broju tiskanih primjeraka?
Još ćeš nas natjerati da poput tellera uzimamo dvije verzije istoga stripa. Odlična je ova Frisendina naslovnica, morat ću dobro razmisliti što i kako postupiti. Da li će obje naslovnice biti ravnomjerno raspoređene na ukupni tiraž ili će regularna imati prednost u broju tiskanih primjeraka?
Raspolovio sam tiraz u dva dijela. Znaci obje verzije imam jednaki broj. (Trebao sam reci limited edition, ljudi bi se potukli. Los sam businessman.)
He, he. Ček da vidiš šta će doći. No to šef kada odluči, on će vam pokazati.