forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Magicnog Vjetra u boji!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/03/2013 : 16:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Pa da, u slučaju Magičnog možeš napisat što hočeš iza i nećeš pogriješit jer znaš da je kvaliteta između korica.

Kad malo bolje promislim, ni ovaj "pure visual and story-telling heaven" nije toliko loš... umjesto "heaven" staviš "experience" ili nešto slično i to je to... bombastično i u glavu i smanjiš na "cheese-u".

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/03/2013 : 18:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Dizajn je prelijep, takodje i boja, ali ovaj text na zadnjoj korici ... uff, majko mila, bolje da i ne komentiram.

Ma reko sam ja tebi ace da se i ti počneš baviti izdavaštvom... Ionako se baviš prevođenje i striparijama, samo još malo digneš lovu za biznis i to je to! Uvijek možeš izgubiti, a izdavanje je sigurno i užitak.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/03/2013 : 06:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Hvala vam na savjetima!
Razmisljao sam nekoliko dana i jos uvijek se drzim onog instinkta koji me je i "ganjao" da napisem taj tekst na zadnjim koricama. Kad ga citam, uvijek, ama bas uvijek mi u glavi odzvanja onaj ozbiljan, duboki glas kao u najavama za neki americki akcioni ili triler film! Meni takve najave iako i jesu pomalo cheesy, privuku paznju i stvore znatizelju. Kao sto su Nagor, Pajdo i DeeCay napisali, Amerikanci su navikli na te bombasticne najave, a ja sve sto sam napisao to i mislim tako da je OK

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/03/2013 : 20:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja tu ne bih nista diro!

Magicni je odlican strip i sve sto je napisano na ovim zadnjim koricama je istina.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/03/2013 : 20:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ja tu ne bih nista diro!

Magicni je odlican strip i sve sto je napisano na ovim zadnjim koricama je istina.

Tako ce i biti!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 27/03/2013 : 21:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Kolor Magicnom odlicno pristaje, meni bolje nego CB. Svaka cast.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/03/2013 : 00:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja tu ne bih nista diro!

To govoris zato sto ti engleski nije maternji jezik (ili jezik kojeg veoma dobro poznajes kao 'second' language'). Vjeruj mi, dosta se toga valja popravit, ali ok, odluka izdavaca.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/03/2013 : 00:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Ja tu ne bih nista diro!

Tako ce i biti!

Steta.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/03/2013 : 01:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja tu ne bih nista diro!

To govoris zato sto ti engleski nije maternji jezik (ili jezik kojeg veoma dobro poznajes kao 'second' language'). Vjeruj mi, dosta se toga valja popravit, ali ok, odluka izdavaca.

Ace, mislim da ipak malo pretjerujes. Lijepo sam ti napisao da mi slobodno posaljes svoju verziju da cu je razmotriti. Jezik je gramaticki tocan, a sad drugo je sto ti se ne svida sto pise. Kazem ti, slobodno mi posalji sto bi ti napisao. Ja tek saljem za probni primjerak tako da se jos stigne promjeniti, ako treba.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/03/2013 : 01:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Posl'o prijedloge na tvoj email.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/03/2013 : 01:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvrsni prijedlozi prijatelju! Svidaju mi se!
Puno skromnije napisano od mojih hiperbola. Sto je zanimljivo inace mislim da sam dosta skroman, ne previse ponosan, ali izgleda kad se zapalim da svu bahatost izbacim na rekmlami na stripovima!
Danas navecer cu dobro razmisliti o ovome. Hvala ti!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/03/2013 : 02:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Izvrsni prijedlozi prijatelju! Svidaju mi se!
Puno skromnije napisano od mojih hiperbola. Sto je zanimljivo inace mislim da sam dosta skroman, ne previse ponosan, ali izgleda kad se zapalim da svu bahatost izbacim na rekmlami na stripovima!
Danas navecer cu dobro razmisliti o ovome. Hvala ti!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/04/2013 : 05:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://issuu.com/paninicomics/docs/magico_vento_preview

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/04/2013 : 06:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

http://issuu.com/paninicomics/docs/magico_vento_preview

Na nasem izdanju, Attila je malo zarumenio tu nesretnu, osusenu krv da bas ne izgleda kao nafta!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/05/2013 : 20:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo i privjua Magic Wind #1: Fort Ghost s naseg oficijelnog sitea:
http://www.epicentercomics.com/index.php/2013-03-30-16-50-21/2013-03-30-19-37-03/magic-wind-preview

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/05/2013 : 20:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se nova verzija teksta na zadnjim koricama.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/05/2013 : 20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
DJ, istina, novi tekst ti je super. Izgleda da si ipak nas'o pravu osobu da ti pomogne s tim.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/05/2013 : 20:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ortiz u boji nijeloš, ko bi rekao!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/05/2013 : 22:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

DJ, istina, novi tekst ti je super. Izgleda da si ipak nas'o pravu osobu da ti pomogne s tim.

Bome jesam! Ta "osoba" mi je zaista dala dobar savjet.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/05/2013 : 22:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ortiz u boji nijeloš, ko bi rekao!

Vjeruj mi ja sam bio najiznenadeniji! Sve se moze napraviti ako se ima smisla za to. Covjek koji boja ove stripove je i sam umjetnik, Sergio Algozzino. Iskreno, sad mi crno bijela verzija ove epizode djeluje slabo, kao da nesto fali. Barbatin i Ramellin crtez u drugom broju takoder izgleda odlicno u boji!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 03/05/2013 : 23:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Koliko sam shvatila izlazi 5.6., na taj datum sam i ja izasla.
Sretno ti bilo s ovim projektom. Naslovnice super izgledaju, odlicno je obojano... Vjerujem da ce prodaja dobro ici, pogotovo ako ih budes prodavao ljudima koji su potekli od Siouxa. Nek se uce o svojoj kulturi i nekadasnjim obicajima.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/05/2013 : 23:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Koliko sam shvatila izlazi 5.6., na taj datum sam i ja izasla.
Sretno ti bilo s ovim projektom. Naslovnice super izgledaju, odlicno je obojano... Vjerujem da ce prodaja dobro ici, pogotovo ako ih budes prodavao ljudima koji su potekli od Siouxa. Nek se uce o svojoj kulturi i nekadasnjim obicajima.

MW#1 izlazi 12.6. (Distributer je to promjenio.)
Dobra ideja za Siouxe! Vec sam si mislio da bi ih bilo dobro kontaktirati, samo to treba malo istraziti.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 03/05/2013 : 23:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Mozda i bolje da su promijenili datum. Zadnje vrijeme me prati peh.
Koliko znam , dosta je Siouxa opstalo. Ja sam to izjavila iz zafrkancije ali kad malo bolje razmislim uopce nije losa ideja. Samo nemoj izazvat neki rat, da opet pocnu pruge napadati.
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 04/05/2013 : 07:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.epicentercomics.com/index.php/2013-03-30-16-50-21/2013-03-30-19-37-03/magic-wind-preview

It looks great. All you need is good marketing now to reach the bigger audience and you'll be on the way to the promise land! Keep up the great work guys. By the way, where can buy an copy?

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/05/2013 : 10:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastsioux

quote:

It looks great. All you need is good marketing now to reach the bigger audience and you'll be on the way to the promise land! Keep up the great work guys. By the way, where can buy an copy?

Hvala! Marketing je najteza stvar.
Vidim da zivis u Americi, znaci moci ces kupiti stripove u vecim striparnicama i na Amazonu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000