43 godine Alan Forda u HR HIPNOSOVA SVIRKA već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Bas me zanima kakva ce biti prodaja Dilana kad se spoji sa Veselim.
bit će jednaka, isto pitanje je bilo kad se Ludens ekstra spojio sa prvim brojem DD-SD - ništa se nije promijenilo, iako se većina nas ovdje ljutila što ne ide godšnje 12 novih priča već sve kreće ispočetka..
većina kolekcionara u Zg niti nema izdanja VČ-a ili su ih čitali ali ih ne skupljaju - ja ih, primjerice, imam, ali ću kupovati dalje ekstra BEZ PSIHOZE da li ili neće opstati izdanje.. to pitanje me više ne muči jer ovo što imam od VČ-a pokriva oko 12 idućih kalendarskih godina Ludensa (ritmom 6 priča godišnje)..
43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 23 već u SNK HIPNOSOVA SVIRKA u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Bas me zanima kakva ce biti prodaja Dilana kad se spoji sa Veselim.
pa sigurno neće narast prodaja,ali ništa dramatično se nije dogodilo kad je Zagor redovni stigo do Tajne Sumera ili Dilan extra uhvatio prve redovne SD Dilane.... bar Zagor i Dilan imaju prodaju da jih nekoliko stotina manje ne može ugrozit....bar ja tako mislim, e sad koje su brojke, to zna Bernard i još par ljudi, možda i Globinja ali kako je baniran, ne javlja se više...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mislio sam vise da li ce biti ugrozen tj smanjenje "nekoliko stotina komada", kao sto Feniks rece, moze rezultirati tromjesecnim izlaskom a ne dvomjesecnim- nadam se da nece doci do toga.
Mislio sam vise da li ce biti ugrozen tj smanjenje "nekoliko stotina komada", kao sto Feniks rece, moze rezultirati tromjesecnim izlaskom a ne dvomjesecnim- nadam se da nece doci do toga.