forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Amerolog 2012 - Pobjednici
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/01/2013 : 17:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Je li ovo bilo takmičenje za Amerologa 2012. ili Superherojologa 2012. ?
Bušidu svaka čast, ali sve ostale slabo viđam na topicima o Princu Valijantu,Asterios Polipu,Usagiju,Boneu,Rip Kirbiju,Crnoj rupi,Ofucanom Holivudskom filmu,Stiv Kenjonu,Paklu,....

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/01/2013 : 19:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
pa sad za mene mogu reč da se nisam javljao na ovim temama jer su ili svi več rekli što se treba reč prije mene ili se barem po mojem mišljenju neke teme mogu i zdužit u jednu pa bi tako mogle oživit. sad da pričam o tome kad če možda izač neko naše izdanje stripa koji je bio originalno izašao godinama davno nije baš moj forte, pa i ne otvaram te teme.
meni je više važno da pročitam neke novosti o tome što če ili jest izašlo ove godine nego da pričam o tome koji reprint če se pojavit na amazonu. to mogu nači i sam. u stvari najviše volim neko prijatelsko predrkavanje o tome zašto je nešto nekome dobro ili nije dobro (ako je barem malkice dobro argumentirano :))

mislim, da svi mi tu znamo da obstoji nesuperherojski strip (barem ja više kupujem to) ali fakt je da superherojštine dominiraju američko tržište. sad ako očeš možemo mi otvorit još koju temu koja zaokupljuje sve što nije superherojsko pa da napalimo i ostale (ali samo ako obečaju da če nas slušat kad kažemo da je nešto stvarno treba kupit :P )

a na kratko; mislim da su pravi ljudi pobiedili i čestitke svima :D

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/01/2013 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Je li ovo bilo takmičenje za Amerologa 2012. ili Superherojologa 2012. ?
Bušidu svaka čast, ali sve ostale slabo viđam na topicima o Princu Valijantu,Asterios Polipu,Usagiju,Boneu,Rip Kirbiju,Crnoj rupi,Ofucanom Holivudskom filmu,Stiv Kenjonu,Paklu,....

Da, apsolutno si u pravu..mene zanima samo superherojstina i eventualno neki rad Moorea van toga..tako da je Bushidova pobjeda vise nego zasluzena..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/01/2013 : 19:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

sad ako očeš možemo mi otvorit još koju temu koja zaokupljuje sve što nije superherojsko pa da napalimo i ostale (ali samo ako obečaju da če nas slušat kad kažemo da je nešto stvarno treba kupit :P )

Sloppy, pa jebemu život, zašto sam ja otvara ovaj topic onda?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39820

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/01/2013 : 21:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by sloppy

sad ako očeš možemo mi otvorit još koju temu koja zaokupljuje sve što nije superherojsko pa da napalimo i ostale (ali samo ako obečaju da če nas slušat kad kažemo da je nešto stvarno treba kupit :P )

Sloppy, pa jebemu život, zašto sam ja otvara ovaj topic onda?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39820

da imaš pravo. nisam več od 2011 ništa dodao na moj popis
evo nova godina pa nove preporuke ima da padnu

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/01/2013 : 21:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
šalim se malo ljudi :)

srećna nova svim amerolozima (i da se više bavite nesuperherojskim stripovima :) )

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/01/2013 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

srećna nova svim amerolozima (i da se više bavite nesuperherojskim stripovima :) )

Sretna i tebi, i da se više baviš superherojskim stripovima.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/01/2013 : 09:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Sretna i tebi, i da se više baviš superherojskim stripovima.

pa šta mu je na Avataru?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 03/01/2013 : 11:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Nisam stigao prije, pa evo čestitke nominiranima i naravno pobjednicima!

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/01/2013 : 13:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Bushido! Zasluženo pobjeđuješ.

Čestitke također rada 13 za lijepu kolekciju.

Ostalim kandidatima mogu samo citirati staru pučku mudrost: Važno je sudjelovati, a još važnije pobijediti!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000