Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21136 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/01/2013 : 17:47:56
|
Je li ovo bilo takmičenje za Amerologa 2012. ili Superherojologa 2012. ? Bušidu svaka čast, ali sve ostale slabo viđam na topicima o Princu Valijantu,Asterios Polipu,Usagiju,Boneu,Rip Kirbiju,Crnoj rupi,Ofucanom Holivudskom filmu,Stiv Kenjonu,Paklu,.... |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 01/01/2013 : 19:13:16
|
pa sad za mene mogu reč da se nisam javljao na ovim temama jer su ili svi več rekli što se treba reč prije mene ili se barem po mojem mišljenju neke teme mogu i zdužit u jednu pa bi tako mogle oživit. sad da pričam o tome kad če možda izač neko naše izdanje stripa koji je bio originalno izašao godinama davno nije baš moj forte, pa i ne otvaram te teme. meni je više važno da pročitam neke novosti o tome što če ili jest izašlo ove godine nego da pričam o tome koji reprint če se pojavit na amazonu. to mogu nači i sam. u stvari najviše volim neko prijatelsko predrkavanje o tome zašto je nešto nekome dobro ili nije dobro (ako je barem malkice dobro argumentirano :))
mislim, da svi mi tu znamo da obstoji nesuperherojski strip (barem ja više kupujem to) ali fakt je da superherojštine dominiraju američko tržište. sad ako očeš možemo mi otvorit još koju temu koja zaokupljuje sve što nije superherojsko pa da napalimo i ostale (ali samo ako obečaju da če nas slušat kad kažemo da je nešto stvarno treba kupit :P )
a na kratko; mislim da su pravi ljudi pobiedili i čestitke svima :D |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/01/2013 : 19:26:38
|
quote: Originally posted by anto
Je li ovo bilo takmičenje za Amerologa 2012. ili Superherojologa 2012. ? Bušidu svaka čast, ali sve ostale slabo viđam na topicima o Princu Valijantu,Asterios Polipu,Usagiju,Boneu,Rip Kirbiju,Crnoj rupi,Ofucanom Holivudskom filmu,Stiv Kenjonu,Paklu,....
Da, apsolutno si u pravu..mene zanima samo superherojstina i eventualno neki rad Moorea van toga..tako da je Bushidova pobjeda vise nego zasluzena.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/01/2013 : 19:31:44
|
quote: Originally posted by sloppy
sad ako očeš možemo mi otvorit još koju temu koja zaokupljuje sve što nije superherojsko pa da napalimo i ostale (ali samo ako obečaju da če nas slušat kad kažemo da je nešto stvarno treba kupit :P )
Sloppy, pa jebemu život, zašto sam ja otvara ovaj topic onda? http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39820 |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21136 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/01/2013 : 21:33:31
|
šalim se malo ljudi :)
srećna nova svim amerolozima (i da se više bavite nesuperherojskim stripovima :) ) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 01/01/2013 : 23:22:20
|
srećna nova svim amerolozima (i da se više bavite nesuperherojskim stripovima :) )
Sretna i tebi, i da se više baviš superherojskim stripovima. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/01/2013 : 09:35:16
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
srećna nova svim amerolozima (i da se više bavite nesuperherojskim stripovima :) )
Sretna i tebi, i da se više baviš superherojskim stripovima.
pa šta mu je na Avataru? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 03/01/2013 : 11:40:11
|
Nisam stigao prije, pa evo čestitke nominiranima i naravno pobjednicima! |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 03/01/2013 : 13:50:11
|
Čestitke Bushido! Zasluženo pobjeđuješ.
Čestitke također rada 13 za lijepu kolekciju.
Ostalim kandidatima mogu samo citirati staru pučku mudrost: Važno je sudjelovati, a još važnije pobijediti! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Topic |
|