forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Netko je pistoff
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2002 : 21:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
O da, itekako je gasio Forum, i ne samo forum nego i cijeli sajt. To ti mogu potvrditi i ostali ljudi. Sto se tice mojih svadja s njim i Lukom Papesom, ja imam, tj. VJ ima snimljenu legendarnu raspravu mene i njih dvojicu u kojoj oni mene uvjeravaju da je Sergio Bonelli pseudonim Guida Nolitte i u kojoj je Zagor sve moje odgovore izbrisao. Mozemo to staviti negdje na Forum, ako bas hoces vidjeti.
Dalje, VJ JE moderator, to se dobro vidi kad dođes na početnu stranicu Foruma. Stari postovi u Burzi (i Svaštari, i Test Forumu) JESU izbrisani (tj. nisu izbrisani nego prebačeni u Arhivu, odakle ce se poslije izbrisati, kad budem potrošio sav slobodni prostor na serveru) - i to se isto vidi na pocetnoj stranici foruma - zuta ikonica "folder" sa slovom A.
Eto, na sve sam odgovorio . Ali moram reci da su ti ovaj put prijedlozi i kritike korisni i konstruktivni, samo nisi dobro gledao, jer su te stvsri vec napravljene

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 15/12/2002 : 23:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mozemo to staviti negdje na Forum, ako bas hoces vidjeti.

ja bih to rado vidio ako nije problem

Gulp!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/12/2002 : 08:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i ja isto

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/12/2002 : 16:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ti si se svadjao s Lukom Papesom ( saznalo se da je Papesa nekakv muljator a otkud je to Zagor mogao znati )
pa sto
A DD je imao cest obicaj da se svadja s Zagorom
njih dvojica su se cesto svadjali i valjda se nisu podnosila
imam i ja neke podatke o tim svadjama
ali mene to neinteresira
bitno da je Zagor sasvim normalna osoba
i da je mnogo napravio
cak i vise nego ti
u svakom slucaju
on je zacetnik
ti si vidio njegove greske i lako je poslje biti pametan i bolji iako i za to treba znanje
mene ta prepucavanja oko toga ko je bolji nezanima
iako mi je iskreno receno ZWS u mnogim stavkama bio bolji
dakle oba sajta su na svoj nacin dobra
kako kome i za koga
iako jedan vise neradi
pa nisam gledao ali eto valjda ce biti bolje ( pretpostvljao sam da prostora nedostaje svremenom i da ce neki podaci trebati biti izbrisani )
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/12/2002 : 16:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ja sam se svadjao sa Lukom ali Zagor je stao na njegovu stranu jer ga je smatrao prijateljem i vjerovao mu je na rijec (zvuci poznato, a Krugeru ).
Slazem se da je Zagor puno napravio, ali da je napravio vise nego ja ili da je njegov sajt bio bolji, ne bih se slozio. Naravno, ja sam tu subjektivan, ali mislim da je realno gledajuci ovaj sajt ipak puno bolji. Ja sam vidio njegove greske i lako je poslije biti pametan? Njegove greske su bile polupismenenost, zastarjeli i nedosljedan dizajn i neprofesionalnost, a za to ne trebam vidjeti njega da bi znao da se to tako ne radi. Ali dobro, ne zelim o tome raspravljati niti da se oko toga povede rasprava. Na kraju si ipak dobro rekao da su oba sajta na svoj nacin dobra.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/12/2002 : 18:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
nebih rekao da je njegov sajt bio polupismen
osim naravno tih Lukinih tekstova
koji su vise manje djeciji
ili na nivou desetogodisnje djece
neznam odakle je Luka izvlacio te tekstove ili ih je sam radio
no sto se tice prevedenih stipova s talijanskog tu se nemoze reci o losim tekstovima a narocito o losim prevodima
dizajn je vise manje dobar
a tehnickom pogledu je svakako tvoj sajt bolji
no Zagor je planirao tako i tako napredovati
kako je tvoj sajt izgledao na pocetku a kako sad
neki ce reci da je onaj tvoj sajt od prije godinu dana losiji nego danas
no to je i normalno
on je vise napravi zato sto je sve zapoceo
pa da je i bio najgori od svih sajtova na svjetu ( a nije ) bio je prvi
dakle veliku ulogu je imao kao pokretac a to nije za odbaciti ili potcjenjivati
meni je tamo bilo bolje
ko zna kao bi Zagorov sajt danas izgledao da je napredovao kako je planirano a ne da je ugasen
mozda bi bio isto ovako preprometan i dosadan
a mozda i nebi
a sto se tice opaske o poznanstvu ona ne stoji
ja sam prijatelje upoznao uzivo a Zagor nije nikog
i svakako mu je bilo teze u procjeniti
a to sto je moj prijatelj pogijesio javno je i priznao
no ima onih koji cesto grijese ili ponekad a nedaju si priznati
da li to mozda moze zvucati poznato
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 16/12/2002 : 20:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
Pretjerujes Krugeru ali nema veze!
U svakom pogledu osvjezujes forum!
Bez tebe bi stvarno bilo puno monotonije a i dosadníje,steta sto
se ne orjentises na neke korisnije teme,steta...

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 16/12/2002 : 21:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Mefisto III jesili dobio email..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 16/12/2002 : 21:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
pitaj boga :)

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce( budala nemoze glumit pametnog covjeka)
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 16/12/2002 : 22:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

Mefisto III jesili dobio email..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..

Jesam dva ali neznam kako da vidim sta si mi poslao,mislim
cime da otvorim...?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/12/2002 : 22:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
neznam da li sam u necemu pretjerao
govorio sam vrlo tolerantno i blago
cak nereagiram privremeno na upadice
u svako slucaju neznam u cemu sam pretjerao
nevolim samo hvalospjeve
a nisam jedini
nadopunio sam se na steinbrenera i na stinkiyja
posto neznate kako je bilo na ZWS nemozete o tome pricati ( oni koji nisu imali priliku da je upoznaju )ako mislite da je pretjerivanje ako sam nesto dobro rekao o toje stranici i previse sam blago pricao o tome , trebao sam i vise hvaliti ZWS iako nemam obicaj samo hvaliti za to su drugi bolje raspolozeni
mi mozemo dati kritiku koji smo posjecivali tu stranicu
a vecina koji su posjecivali tu stranicu su je hvalili
cak vise nego ovu ( u omjeru broja ljudi )
no bio je manji broj ljudi i bilo je mirnije
ja sam rekao svoje misljenje o tome
neznam zasto bi se netko uvredio ako kazem da mi je sad dosadno na forumu
to je moje misljenje
netko ima vjerovatno drugacije misljenje
to sto se nemogu ukljuciti u zanimljive teme je razlog zato sto ih nema
trenutno je jedino svastarta kako tako
necu se ljutiti kao Dzimi Gitara zbog nekih pretjerivanja
svakome se nesto svidja a nekome opet to ne

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/12/2002 : 22:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Cuj, Forum ne mozes poistovjecivati sa www.stripovi.com. Forum je samo dio sajta i ako ti je na Forumu dosadno to nema veze sa sajtom. I na ZWS je znalo biti jako dosadno sto se Foruma tice. Ali usporedi sajtove bez foruma. Pogledaj koliko informacija ima ovdje a koliko tamo. Pogledaj intervjue, novo na kioscima, reportaze, slike, naslovnice, pretrazivanje, top listu... Svega toga tamo nije bilo ili je bilo polovicno i lose napravljeno (npr. naslovnice). Naravno da su prijevodi na skeniranim stripovima bili dobri kad ih je radio Dok Lester. Pogledaj Zagorove "recenzije" epizoda pa ces vidjeti koliko je to pismeno, a to nije pisao Luka. Vecina ljudi koja j edolazila na ZWS ju je hvalila, kad je bila jedina, ali pitaj ih da je usporede sa ovom pa cemo vidjeti (zanemari Forum, koji po meni nije nista losiji nego tamo, dapace, ali eto, cisto usporedi sajtove). Ne volim ni ja samo hvalospjeve, cijelo vrijeme od ljudi trazim suradnju, prijedloge i kritike, ali zasto je problem ako pohvala dolazi sa razlogom?

Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 16/12/2002 : 22:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
Ukratko Krugeru na moj prvi post su uticala tvoja zadnja dva reda:
quote:
no ima onih koji cesto grijese ili ponekad a nedaju si priznati
da li to mozda moze zvucati poznato

No mogao sam proci bez komentara ali mi je to malo zvucalo kao
provokacije,ne mene nego nekog treceg.
Inace neznam sta se tada desavalo na ZWS,zato si u pravu ali onako kako je ja znam
ova mi se vise svidja!
Sve u svemu sam napisao repliku samo zbog tvog komentara na kraju tvog predposljednjeg posta,pozurio sam,nijesam trebo nista reci
ali sad je kasno.Bas je kasno i idem na spavanje,umoran sam.

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 17/12/2002 : 01:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
slazem se s markosom, bio sam i na ZWS-u u svoje vrijeme i objektivno govoreci stranica je bila sto bi se reklo OK ali neusporediva s ovom po kvaliteti. Tehnologija napreduje i vidi se da markos ide u korak s njom pa su tehnicki stranice puno bolje organizirane i napravljene. Pogledaj samo pretrazivanje, napravljeno je genijalno dok je to na ZWS-u bilo nekako nabacano. Svaka cast prvim stranicama ali samo najbolje prezivljava i ostaje. Tako da mislim sve i da ih Zagor nije ugasio te stranice bi postepeno odumirale. Uz to stripovi.com imaju i solidnu reklamu. Bravo markose.

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/12/2002 : 10:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Mefisto to se odnosilo an Markosa
ka je mene Markos pitao da li to zvuci poznato
nisi reagira
kad sam ja pitao
reagira si
znaci ona moja teorija da se prema svim odnosi nejednako uvjek ispliva
da li sam provocira ili ne
to ce ostati tajna jer sto goda da kazem necete mi vjerovati
Leopold
nisam siguran da tehnicka poboljsanja mogu nadomjestiti kvalitetu foruma
stranica mozda nije bila savrseno organizirana
ali je bila solidan i nebi odumrla da Zagor nije odustao zbog nekih tehnickih problema
no ako si bio u zadnje vrijeme na toj stranici onda si primejtio ( ako si uopce sto primjetio tamo dobro ) da je taman pocela napredovati i onda je stala
proslo je puno vremena od tad i nisam siguran da bi bila ova bolja od one osim u tehnickom smislu
sto se tice nedovrsenih matrijal i ovdje ih je bilo ili ima
nepotrebno je prigovarati Zagoru na necemu sto je privodio kraju
mozda je islo sporije ali je islo
tvoje je misljenje koja je tebi bolje
meni je ona bila bolja
tebi ova
netreba zbog toga stvarati probleme
sto se tice recenzija nisam primjetio da ovjde ima nesto posebno bolje
mozda je bolje slozeno
no ima i stvari koje se zanemaruju ili zbog nedostatka vremena ili ko zna zbog cega
dakel o vecini stvari smo i tamo o tome pricali i podatci su radjeni ili zapoceti tamo
dakle nemojte previse omalovazavati onu stranicu
neposteno je
slaganje podataka je tehnicki netko dobro uradio
ali potragu za tim podacima su uradili uglavnom drugi

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/12/2002 : 11:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam siguran da tehnicka poboljsanja mogu nadomjestiti kvalitetu foruma
stranica mozda nije bila savrseno organizirana
ali je bila solidan i nebi odumrla da Zagor nije odustao zbog nekih tehnickih problema

Opet ti brkas kvalitet stranice sa kvalitetom Foruma. To nema veze jedno s drugim. A opet, po meni je ovaj Forum bolji, ako nista drugo ima puno vise ljudi. Zagor nije odustao zbog tehnickih problema. Odustao je zbog nekoliko razloga a jedan je novac. Jer i ja bi imao tehnickih problema da nisam iskesirao 150 Eura i platio hosting a ne koristio free web space. To ti je to, koliko para, toliko muzike. Drugi je sto su mu stripovi dosadili i sto je covjek otisao 6 mjeseci na lutanje po svijetu, treci je sto on nije programer nego serviser i neke stvari jednosatavno ne zna napraviti.
Ali molit cu da se ovo ne shvati kao pljuvanje Zagora, ja cijenim i njega i njegov sajt i covjek je zaista bio prvi i napravio je jako puno i to se ne moze osporiti. Radio je sajt kako je najbolje znao i umio i to je u ono vrijeme bilo odlicno, ali jednostavno, s danasnje pozicije, ZWS je puno losiji od stripovi.com.
quote:

sto se tice recenzija nisam primjetio da ovjde ima nesto posebno bolje
mozda je bolje slozeno

A daj sad, opet pretjerujes. Evo npr. par njegovih "recenzija":

13.NASILJE U DARKVUDU
Prvi zagor objavljen kod nas 68-me. Odrezano mu je prvih par "nevažnih" stranica, I zadnjih "važnih 40 stranica". Usprkos tome, da se pohvatati priča. Vojna jedinica "Crni Vukovi" na čelu sa Klausom misle očistiti teritorij od indijanaca jer ih je pozvao u pomoć jedan pukovnik koji misli da su mu Indijanci ubili sina. Namještaljka.

17.KLARK SITI
Zagorov strip sa naslovnicom Tex Willera. Izgleda da su oni moroni iz Dnevnika bili drogirani kad su izdavali strip. Obična priča, ali ima duh. Zagor i Čiko se ubacuju među neke cirkusante i upadaju u zločinačko selo "Klark Siti", koje nosi naziv po imenu šefa bande, i Zagor špijunira... nisu ih porazili, I kraj priče je nedorasao. Ne, kraj nije odsječen, tako priča završava i u Italijanskom orginalu.

21.KUĆA UŽASA
Nedostaje prvih 19 stranica. Tako da je Zagor već susreo Bat Baterttona i Stanforda, i oni odlaze u kuću (prokletu) Stanfordovih, gdje se stalno navodno prikazuje Prišila, davno spaljena "vještica". Više sadrži iskre humora nego horora na što sugeriše super naslovnica.

26.UBICA IZ DARKVUDA
Jednostavna priča. Neko ubija indijance, i oni misle da su neke "sile" u pitanju, tako da se Zagor baca na istragu.

Usporedjivato ovo sa nasim recenzijama je smijesno.

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 17/12/2002 : 17:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote

čak bi i ja bolje napisao

Gulp!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/12/2002 : 23:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Dobro forum mu je bio bolji , za mene
mozda ne i zbog broja ljudi nego klime
nije bitno ni to sto nekad nije uvjek zanimljivo sad na ovom forumu
a mozda je tako i bolje
Zagor je bio serviser i uradio je mnogo
meni je njegov sajt drazi
te recenzije su vrlo kratke
ali sadrze dosta informacija
nisu svi novinari da moraju u detalje znati o pojedinom stripu ( a znam i neke novinare koji vise pogrijese od Zagora a trebali bi znati svoj posao , no izgleda da ne , ovo se odnosi na neke Klikove kretenske novinare , slucajno sam to zapazio ali vrlo mnogo su rekli o svojoj " profesionalnosti " pa je jedan Zagor bolji kao novinar koji nema pojma o tom poslu i sve je radio onako iz svoje glave i kako je kad imao vremena ali je uradio, novinarova kvalitwta je u nepristranosti )
tesko je napraviti nesto bolje
a i za to treba vremena
u ono vrijeme je ta recenzija bila odlicna
s koliko je ljudi raspolagao kao pomoc
a i one sto je pisao Luka na neki nacin imaju svoju draz
Tomek sigurno bi napravio bolje
no da si imao posla kako on nevjerujem da bi
a i rekoh meni su drage
ja u svojoj prirodi volim i tako jednostavne stvari koje naizgled izgledaju nekome nezanimljivije a s uzitkom cu naci nekim kretenskim stvarima koje naizgled izgledaju kako zanimljive
meni su zanimljivije od detaljnog streberskog prepisivanja i savrsenog slaganja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/12/2002 : 23:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
u tom Klikovom novinarskom tekstu ( ustvari radi se o dva )radi se o glazbi
jedan govori o Nirvani i cjelo vrijeme pljuje o Kobeinu iako se pokusava izvuci isticanja kultnosti Nirvane
drugi clanak govori o pop kretenusi Pink i njezinoj rokerskoj dusi
problem je u tome
sto tekstovi opisuju put ta dva glazbenika
dakle opisuju zivot jednog i drugog glazbenika
opisuju
i u mnogim stvarima ova dva glazbenika su imala slican zivot
a to su
rastava roditelja
buntovnost u mladosti
uzivanje droge
no jednog glazbenika dizu u nebesa a drugog totalno pljuju
ako je taj Klik nepristran onda se nebi treba tako ponasati
dakle o kretenusi Pink sve najbolje zato sto je nus produkt ovog drustva ali kao divlja zvjer i zato sto mrzi ljude
a o Kobejnu sve najgore zato sto je zrtva drustva i sto se on buni protiv sistema i nemrzi ljude vec drustvo
jedna profesionalna kuca si to nebi smjela dozovoliti pristranosti jednom stilu glazbe
onaj ko pise clanke treba to raditi profesionalno a ne iznostiti svoje perverzije ( u svakom slucaju onaj clanak o Pink je pun hvalospjeva a onaj o Kobejnu perverznoj mrznji prema njemu )
da negovorim o Playboyu kad je napisao da se Cobein ubio 1995 ( koji sitan lapsus )
sto onda reci za profesionalce
Zagor je umjetnik teksta prema ovim kretenima koji nezanju raditi posao za koji su placeni
no izgleda da je bitno prodati casopis a nije bitno kakao ces napraviti tekst
eto zagor se trudio
ti se trudis na drugaciji nacin
zelis da to bude sto bolje
on je htio da uopce nesto postoji
i u svakom slucaju bolje da je forum posjecen
ali da se nepretjeriva u otvaranju tema
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6242 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 18/12/2002 : 12:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ma Klik je zakon.Kad se samo sjetim koliko sam se smijao dok sam čitao članak "11 najgrubljih i 11 najružnijih nogometaša".Tekstovi su im zanimljivi i duhoviti i tu su bez konkurencije.
Inače,ono što radi Pink je smeće i ne mogu je smislit (iako je rođena na isti dan iste godine kao ja) a Nirvana je sasvim proječan grunge bend.Žalosno je da su i Pink i Cobain pa i npr. Eminem popularni zbog svog načina života/prošlosti/stila a ne zbog muzike koju rade (ako je to što Eminem radi uopće muzika).To nikad nisam a i neću razumijeti.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/12/2002 : 12:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Klik je smece isto kao i Pink, isto kao i Co(m)bain, ali svi su ipak manje smece od Eminema, koji je kralj svih smetlara!

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 18/12/2002 : 19:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
Eminem je smetlar na kubik al postoji jedan još veći od njega a to je Marilyn Manson kojeg ja uopće ne držim ljudskim bićem!
Pink je odvratna, a Kurt i kompanija ni meni nikad nisu bili niš posebno, osim par pjesama. No Nirvana i ta grunge revolucija početkom 90-ih svakako su bolji od ovog numetala danas i nekakvih "poppunkera" koji s punkom nemaju veze (Blink 182, Sum 41)!
Općenito MTV je uništio dobru glazbu prvenstveno zato što je osnovni proizvod "glazbene" industrije postao spot a ne pjesma, tj. oko spotova se vrti najviše para jer su oni u biti reklama za ostale proizvode (hranu, odjeću). Nije ni čudo što dobar rock izumire jer je to glazba namijenjena SLUŠANJU i KONCERTIMA, a ne gledanju nekakvih silikonskih kretena koji paradiraju na malim ekranima. Trenutačno su u MTV žiži rap i r'n'b, a dobar zvuk gitare više se skoro i ne čuje.
Agresivnom reklamom i promicanjem svojih izvođača MTV je postao svojevrsni glazbeni nacist. Žalosno je što upravo MTV diktira trendove kako u glazbi, tako i u odjeći.
Jer danas je MTV postao simbolom jedne generacije sasvim novih teenagera. Eksploatacija mladeži je dostigla krajnje granice: promislite malo i shvatit ćete da su glavni konzumenti trendovske glazbe, odjeće, hrane upravo maloljetnici. Prije nego što se posve izgubim spomenuo bih još nešto: te groteskne MTV nagrade održavaju se na svakom kontinentu i postupno postaju, poslije Svjetskog nogometnog prvenstva i Olompijskih igara, glavni medijski događaji na planetu. Ti ljudi imaju obraza dijeliti svoje nagrade u zemljama Azije, gdje ogroman broj stanovništva rade kao robovi u postrojenjima velikih kompanija (Nike, McDonalds..) čije proizvode sami reklamiraju. Ali sve je to novac, prljavi novac, i nije važno tko su tu marionete i tko kime manipulira, bitno je da bankovni račun raste.
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 18/12/2002 : 20:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče foruma, na njemu sam kratko pa nisam upućen u razmirice između bivših moderatora ali jedina mi je želja da ovaj sajt potraje i da sve bude divno i krasno. Pa valjda će i biti.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2002 : 20:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pa Cobein je bio gubitnik
no meni se svidja kako je svirao i pjevao
netreba se izivljavati o njegovom stvaralastvu kako to cini Klik
Pink je valjda proizvod kakav bi covjek trebao biti danas
takav je i Merli Menson i Enimen
Enimen uopce nije glazbenik
on ustvari prica a oni u MTV su ga proglasili umjetnikom i svi su to shvatili zdravo za gotovo
trebao bi biti divlja poludjela zvjer ispraznjenog mozga zbog uticaja droga
e takvi su Enimen i Pink i Menson
divlje zvjeri su i u privatnom zivotu
ako je istina ono sto o njima pisu
Cobejn je bio drugacija vrsta od ovih nus proizvoda
nije imao sjajan zivot ali zbog toga nije mrzio druge ljude kao ovi kreteni
Boc sto se tice sum 41 tu si u pravu ( jer su se prodali i dozovlili da ih komercijaliziraju )
ali Blink je drugacija vrsta
oni sviraju punk
i to dosta britak
barem za sad
mozda je to vec isfurano i vec vidjeno po ko zna koji put ali meni se opako svidja
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2002 : 20:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
evo upravo slusam malo stariji album NOFX
i gledam kako jadno zvuce u odnose na novije albume
i koliko su bas Blinkovci zesci
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000