forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ANONYMOUS.HR
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2013 : 15:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
znači tribaju se svi bavit kriminalom? super rješenje .
postanimo poput Hondurasa ,prava banana država s gomilom bandi .

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 06/01/2013 : 15:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

nije kriminal za svakog, neka prvo probaju očistiti svoja dvorišta i ulice- metlom... pa ako se dobro primi neka nastave- lopatom, najboljim sredstvom za suzbijanje depresije...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 06/01/2013 : 16:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by zeljko

radim desetljeće
živim u hobitskoj rupi
ponekad pješačim 4 kilometra do trolejbusa jer nema busa i idem na poso mokar i po snijegu
imam osjećaj da svi bolje žive od mene
ajd kad je neko inženjer ili doktor ali kad vidim nezaposlene kako kvalitetniej žive
skroman sam
ne želim mnogo
zapravo mislim da imam sve što mi treba

ali čini mi se da ljudi koji su u kreditima do guše i duguju i Bogu i narodu
na kraju boje prođu

ne znam što vi mislite?

Danas više nije fora koliko radiš nego što radiš...
Recimo u Jugoslaviji su plate bile "nekako manje-više jednake" i tada ako je netko radio 10 godina on je za to vrijeme mogao več imati kuču, automobil,...pa bio on radnik u rudniku ili direktor,...
Danas je problem u tome što neki zarađivaju 10 puta više od drugih....problem je u tome što neki rade za siću i nemaju ništa od toga....zato ja takvim ljudima poručujem ovo:

NE RADITE ZA SIĆU. BOLJE JE BITI NEZAPOSLEN! MOŽETE DOBITI SOCIALNU POMOČ, IMAT ČETE VIŠE VREMENA ZA SVOJE PRIJATELJE, PORODICU, HOBIJE,....A MOŽETE I RADITI NA CRNO NPR....ILI SE SNAĐETE PA POKUŠATE IZ VAŠEG HOBIJA NAPRAVITI BIZNIS....

Jer ako nitko ne bi radio za siću, onda bi ovi "menađeri" koji sada zarađivaju 10 puta više od vas trebali podignuti plate, a dok če se nači budale koje če raditi za takav novac, onda neče diči plate.
U petak sam pročitao na TTX-u da u Sloveniji imaju kod neke firme "žito" plate oko 320 eura BRUTTO! Navodno su tu firmu kupili neki Slovaci i oni su njima dali ugovore za takvu platu....PA LUD ONAJ KOJI IDE RADITI ZA TAKAV NOVAC!!!! A ako si na socialni pomoči dobivaš 260 euro NETO. Pa si izračunajte.
Ako neče nitko raditi za 320 eura brutto, onda če jednostavno morati dignuti plate ili zatvoriti tvornicu. Ali neka to ne bude vaš problem!

možda u Nizozemskoj.u HR moš kitu dobit

očito si neobaviješten
kod nas imaš cijele gradove koji su na socijalnoj pomoći
a neki ljudi žive ko bogovi i ne isplati im se zaposlit
i sve to što im plaćamo je ok ako se radi o stvarnim socijalnim slučajevima
ali previše je lažne socijale, švercera, dilera, kriminalaca, ovih, onih... svi su ti oni na nekom vidu 'pomoći', koja im ustvari ne treba materijalno, nego im treba kao nekakvo pokriće za sustav

Moj profesor engleskog je jednom pričao o svom boravku u Londonu. Kaže da tamo ima horda mladih ljudi koji žive od socijale sasvim solidno, i ne pada im na pamet da šljakaju. Kaže njemu jedan takav: ''Jbg, ako hoćeš original leviske, a ti radi. Meni je dobra i ova kopija.''
A slažem se sa djuletom za ovo što se tiče državnog sektora i zaposlenih. Političari izađu pred narod i kažu da su krivi oni u državnom sektoru i njihove plate zato što ostatak naroda nema para. I narod se primi. I narodu su krivi činovnici, policija, nastavnici,... Evo kod nas zaposlenima u državnom sektoru skinuli 10% od plate, a ljudi po ulici u intervjuima govore ''e, neka su''. Iako se te ''enormne plate'' kreću oko 350-500 eura. Nek' komšiji crkne krava, al' vladari nek se baškare...

EDIT: Zaboravih napisati da su ovi prosjeci plata sa VSS.

Edited by - swamp thing on 06/01/2013 16:15:29
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2013 : 17:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

nije kriminal za svakog, neka prvo probaju očistiti svoja dvorišta i ulice- metlom... pa ako se dobro primi neka nastave- lopatom, najboljim sredstvom za suzbijanje depresije...

a ako nemaju svoja dvorišta ? šta onda da čiste?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2013 : 17:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by zeljko

radim desetljeće
živim u hobitskoj rupi
ponekad pješačim 4 kilometra do trolejbusa jer nema busa i idem na poso mokar i po snijegu
imam osjećaj da svi bolje žive od mene
ajd kad je neko inženjer ili doktor ali kad vidim nezaposlene kako kvalitetniej žive
skroman sam
ne želim mnogo
zapravo mislim da imam sve što mi treba

ali čini mi se da ljudi koji su u kreditima do guše i duguju i Bogu i narodu
na kraju boje prođu

ne znam što vi mislite?

Danas više nije fora koliko radiš nego što radiš...
Recimo u Jugoslaviji su plate bile "nekako manje-više jednake" i tada ako je netko radio 10 godina on je za to vrijeme mogao več imati kuču, automobil,...pa bio on radnik u rudniku ili direktor,...
Danas je problem u tome što neki zarađivaju 10 puta više od drugih....problem je u tome što neki rade za siću i nemaju ništa od toga....zato ja takvim ljudima poručujem ovo:

NE RADITE ZA SIĆU. BOLJE JE BITI NEZAPOSLEN! MOŽETE DOBITI SOCIALNU POMOČ, IMAT ČETE VIŠE VREMENA ZA SVOJE PRIJATELJE, PORODICU, HOBIJE,....A MOŽETE I RADITI NA CRNO NPR....ILI SE SNAĐETE PA POKUŠATE IZ VAŠEG HOBIJA NAPRAVITI BIZNIS....

Jer ako nitko ne bi radio za siću, onda bi ovi "menađeri" koji sada zarađivaju 10 puta više od vas trebali podignuti plate, a dok če se nači budale koje če raditi za takav novac, onda neče diči plate.
U petak sam pročitao na TTX-u da u Sloveniji imaju kod neke firme "žito" plate oko 320 eura BRUTTO! Navodno su tu firmu kupili neki Slovaci i oni su njima dali ugovore za takvu platu....PA LUD ONAJ KOJI IDE RADITI ZA TAKAV NOVAC!!!! A ako si na socialni pomoči dobivaš 260 euro NETO. Pa si izračunajte.
Ako neče nitko raditi za 320 eura brutto, onda če jednostavno morati dignuti plate ili zatvoriti tvornicu. Ali neka to ne bude vaš problem!

možda u Nizozemskoj.u HR moš kitu dobit

očito si neobaviješten
kod nas imaš cijele gradove koji su na socijalnoj pomoći
a neki ljudi žive ko bogovi i ne isplati im se zaposlit
i sve to što im plaćamo je ok ako se radi o stvarnim socijalnim slučajevima
ali previše je lažne socijale, švercera, dilera, kriminalaca, ovih, onih... svi su ti oni na nekom vidu 'pomoći', koja im ustvari ne treba materijalno, nego im treba kao nekakvo pokriće za sustav

Moj profesor engleskog je jednom pričao o svom boravku u Londonu. Kaže da tamo ima horda mladih ljudi koji žive od socijale sasvim solidno, i ne pada im na pamet da šljakaju. Kaže njemu jedan takav: ''Jbg, ako hoćeš original leviske, a ti radi. Meni je dobra i ova kopija.''
A slažem se sa djuletom za ovo što se tiče državnog sektora i zaposlenih. Političari izađu pred narod i kažu da su krivi oni u državnom sektoru i njihove plate zato što ostatak naroda nema para. I narod se primi. I narodu su krivi činovnici, policija, nastavnici,... Evo kod nas zaposlenima u državnom sektoru skinuli 10% od plate, a ljudi po ulici u intervjuima govore ''e, neka su''. Iako se te ''enormne plate'' kreću oko 350-500 eura. Nek' komšiji crkne krava, al' vladari nek se baškare...

EDIT: Zaboravih napisati da su ovi prosjeci plata sa VSS.

ovde je bilo kakav "državni posal" sinonim za drkanje k....

uostalom gomila tih šalter službenika je nekoč bila extremno bahata i drska.
počeli su se popravljat tek otkad je ljudima prekipilo pa su ih počeli napadat.
žalosno ali tako je

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/01/2013 : 17:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Ako hoćeš da jedeš hranu iz trgovine, a ti radi. Meni je dobra i iz kontejnera...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 19:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by dsormaz1

Salonski anarhisti i salonski ljevičari.

Vidi ko se javlja..salonski desnicar..

Zar si se prepoznao?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 19:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Da je Smrdoslavija nedajbože opstala tko zna koliko bi danas bila dužna? Možda duplo više nego njezine bivše sastavnice danas. Ne misliš valjda da bi vratila sve dugove i nastavila bez daljih zaduživanja?
1990. je bila dužna oko 22 milijarde dolara, a tadašnja vrijednost dolara nije ista današnjoj.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 19:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Ti podaci u tablici nisu točni jer je Juga bila znatno zaduženija nego je to u ovoj kvazi-statistici prikazano.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 06/01/2013 : 19:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

Ti podaci u tablici nisu točni jer je Juga bila znatno zaduženija nego je to u ovoj kvazi-statistici prikazano.

ak je ovo kvazi statistika, daj nam onda pravu statistiku?

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/01/2013 : 19:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ma trubi ti, dzormas, i spekuliraj što-bi-bilo-kad-bi-bilo koliko hoćeš... propala je tvoja "slobodna" i neo-liberalna hrvatska definitivno i evidentno. a dokle god ima takve apologete, poput tebe, takva će i ostati... otirač za belosvjetske ulaštene cipele.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 19:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

ma trubi ti, dzormas, i spekuliraj što-bi-bilo-kad-bi-bilo koliko hoćeš... propala je tvoja "slobodna" i neo-liberalna hrvatska definitivno i evidentno. a dokle god ima takve apologete, poput tebe, takva će i ostati... otirač za belosvjetske ulaštene cipele.

Ja nisam pobornik neoliberalizma, pogrešno si to zaključio.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/01/2013 : 19:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
A sto si ocekiva od Kajzerovog poltrona?

Desnicari su i doveli drzavu tu di je, a sad se konstantno vade na Jugu. Jebite si mater vi
vas Tudjmanistan!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/01/2013 : 19:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
još jedna za našeg druga dzormasa!

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 06/01/2013 : 19:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

pa dug je mjerilo za uspjeh... pogledaj njemački dug, najveći je u EU...
pitanje je, kako je ko potrošio zajam...i kolko sam čuo a nisam vidio...juga nije rasprodala svoje firme, čak su se neke komunjare i krstile na sami pomen STRANIH INVESTICIJA

Edited by - KRAS on 06/01/2013 19:39:50
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/01/2013 : 19:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
želim samo reći, da ne ispadne da sam ja u ovakvim temama konstantno neki frustrirani antihrvat i okorjeli jugonostalgičar... da je samostalna hrvatska ispala normalnijom, uređenijom, prosperitetnijom i puno boljom državom, na korist velike večine njezinih stanovnika, nitko ne bi bio sretniji od mene... ali st(r)anje je kakvo je... veliko i opasno po sve nas i našu budućnost, želimo li ostati ovdje živjeti i odgajati našu djecu. i to treba mjenjati... radikalno.

ja još uvijek vjerujem u pojavu neke snažne i utjecajne hrvatske (konzervativne) ljevice, jer, na dzormasovu radost, istina je kada kažu da ljevice danas u hrvatskoj praktički nema. ona je ili sasvim marginalizirana ili se, kao u slučaju SDP-a, prokazala lažnom i nedosljednjom. kao ovi Laburisti bi se trebali kretati u tom nekom smjeru, ali i to još ostaje za vidjeti kako će se ta stranka razvijati.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 20:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

A sto si ocekiva od Kajzerovog poltrona?

Desnicari su i doveli drzavu tu di je, a sad se konstantno vade na Jugu. Jebite si mater vi
vas Tudjmanistan!

Tu di je doveli su je ostaci jugokomunističkih struktura koji su premreženi u svim vodećim strankama i institucijama, oni s tim svojim zaostalim mentalitetom iz prošlosti su najveći uteg ovom društvu. Oni su najviše pljačkali i potkopavali ovu zemlju. Dok se njih ne riješimo nema nam naprijed.
A mater nemoj spominjat, nekulturni balavče. Ja tvoju nisam spominjao.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 20:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

još jedna za našeg druga dzormasa!

Koja glupava propaganda...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 20:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
ja još uvijek vjerujem u pojavu neke snažne i utjecajne hrvatske (konzervativne) ljevice, jer, na dzormasovu radost, istina je kada kažu da ljevice danas u hrvatskoj praktički nema. ona je ili sasvim marginalizirana ili se, kao u slučaju SDP-a, prokazala lažnom i nedosljednjom. kao ovi Laburisti bi se trebali kretati u tom nekom smjeru, ali i to još ostaje za vidjeti kako će se ta stranka razvijati.

Laburisti su trenutno jedina prava lijeva stranka, iako nastupaju populistički, tko zna kako bi se na vlasti ponašali, lako je tako pričat u oporbi. A Lesar je nedavno na žalost isto pokazao autokratske osobine kad je raspustio splitski ogranak jer nisu za kandidata za predstojeće lokalne izbore poduprli njegovog favorita.
A i navodno je davao neke uvredljive izjave o Dalmatincima, ne znam je li to točno, ako je to mu nije trebalo.
Ali i takav kakav je on je mila majka u usporedbi s drugim stranačkim liderima.

Edited by - dsormaz1 on 06/01/2013 20:15:11
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/01/2013 : 20:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ja Vas molim da se suzdržite od eksplicitnog spominjanja politike, Jugoslavije, Tita, komunizna i ostalog što nije u pravilima foruma, a naročito Vas molim da se ne vrijeđate na osobnoj razini. Hvala

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 06/01/2013 : 20:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

Laburisti su trenutno jedina prava lijeva stranka, iako nastupaju populistički, tko zna kako bi se na vlasti ponašali, lako je tako pričat u oporbi. A Lesar je nedavno na žalost isto pokazao autokratske osobine kad je raspustio splitski ogranak jer nisu za kandidata za predstojeće lokalne izbore poduprli njegovog favorita.
A i navodno je davao neke uvredljive izjave o Dalmatincima, ne znam je li to točno, ako je to mu nije trebalo.

po čemu su oni ljevica molim lijepo?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 06/01/2013 : 20:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Ne mogu ti sad objasniti jer smo opomenuti da se više ne dotičemo politike.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/01/2013 : 20:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by djule

quote:

po čemu su oni ljevica molim lijepo?

Molim po drugi put - bez politike

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 06/01/2013 : 20:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

Ne mogu ti sad objasniti jer smo opomenuti da se više ne dotičemo politike.

ma ne, ne moraš oko politike i ideologije, govorimo iz ekonomskog pogleda.

znači, "prava ljevica" tj. lesarovci nemaju nikakve ekonomske razlike od "fejk ljevice" tj. ezdepeja.

ono kaj oni laju, to je demagogija.

jedina prava ljevica kod nas je srp, samo oni su ostali u 20. stoljeću i bivšoj državi umjesto da su krenuli dalje.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2013 : 20:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ko je još toliko naivan da viruje političkim strankama?

Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000