Author |
Topic |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 06/01/2013 : 22:32:17
|
Radio drama "Družina Dardaneli" rađena prema istoimenom stripu Pavla Zelića i Dragana Paunovića premijerno je emitovana 01. oktobra 2012. godine u okviru Male scene Drugog programa Radio Beograda. Prvu reprizu ova drama će doživeti u ponedeljak 07. januara, takođe na talasima Radio Beograda 2, s početkom u 18.32h.
Radio dramatizaciju "Družine Dardaneli" uradila je Sonja Milošević. Uloge tumače: Milan Mihailović (Narator), Dragan Vujić (Katić), Branka Pujić (Dama s kamelijama), Branislav Platiša (Karađoz), Lepomir Ivković (Hajduk Veljko), Miodrag Milovanov (Vronski), Vladan Živković (Sava Savanović), Dejan Čavić (Kara Ben Nemzi), Božidar Stošić (Vojnik Švejk), Snežana Kovačević (Koštana), Dubravko Jovanović (Jozef K.) i Dragomir Čumić (Halef Omar). Reditelj je Miloš Jagodić, a urednik serije Kristina Đuković.
Radio se moze i slusati uzivo preko sajta Radio Beograda.
|
|
Pavle Z.
Starting Member
6 Posts
Member since 06/01/2013 |
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 08/01/2013 : 21:41:38
|
Zbilja sjajna drama/adaptacija, hvala za link/dojavu: odslušah sa zadovoljstvom!
45'17", ako nekog zanima.
Šteta što je samo 32kbps, i 22kHz, mada čak ni to ne smeta, valjda je live stream kvalitetniji.
Usput, poslednji radio strip slušao sam pre nekih xy godina na dvestadvojci, radilo se o avanturama inspektora Kluzoa, mislim da sam se, slušajući tu radio dramu, davno tada i zaljubio u radio;)
Seća li se iko toga? |
Piši propalo! |
|
|
|
Topic |
|
|
|