Kao i za prošlu, evo slikovitog prikaza šta je sve izašlo u ovoj godini od Bonelli izdanja. Kako je editovanje postova ograničeno na 6 meseci ovo je prvi deo (1. - 4. mesec), drugi (5. - 8. mesec) i treći (9. - 12. mesec) deo slede.
Po junacima:
Zagor 24 Dilan Dog 12 Teks Viler 7 Natan Never 5 Marti Misterija 4 Cassidy 2 Mister No 2 PSDZ 2 Komandant Mark 2 Julija 2 Lilit 1 Vještica 1 Jan Diks 1 Shangai Devil 1 Brendon 1 Jedno doba jedna priča 1
da, fascinantno,, zagor, zagor, baš me čudi kako to da je Gigant preskočen u 2012. To je prava misterija ,, čak su krenuli i reprinti Specijala ,,
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Složno žalimo, ali dobro je da uopće izlazi, s obzirom na prodaju. Tješi me činjenica da je ostalo još jaaako puno Texa za izdati kod nas, jer Talijani nam odmiču sve više i da nije Libellusa, ja ne bi ni doživio da pročitam neke epizode.
Ne znam kako je Tex ovako slab, baš me žalosti. Jedino možemo stvari zamijeniti rebalansom budžeta, umjesto Zagor klasika ( ) kupovati po 3 Texa da stvorimo lažnu sliku o porastu popularnosti.
Ne znam kako je Tex ovako slab, baš me žalosti. Jedino možemo stvari zamijeniti rebalansom budžeta, umjesto Zagor klasika ( ) kupovati po 3 Texa da stvorimo lažnu sliku o porastu popularnosti.
Ti ko ministar financija, o rebalansu budžeta Nije nam spasio ekonomiju, ne bi ni Texa. Izgleda da stvarno nije tako popularan kod nas, šta ćeš. Ja ću ga kupovati dokle god izlazi i tko god da ga izdaje. "Na terenu" je što se mene tiče situacija slijedeća - poznajem 6 osoba koje kupuju Zagora, 2 osobe koje kupuju Alana Forda (klasik izdanja samo) i nikoga tko kupuje Texa...
Najavili su da će ići mesečnim ritmom. Ako je epizoda u nastavcima ići će dvobroji. S obzirom na količinu naslova koje su objavili ili najavili ne bi me čudilo da malo uspore, no ipak očekujem bar 10-ak Julija godišnje...