Pročitao. Meni sasvim ok...nije za ocjenu 10, ali može 7. I scenario dobar...očekivao sam manje od ovog Maxija, priznajem. A sad crtež: ima nekoliko kadrova, u kojima Sedioli blista, bez zaje***cije. Ni sam nisam to očekivao. A ima i onih kadrova, koji "malo manje blistaju"...ali generalno gledano, dobro sve. O cijeni samo to, da sam svoj primjerak izabrao u trgovačkom centru, koji ima svako izdanje u 10-15-tak primjeraka i izabrao najbolji. Za ovakav primjerak je cijena ok, nikako pa za one "jadnike" u trafikama, koji se tlače u stalaže na 1001 način, samo da stoji.....
slažem se s giantom...čisto korektno...ali srednja sličica na 287 strani...pa nek bure sedioliu uplati neku dopunsku nastavu za crtanje...nemrem vjerovat da lik ne vidi koje superiskrivljene face crta???
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Sedioli je meni sasvim dobar crtac, svidja mi se njegov crtez, a ni meni se ne svidja sto su epizode na 288 stranica ko da Burattini koji je napisao toliko prica ne moze da napise pricu na 320 strana! Mogo bi Bosseli da napise neki maxi na 320 strana
+1 Sedioli je veoma dobar crtač, samo da još popravi spljoštena lica i bio bi odličan.
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Pročitao sam maxi i zaista sam ugodno iznenađen. Scenarij čak vrlo dobar, ima referenci na "Dugo putovanje", predsjednik Jackson, Hellingen itd. Nije bilo tipičnih Burattinijevih smorova sa objašnjavanjem, jednostavan zaplet sa puno akcije, Zagor je ispreskakao i uzverao sve što mu se našlo na putu. Interesantno kroz svih 280 str. Od Sediolija sam očekivao katastrofu sudeći prema njegovim ranijim radovima, ali ipak je bio ok, napreduje. Uglavnom više nego solidno! Priča-7 Scenarij-7 Crtež-7 Nasnovnica-6
Pročitao sam maxi i zaista sam ugodno iznenađen. Scenarij čak vrlo dobar, ima referenci na "Dugo putovanje", predsjednik Jackson, Hellingen itd. Nije bilo tipičnih Burattinijevih smorova sa objašnjavanjem, jednostavan zaplet sa puno akcije, Zagor je ispreskakao i uzverao sve što mu se našlo na putu. Interesantno kroz svih 280 str. Od Sediolija sam očekivao katastrofu sudeći prema njegovim ranijim radovima, ali ipak je bio ok, napreduje. Uglavnom više nego solidno! Priča-7 Scenarij-7 Crtež-7 Nasnovnica-6
I ja sam sasvim zadovoljan, ovo ide u red najboljih maxija Imam i malo bolje ocjene : 8,9,7,4 Nažalost, Ferrijeva nemaštovita i čudna naslovnica je ovdje najlošija karika.
Pa i prosli maxi je bio vrlo dobar-odlican! Ustvari, u prosjeku Zagor Maxiji su vrlo pouzdana edicija, osim nekoliko iznimaka: onog prvog koji je kod nas izasao, Donatellijevog i Nocne more na moru.