forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Oscar nominations 2012-13
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/01/2013 : 15:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Maloprije su ovdje otkrili Oscar nominacije za filmove 2012 (Oscar ceremonija ce biti 24 Februara).

Sto se tice ko je favorit i slicno, to jos uvijek ne znam, jedino sam siguran da ce Anne Hathaway osvojit Best Supporting Actress za "Les Miserables". Ostalo ce biti odluceno u kampanji i Holivudskoj politici u sledecih mjesec i po dana.

Necu stavit listu svake kategorije, jer ih ima gomila. Stavicu samo kategorije koje smatram najvaznijim.

Javicu ovdje odprilike sedam dana prije ceremonije, i stavicu pobjednike po mojoj prognozi. Do tada, evo vam nominacija:

BEST PICTURE
Amour
Argo
Beasts of the Southern Wild
Django Unchained
Les Miserables
Life of Pi
Lincoln
Silver Linings Playbook
Zero Dark Thirty

BEST ACTOR
Bradley Cooper Silver Linings Playbook
Daniel Day-Lewis Lincoln
Hugh Jackman Les Misérables
Joaquin Phoenix The Master
Denzel Washington Flight

BEST ACTRESS
Jessica Chastain Zero Dark Thirty
Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook
Emmanuelle Riva Amour
Quvenzhané Wallis Beasts of the Southern Wild
Naomi Watts The Impossible

BEST SUPPORTING ACTOR
Alan Arkin Argo
Robert De Niro Silver Linings Playbook
Philip Seymour Hoffman The Master
Tommy Lee Jones Lincoln
Christoph Waltz Django Unchained

BEST SUPPORTING ACTRESS
Amy Adams The Master
Sally Field Lincoln
Anne Hathaway Les Misérables
Helen Hunt The Sessions
Jacki Weaver Silver Linings Playbook

BEST DIRECTOR
Michael Haneke Amour
Benh Zeitlin Beasts of the Southern Wild
Ang Lee Life of Pi
Steven Spielberg Lincoln
David O. Russell Silver Linings Playbook

BEST ADAPTED SCREENPLAY
Argo Written by Chris Terrio
Beasts of the Southern Wild Written by Lucy Alibar & Benh Zeitlin
Life of Pi Written by David Magee
Lincoln Written by Tony Kushner
Silver Linings Playbook Written by David O. Russell

BEST ORIGINAL SCREENPLAY
Amour Written by Michael Haneke
Django Unchained Written by Quentin Tarantino
Flight Written by John Gatins
Moonrise Kingdom Written by Wes Anderson & Roman Coppola
Zero Dark Thirty Written by Mark Boal

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 11/01/2013 06:53:55

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2013 : 15:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Odlično, nisam još ni jednog pogledao...

Bi li Lincoln mogao pobrati dovoljno kipića? Ako je proamerički, mogao bi sasvo, dobro kotirati.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/01/2013 : 15:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ih gled'o sve osim Amour, to ovdje izlazi sutra, ja ga gledam u Utorak.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/01/2013 : 16:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Već postoji topic na ovu temu Moj

Ja ću naravno da navijam za Djanga, a veoma bih se iznenadio da oskara za najbolji film ne uzmu ili Lincoln ili Zero Dark Thirty, ne naravno što su najbolji.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/01/2013 : 16:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Lincoln trenutno favorit, ali ipak, imacu vise informacija u sledecih mjesec dana, kad mako bolje saznam Hollywood gossip.

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 10/01/2013 : 16:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
nisam bas siguran da je anna hathaway bas toliko sigurna :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/01/2013 : 16:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Sto se tice ko je favorit i slicno, to jos uvijek ne znam, jedino sam siguran da ce Anne Hathaway osvojit Best Supporting Actress za "Les Miserables". Ostalo ce biti odluceno u kampanji i Holivudskoj politici u sledecih mjesec i po dana.

njena uloga je pobrala dosta pohvala što se kritike tiče, koliko sam vidio...

inače, mislio si "osvojit će oscara za najbolju sporednu glumicu?"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/01/2013 : 17:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
bilo bi lijepo da Amour nešto ulovi, možda upravo oskara Hanekeu za najboljeg redatelja. s obzirom na konkurenciju, i ako još ima neke pravde u ovom svijetu, lako bi, upravo on, mogao otići kući sa kipićem u ruci. drago bi mi bilo vidjeti naomi watts kao pobjednicu, jer mi je vanserijska glumica vanserijskog glumačkog talenta.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/01/2013 : 17:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Navijam za Argo (teško da će dobiti Oscara, prije Zlatni Globus) i Djanga (jednog mora uloviti). Nema Batmana nigdje.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 18:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Navijam za Argo (teško da će dobiti Oscara, prije Zlatni Globus) i Djanga (jednog mora uloviti). Nema Batmana nigdje.

Pa kad je sranje..jedino sta sam osjetia od stripova kojima se koristia je The Dark Knight Returns..od Knightfalla ni K..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 10/01/2013 18:12:52
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 18:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Naravno navijam za mog omiljenog glumca Daniel Day-Lewis da osvoji svoj treci Oscar..

Edited by - brni on 10/01/2013 18:13:14
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2013 : 18:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Naravno navijam za mog omiljenog glumca Daniel Day-Lewis da osvoji svoj treci Oscar..

Yeep ..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 18:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I tija bi samo reci da sam svoj sud o zadnjem Batmanovom filmu dao kao fan Batsovih stripova..gledam ga kroz tu prizmu..zato mi je sranje..nekome ko nema pojma o stripovima je vjerovatno dobar..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/01/2013 : 18:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
kakve su nominacije što se zlatnih malina tiče?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 18:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

kakve su nominacije što se zlatnih malina tiče?

http://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awards

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/01/2013 : 18:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
puno zanimljivije od dodjele oscara

bit će baš zanimljivo vidjet oće li ono sranje od "Sumraka" uspjet pobrat bar jedan komad

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 18:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

puno zanimljivije od dodjele oscara

bit će baš zanimljivo vidjet oće li ono sranje od "Sumraka" uspjet pobrat bar jedan komad

Ja se najvise nadam onome:

Worst Screen Couple - Robert Pattinson and Kristen Stewart

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/01/2013 : 18:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/33rd_Golden_Raspberry_Awards

Sendler i Edi Marfi su siguran pik svake godine

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9378 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 10/01/2013 : 18:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Moonrise Kingdom jedna nominacija?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/01/2013 : 19:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se najvise nadam onome:

Worst Screen Couple - Robert Pattinson and Kristen Stewart

definitivno favorit i s moje strane!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/01/2013 : 19:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Moonrise Kingdom jedna nominacija?

Yup. Maloprije sam pogled'o ostale kategorije (costume design, art direction, etc), i vidim da je za ovaj film ovo jedina nominacija.
Steta, jer se i meni film puno svidja.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2013 : 19:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

I tija bi samo reci da sam svoj sud o zadnjem Batmanovom filmu dao kao fan Batsovih stripova..gledam ga kroz tu prizmu..zato mi je sranje..nekome ko nema pojma o stripovima je vjerovatno dobar..

Da, nadr reziser ga je zasrao do balcaka..boli me kada nesto tako vidim..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 19:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Jbg..ali sve ono sta je bitno za Knightfall nije stavia: Venom, Jean Paul Valley i jos origine Thalie uvali Baneu..

Sljedeci na redu je Snyder..no mislim da ce napravit bolji posal od Nolana jer je sklon kopiranju..jedva cekam Man of Steel, rastavljat cu scenu po scenu..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/01/2013 : 19:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@brni & murdoc:

Momci, ne serte po TDKR ovdje, ima on poseban topic.

Stavise, ne serte po njemu nigdje. Ok?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/01/2013 : 19:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

@brni & murdoc:

Momci, ne serte po TDKR ovdje, ima on poseban topic.

Stavise, ne serte po njemu nigdje. Ok?

Ok..ali ako vec nisi procitaj Knightfall pa se vrati i daj sud o zadnjem filmu..inace od sva tri jedini koji mi je dobar je drugi sa Ledgerom..prvi mi je usrala ona glupaca Katie..

Edited by - brni on 10/01/2013 19:27:05
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2013 : 19:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Jbg..ali sve ono sta je bitno za Knightfall nije stavia: Venom, Jean Paul Valley i jos origine Thalie uvali Baneu..

Sljedeci na redu je Snyder..no mislim da ce napravit bolji posal od Nolana jer je sklon kopiranju..jedva cekam Man of Steel, rastavljat cu scenu po scenu..

Nije bas nesto posebno tesko napraviti bolji posao od Nolana ..sto se tice osjecaja za superhero strip Snyder je tu daleko ispred dosadnog i suhonjavog Nolana

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000