forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Django Unchained
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/01/2013 : 15:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Djangov najveci problem je sto je oko pola sata PREDUG. Mislim 2 sata i 46 minuta za nesto ovako, a sve se lagano moglo reci i u 2 sata i 15 minuta.

Inglorious Basterds je druga stvar, tamo smo imali dvije odvojene price - jedna o Basterds, jedna o onoj djevojci koja ima ono kino, i na kraju ispade da su obe strane imali isti cilj na umu: da uniste naciste. Tamo mi sve djeuluje puno bolje nego ovdje, cak i sporedni likovi koji su u filmu na samo par minuta. Svaka minuta je tamo bila popunjena bas kako treba, bez razvlake.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 18/01/2013 : 15:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Meni je najbolji Tarantinov film Reservoir Dogs i tesko ce mi ga neki novi skinit..

potpisujem :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/01/2013 : 17:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je najbolji Tarantinov film Reservoir Dogs i tesko ce mi ga neki novi skinit..

Meni je Pulp Fiction , ali moram stvarno priznati da me je Django Unchained zabavio na nacin koji niti jedan drugi film vec dugo nije.
Takoder vec dugo nisam dozivio da u kinu bude tako dobra atmosfera .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12144 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/01/2013 : 11:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja sam sinoc odgledo film, stvarno filmcina!

Djangova osveta

U filmu su ukomponovane meni dve najomiljenije stvari: western i Tarantino.
Film mi nije predugacak, svaki minut je zanimljiv!
Najbolje je odigrao ulogu Cristoph Waltz kao Dr Sulc on je najzanimljiviji lik u filmu svaka scena sa njim je nezaboravna. Pleni svojom elegancijo i sarmom.I mislim da je zasluzio Oskara za sporednu ulogu!

Leondardo di Kaprio je imao ulogu potpune budale ali je savrseno odigrao isto i Samuel L Jackson.

U poslednje vreme Tarantino pravi prokleto zabavne filmove a ne remek dela kao na pocetku {Reservoir Dogs i Pulp fiction} ali ovaj film je meni i vise nego zabavan!
10 od 10

Brni, i meni je najbolji Tarantinov film bez premca Reservoir Dogs!
Kad bih sad morao da poredjam 3 Tarantinova najbolja filma ovako bi to izgledalo:
1 Reservoir Dogs
2 Pulp Fiction
3 Django Unchained

Edited by - going going on 19/01/2013 11:36:59
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/01/2013 : 11:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Momci, ozbiljno, pauza! Neki jos nismo gledali, mojte nas paliti vise!!

Svakako ocekujem da cu uzivati u svakoj minuti, zato i zelim, da ovo "pocetno" vrijeme kad je najvise balavaca sto se deru i bacaju kockice po dvorani, sto prije prodje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/01/2013 : 13:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Brni, i meni je najbolji Tarantinov film bez premca Reservoir Dogs!

Nisam ni sumnja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 19/01/2013 : 15:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
I ja sam ga sinoć pogledo i stvarno mi je sjeo ko naručen - preodličan je.

Zadnja dva filma koja sam gledo u kinu su bila ovaj zadnji Batman i Cloud Atlas - to su tek preduga i pretenciozna filma, koji su razvučeni i razvučeni i onda još malo razvučeni. To je valda taj trend danas, gdje se redatelji namjerno trude, da ne bi nešto eksplicitno poručili gledatelju, jer to ipak zahtjeva dobar scenarij, a to je previše posla. Lakše je nabacat gomilu scena i čekat da netko to prepozna kao "kritiku globaliziranog i kapitalističkog društva" (TDKR) ili obradit knjigu i implicitno poručit "McDonald's je zlo" (Cloud Atlas).

Kod Djanga se ne trebaš naprezati ostati budnim... Tarantino eksplicitno poručuje: "Slavery is bad and lot of bad people are gonna die in this one... enjoy!"... Skoro svaka scena završi scenarističkim volejem nakon kojeg publika jednostavno poludi od gušta... i kad pomisliš da će Tarantino priču završit diplomacijom poćinje akcija, kakvu još niste vidjeli... sve to uz maestralan soundtrack... blago vama koji ćete to tek gledati... : )

Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 19/01/2013 : 16:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Sva moja ocekivanja su ispunjenja. Tarantino je opet uradio odlican film.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/01/2013 : 20:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Pogleda sam Djanga..koja fantazija od filma..ma sta predugacak..u niti jednom momentu nije me zamoria ili bija dosadan..cila glumacka postava je odradila genijalno svoje uloge..i drago mi da je Foxx odradia ovu ulogu..da je bija Smith previse bi u glavi ima njega u Wild Wild West..no jedno ime cu posebno izdvojiti..apsolutno maestralan..a to je....

....Leonardo DiCaprio..

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 19/01/2013 : 21:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Tako je brni !!!!!

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/01/2013 : 17:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Odličan film, jučer ga gledao.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 20/01/2013 : 20:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Idem za dva dana da vidim čemu toliki hype.
Iako su mi Inglorious Bastards i Death Proof sranja, a Kill Billovi jedva prosječni, pa ne očekujem puno.
No, nikad se ne zna.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/01/2013 : 21:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Iako su mi Inglorious Bastards i Death Proof sranja, a Kill Billovi jedva prosječni, pa ne očekujem puno.
No, nikad se ne zna.

Ne cudim se sta ti je Hobbit zakon film..

Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 20/01/2013 : 21:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, ako ocekujes cudo nevidjeno ili Spilbergov pateticni patriotizam onda nemoj da gledas Tarantinove filmove kao sto si do sada gledao.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2013 : 21:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No, nikad se ne zna.

Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit vrlo dobar film Nema ti to veze

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 20/01/2013 21:37:20
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/01/2013 : 21:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit promasen film Nema ti to veze

Evo po prvi put se slazemo..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2013 : 21:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit vrlo dobar film Nema ti to veze

Drago mi je

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/01/2013 : 21:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo meni je recimo Inglourious Basterds masterpiece, a Hobit promasen film Nema ti to veze

Drago mi je

Likewise..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/01/2013 : 21:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Da ne spamujemo, sve je jasno

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/01/2013 : 21:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne spamujemo, sve je jasno

Slazem se necemo vise spamati..evo jos jednaput da naglasim za kraj - hobbit je totalni promasaj..

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 20/01/2013 : 21:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aved

Ne znam, ako ocekujes cudo nevidjeno ili Spilbergov pateticni patriotizam onda nemoj da gledas Tarantinove filmove kao sto si do sada gledao.

Ne očekujem.
RD i PF su odlični, ali IB su sranje. A za DU ću vidjeti.
No primjetno je kako se Tarantino srozao s nekadašnjih klasika na smeće kao što su IB.
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 20/01/2013 : 22:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Pazi, Tarantinove filmove treba posmatrati kroz Tarantinov rad, a ne kroz neciji drugi.
Po meni, tj zbog toga sto volim njegove filmove, on je meni iz godine u godinu sve vise maestralan.
Treba uzeti u obzir kako uvijek on pristupa samoj razradi neke price, te njegov doprinos teatralnosti dijaloga i monologa koji likovi vode.

To da je reziser "ptica kradljivica" je opce poznato. Medjutim, on to nikada nije sakrivao tj na neki nacin kamuflirao vec prikazivao veoma vjerno i ocito jer pri tome on je uvijek odavao omaz tj pocast filmovima i reziserima koje on voli.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/01/2013 : 22:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No, nikad se ne zna.

stvarno nema...hobit dobar, gadovi vrlo dobri, a kill bill (cijeli film, ne dijelovi) odličan, pogotov pred kraj sa špageti scenama. Ni približno takvih nema u svom djangu (dobar film) (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 20/01/2013 : 23:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by aved

Ne očekujem.
RD i PF su odlični, ali IB su sranje. A za DU ću vidjeti.
No primjetno je kako se Tarantino srozao s nekadašnjih klasika na smeće kao što su IB.

Sve više vidim da nisam jedini kojima su RD i PF odlični, a IB sranje. DU će ti se vjerojatno kao i meni svidjeti. Nije u rangu ova dva, ali je vrlo dobar film 8,5/10 po meni.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/01/2013 : 23:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
dober bu mu film...sigurno. Čim netko pretežno uživa u kino hitovim, DU mu je siguran film!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000