forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ritorno HELLINGEN!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/01/2013 : 17:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

quote:
Originally posted by Tonka24

Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.

Izostavi me iz ličnih svađa

Meni je inace cilj dolaska na forum samo da tebe osobno uvucem u svade

Ok, ok izostavit cu te, nema problema
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/01/2013 : 17:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by karven

Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.

Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje.
I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju.
Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno).
Ipak, kao sto kazes, da ne lupetamo vise o ovome. Toliko i od mene.

Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast.
Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.

U pravu si.
Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.

Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.

Toliko od Tonke24, koji neki dan obeca mladji da na moje postove nece vise reagirat, i to ne samo to, i kad ga niko i ne spominje, on upada u diskusiju i ocito pokusava da vraca stare tenzije na vrh da bi svadja ponovo pocela.
Mislim, nevjerovatan si, a to sto se "drzis svojih rijeci", to je prica za sebe.

Ponavljam: jadan si.

Jesam obecao sam ali nisam se mogao suzdrzati od tvoje patnicke reakcije na moju salu u topicu Zagor.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 23/01/2013 : 23:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=mXDytIoDzoY

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 06/02/2013 : 20:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo kako svaki susret s Hellingenom obilježava jedno Zagorovo razdoblje.
1. susret - predstavlja ono naivno početno doba s posve debilnim pričama
2. susret - izašao u vrijeme kad Nolitta crpi novu inspiraciju a kvaliteta epizoda raste
3. susret - izašao za vrijeme Zagorovog vrhunca, tj. Zlatnog razdoblja
4. susret - obilježava kraj Zlatnog razdoblja i nakon ovog broja izmjenjuju se različiti scenaristi
5. susret - pripada dugom, uspavanom Toninellijevom dobu 80-ih kad prodaja i nije nešto rasla
6. susret - predstavnik Bosellijevog "novog vala" i Zagorove renesanse
-
7. susret - Burattinijeva vladavina s pregršt crtača koji se izmjenjuju

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000