Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
mr murdoc
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 20/01/2013 : 12:21:01
|
Ok, 2000AD nije Americka vec Engleska , ali nadam se da se necete ljutiti ako ovo stavim na ovaj podforum.![](icon_smile_wink.gif)
Osobno se sa ovim stripom susrecem u 80-tima i to na stranicama EKS almanaha ..od broja 383. Nije me fascinirao kao Corbenov Bloodstar , ali me je nekako zavezao svojom Grotskno-brutalnom pricom sa elementima banalnosti, ali i dobre zabave. Zaboravite Cowboys and Aliens , ovo su Cowboys and Dinos i kako vam god to zvucalo..nece vam biti dosadno uz ovaj strip. Story..23 je stoljece i nedostatak hrane je veliki problem za ljudsku populaciju, srecom (banalno) , ta ista populacija otkriva putovanje kroz vrijeme i vraca se u prapovijest da bi prosto receno ondje opskrbila svoje potrebe mesom. Ideja je ustvari genijalna, ali ne i cinjenica da mi o prapovijesti neznamo bas previse.![](icon_smile_wink.gif) U sljedecim postovima cu napisati nesto vise, ako ovaj topic naide na interesovanje forumasa.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
brni
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/02(1).jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 20/01/2013 : 12:43:25
|
quote: Originally posted by brni
Ok ipak je englesko govorno podrucje..prihvacamo..![](icon_smile_approve.gif)
THX ![](icon_smile_wink.gif) |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
J.Stickman
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/stickowsky.jpg)
Bosnia and Herzegovina
395 Posts
Member since 28/10/2009 |
|
Whetherpine
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/wy.jpg)
Croatia
546 Posts
Member since 15/07/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 20/01/2013 : 13:41:40
|
quote: Originally posted by Whetherpine
I ja ga se nešto sjećam iz eksa, ubaci neke slike stranica ako imaš!
Sa zadovoljstvom.![](icon_smile_wink.gif)
![](http://marswillsendnomore.files.wordpress.com/2011/08/012-p06-flesh.jpg)
![](http://marswillsendnomore.files.wordpress.com/2011/08/009-p07-flesh.jpg)
![](http://2000ad.files.wordpress.com/2012/05/1784-flesh.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-iYYmF_GfC2E/UKkuYIrtG1I/AAAAAAAAFos/pKLiRrScg3Q/s1600/fleshcowb.jpg)
![](http://marswillsendnomore.files.wordpress.com/2011/08/2000ad-011-06-flesh.jpg) |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 21/01/2013 : 18:12:56
|
Ima li itko od "starih " stripofila da je ovo citao ? |
|
Smomo8
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/thumb_rorschach-avatar-7.jpg)
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/01/2013 : 00:21:46
|
quote: Originally posted by Smomo8
Jako zanimljiva ideja !
Naravno..Kauboji koljaci u praskozorju planete koju zele explatirati i izvuci maximum bez obzira na okolis i leptirov efekt..zvuci poznato?![](icon_smile_big.gif) |
|
xander
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/ball.jpg)
Serbia
404 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 22/01/2013 : 00:42:51
|
Kakva slučajnost, baš sam ovo čitao prethodnih dana.![](icon_smile_big.gif) Ništa što bi moglo da me impresionira. Puno brutalnih smrti, gomile raznih gmizavaca, kauboja koji lete okolo sa laserskim oružjem i tome slično. Strip koji je započet sa pokretanjem 2000 AD, vidim imao je i nastavke tokom devedesetih. Ja sam na drugom delu trenutno, sa vremenom možda stignem do novijih epizoda.
I da, kakvo treba da bude stanje pa da moraš da jedeš dinosaurse? Mislim, to je kao da danas jedeš zmije i krokodile. Ako se već vraćaju kroz vreme mogli su da nađu nešto ukusnije. |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 22/01/2013 : 15:58:37
|
quote: Originally posted by xander
Kakva slučajnost, baš sam ovo čitao prethodnih dana.![](icon_smile_big.gif) Ništa što bi moglo da me impresionira. Puno brutalnih smrti, gomile raznih gmizavaca, kauboja koji lete okolo sa laserskim oružjem i tome slično. Strip koji je započet sa pokretanjem 2000 AD, vidim imao je i nastavke tokom devedesetih. Ja sam na drugom delu trenutno, sa vremenom možda stignem do novijih epizoda.
I da, kakvo treba da bude stanje pa da moraš da jedeš dinosaurse? Mislim, to je kao da danas jedeš zmije i krokodile. Ako se već vraćaju kroz vreme mogli su da nađu nešto ukusnije.
Nikad neznas sto ti se danas moze naci u hamburgeru , uostalom dinosi su veliki i daju puno mesa a Mcdonaldov tajni recept ionako nitko nezna![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Zezam se , story je kako vec rekoh na trenutke banalna, ali je faktor uzitka ipak OK![](icon_smile_wink.gif)
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 24/01/2013 : 16:45:00
|
Bas sam danas za ruckom razgovarao sa frendom o ovom stripu i kako bi izgledao ufilmljen.. Sto vi mislite? |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|