Nisam znao da je tetovaza = covjek kriminalac. Po ovom onda mozemo da zakljucimo da vecina NBA igraca su cisti kriminalci. Isto tako vecina ljudi s kojim se ovdje druzim. Sto u stvari znaci da sam i ja onda kriminalac kad ih imam za prijatelje.
Da nema nekih bistrih glavi na ovom forumu ja to nikad ne bi otkrio. Hvala vam.
Da pogodim, ne znaš ništa o Tupacovom životu i radu?
sve bum rekel u odgovoru na slijedeci upis
Originally posted by okiboki
2pac je bio poznat kao gangsta reper,mada to je bila samo maska.Ako gledamo po pesmama koje pevaju svi reperi su onda kriminalci.Imao je on buran zivot i burno detinjstvo kao i mnogi drugi crnci iz geta ali bas kriminalac ne bih rekao.
pa i ja sam razmišljal o nekom blažem izrazu (ali čemu) za njega, jer veliku ulogu je igralo djetinjstvo koje je iznjedrilo svestranog umjetnika!
2pac je bio poznat kao gangsta reper,mada to je bila samo maska.Ako gledamo po pesmama koje pevaju svi reperi su onda kriminalci.Imao je on buran zivot i burno detinjstvo kao i mnogi drugi crnci iz geta ali bas kriminalac ne bih rekao.
On je sam rekao da nikada nije bio gangster niti ce ikada biti.
Covjek je sve to dozivio i govori u svojim pjesmama o nepravdi koja je njemu napravljena. Nadam se da si skuzio rasistu.
nažalost neraumijem emgleski, ali kolko znam ovi reperi samo raspiruju najniže strasti kod onih što ih slušaju...i previše tetovaža znači komplekse, to sebi niko normalan nebi učinio- sakatit samog sebe- poganski običaj
Covjek je sve to dozivio i govori u svojim pjesmama o nepravdi koja je njemu napravljena. Nadam se da si skuzio rasistu.
nažalost neraumijem emgleski, ali kolko znam ovi reperi samo raspiruju najniže strasti kod onih što ih slušaju...i previše tetovaža znači komplekse, to sebi niko normalan nebi učinio- sakatit samog sebe- poganski običaj
al de eto, ti znaš emgleski..o čemu ovi crnci nariču ? kako im je život jadan, pa su morali krek dilat, pa upucat nekog, pa besna kola provozat, pa se posle kaju kobojagi... a pogledaj im spotove... guzica do guzice...oni propagiraju zlo..eto
kad se možete vi na narodnjacima sprdat mogu i ja sa crnačkim naricanjem- jer pjevanje to ni nije...
al de eto, ti znaš emgleski..o čemu ovi crnci nariču ? kako im je život jadan, pa su morali krek dilat, pa upucat nekog, pa besna kola provozat, pa se posle kaju kobojagi... a pogledaj im spotove... guzica do guzice...oni propagiraju zlo..eto
kad se možete vi na narodnjacima sprdat mogu i ja sa crnačkim naricanjem- jer pjevanje to ni nije...
Oni naricu o tome kako su sami stvorili nesto, kako su se sami probijali kroz zivot... o cemu naricu narodnjaci? O tatinim sinovima, s fakultetima, diplomama, parama,autima... kako uzivaju i drkaju qurac a nisu sposobni izreci vlastito misljenje... Je li u tu grupa spadas i ti?
I prekini poticati jebeni rasizam. Bolje da ti je koza crna nego dusa.