Ma živi užas. Baš kad pomisliš da su nadmašili sami sebe, oni sada izdaju ovu epizodu PRIJE Xabaras/U ime oca... Što je slijedeće? DD broj 400 prije no što izađe u Italiji?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
sad vidim da se johnny difool pita isto što i ja... i samo bih nadodao da ako nakon broja 300 sljedeča epizoda DD ludensa bude 301 biće... interesantno.
Eto vam na luzeri iz lijepe naše šta ste podupirali svojom kupnjom prokleti VČ. Sad smo vam doskočili. Mislili ste se s nama zezat. I sad da se zna nikad, ali baš nikad nećete vidit ovaj broj. Čekajte Libellus hahahhahah
Originalno kolor-izdanje bez boje čak i ne izgleda loše, s tim što umjesto boja imamo sjene u nekoliko nijansi sive, a umjesto sunčevog svjetla bjeline s izvorom koji se naslućuje.
Za sljedeći broj je najavljena epizoda Balsamator, što je redovni broj 301 (Ruju i Piccatto).
Dakle zahebali su nas majstorski!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Prednost će im biti osigurana jedino ako sad ubrzaju redovnu na 12 godišnje. U suprotnom ih VČ relativno brzo (pre)stiže.
Doskočit će Ludens VČ-u i tada: s omjerom 2:1 VČ će sustići "novi" Ludens za otprilike 4 godine, a kad se nađu na broju 324 Ludens će jednostavno napraviti skok na broj 350!
Pa da vidimo onda čija mačka crnu vunu prede...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Originalno kolor-izdanje bez boje čak i ne izgleda loše, s tim što umjesto boja imamo sjene u nekoliko nijansi sive, a umjesto sunčevog svjetla bjeline s izvorom koji se naslućuje.
Za sljedeći broj je najavljena epizoda Balsamator, što je redovni broj 301 (Ruju i Piccatto).