forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Algoritam akcija 5 za 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

lwood
Advanced Member

Colombia
47481 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2013 : 00:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
evo prave stvari:

http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=696&id=5676#

narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 27/06/2013 00:56:41
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 18/07/2013 : 13:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
U utorak sam obavio prvu online kupovinu od algoritma i mogu reć da sam prezadovoljan...
Odlično pakiranje, brzina slanja odlična(jutros sam preuzeo paket) i dobre cijene....
Uskoro ide i sljedeća narudžba....

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/07/2013 : 13:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
koje dobre cijene?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 18/07/2013 : 14:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Endi postao ambasador čitanja za mlade.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 18/07/2013 : 15:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

ZA krepati!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 18/07/2013 : 16:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by Luca_Torelli

ZA krepati!

http://endi-loves-algoritam.blogspot.com/

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 05/08/2013 : 16:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Iskoristio sam akciju u Algoritmu i nabavio dio serijala:

+

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/08/2013 : 16:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Andrej, imam isto što i ti, jedino još imam Pamćenje umjesto Ethan od Athosa.
Inače, pročitao sam sve još davnih dana, ali nabavio samo pola serijala. Zašto?
Naime, meni serijal počinje odlično, pa se razvodnjava i završava knjigama koje su nevjerovatno dosadne. Kao da prvih nekoliko knjiga i zadnje nije pisala ista osoba. Patim od kompletiranja serijala i ovo je valjda jedino što mogu nabaviti, ali neću jer mi je to bacanje novca. Serijal koje me najviše oduševio i razočarao u isto vrijeme...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/08/2013 : 17:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
imam jedino komarra
dosadno i nisam ga uspio pročitati do kraja...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/08/2013 : 17:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

imam jedino komarra

Vrhunske su mi samo: Pripravnik za ratnika, Vorska igra i Granice vječnost.
Čitati samo Komarr zasebno, nema smisla. Središnji dio serijala koji može biti zanimljiv samo onima koji su čitali od početka (ako i njima jer je i meni dosadna knjiga).

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 05/08/2013 : 17:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Andrej, imam isto što i ti, jedino još imam Pamćenje umjesto Ethan od Athosa.
Inače, pročitao sam sve još davnih dana, ali nabavio samo pola serijala. Zašto?
Naime, meni serijal počinje odlično, pa se razvodnjava i završava knjigama koje su nevjerovatno dosadne. Kao da prvih nekoliko knjiga i zadnje nije pisala ista osoba. Patim od kompletiranja serijala i ovo je valjda jedino što mogu nabaviti, ali neću jer mi je to bacanje novca. Serijal koje me najviše oduševio i razočarao u isto vrijeme...

Ja sam sad upravo poćeo sa Braća po oružju i meni osobno je sve do sada pročitano bilo sasvim dobro (kao što kažeš nisu sve knjige na istoj razini,ali ja nisam primjetio toliko odstupanje u kvaliteti....)
Zasad su mi najdraže Krhotine časti i Barrayar, te Pripravnik za ratnika i Vorska igra
Ovo je jedan od rijetkih serijala koje bih volio i koje ću nastojati kompletirati...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/08/2013 : 17:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Za sada je još uvijek dobro, no vidjet ćeš već kasnije.
A možda je stvar ipak samo u meni.

Edited by - Obi-wan on 05/08/2013 20:42:45
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/08/2013 : 21:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

+

Kordelijina čast je zapravo Krhotine časti i Barrayar u jednome, ali ne kupujem strana izdanja Milesa, samo domaća. Meni je najbolja Cetaganda, pa Vorska igra i Barrayar. Knjige verijaju od izvrsnih do nevjerojatno razvučenih (Građanska dužnost) ali serijal je generalno odličan. Već spomenuta Građanska dužnost je definitvno malo lošija, a i ovaj zadnji nije ni blizu Komarru i Mirror danceu, a kamoli Cetagandi.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/08/2013 : 21:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

imam jedino komarra

Ban mjesec dana:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2891 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 05/08/2013 : 23:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Serijal je neujednačene kvalitete, ali su i lošije knjige (uglavnom izdate u ovom mileniju) OK. Meni su najbolje knjige Pamćenje i Ples zrcala, a nakon njih Barrayar i Vorska igra. Zbirka priča Granice vječnosti je izvan konkurencije.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/08/2013 : 00:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Serijal je neujednačene kvalitete, ali su i lošije knjige (uglavnom izdate u ovom mileniju) OK. Meni su najbolje knjige Pamćenje i Ples zrcala, a nakon njih Barrayar i Vorska igra. Zbirka priča Granice vječnosti je izvan konkurencije.

Da, Pamćenje i Ples zrcala su ok (za Ples..je dobila i Huga) ali meni je ipak Cetaganda broj 1. Izvrstan špijunski sf-thriller. Zanimljivo da ga nitko nije naveo kao boljeg/najboljeg.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 06/08/2013 : 00:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Kordelijina čast je zapravo Krhotine časti i Barrayar u jednome, ali ne kupujem strana izdanja Milesa, samo domaća. Meni je najbolja Cetaganda, pa Vorska igra i Barrayar. Knjige verijaju od izvrsnih do nevjerojatno razvučenih (Građanska dužnost) ali serijal je generalno odličan. Već spomenuta Građanska dužnost je definitvno malo lošija, a i ovaj zadnji nije ni blizu Komarru i Mirror danceu, a kamoli Cetagandi.

Pošto ne mogu naći Krhotine časti u algoritmovom izdanju, a Barrayar dođe oko 60 kuna odlučio sam se na ovo strano izdanje jer na bookdepositoryu dođe samo 8 dolara....
Svakako planiram u skorijoj budučnosti nabaviti i ove dvije knjige u algoritmovoj nakladi

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2013 : 00:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Odličan serijal, no ko bi ga pročitao od početka do kraja, kad je čovjek na samom početku...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/08/2013 : 00:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Odličan serijal, no ko bi ga pročitao od početka do kraja, kad je čovjek na samom početku...

Stariš, smekšao si:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/08/2013 : 00:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pošto ne mogu naći Krhotine časti u algoritmovom izdanju, a Barrayar dođe oko 60 kuna odlučio sam se na ovo strano izdanje jer na bookdepositoryu dođe samo 8 dolara....
Svakako planiram u skorijoj budučnosti nabaviti i ove dvije knjige u algoritmovoj nakladi

nemoj zezat, da su krhotine rasprodane? Ajde, to mi je zapravo i drago, znači da (ipak i donekle) ide...Makar je ovaj serijal uvijek bio relativno isplativ za Algoritam.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2891 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/08/2013 : 00:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Knjige se brzo čitaju. Mislim da sam The Vor Game pročitao za jedan dan.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2891 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 06/08/2013 : 00:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ernie Pike

Da, Pamćenje i Ples zrcala su ok (za Ples..je dobila i Huga) ali meni je ipak Cetaganda broj 1. Izvrstan špijunski sf-thriller. Zanimljivo da ga nitko nije naveo kao boljeg/najboljeg.

To je najnagrađivaniji serijal svih vremena. Tri Huga za romane (Vor Game, Barrayar, Mirror Dance), Hugo i Nebula za priču Mountains of Mourning te Nebula za roman Falling Free koji se odvija u istom svemiru.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/08/2013 : 01:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, Planine korote su odlične, a U slobodnu padu još nisam pročitao. Razlog je banalan - nije preveden. Što me nimalo ne opravdava...

Ma ima toliko toga za pročitati, pa uvijek nešto iskrsne. POnekad želim da mogu pobjeći u Vrijeme nula (MM Velika magija/Gore od smrti) pa da na miru pročitam sve kaj želim:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2013 : 01:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stariš, smekšao si:))

Kakve su ovo provokacije!? Idemo u inat odmah čitat prvih pet-šest knjiga, javljam se na forum za tjedan dana kad sve pročitam (Pike preporuča jednu po danu za lijepi ten)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/08/2013 : 20:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Meni bi ustvari bilo dobra neka kompilacija sa Pripravnik, Vorska i Granice.
Moguće da omnibus Young Miles to sadrži. Pa ovo domaće mogu prodati...

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000